הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יכול להיות שדפקתי את החילוף חומרים שלי בחיטוב הזה ?

BODYBUILDER

מושעה
616
99
נק' מוניטין:
139
616
99
עשיתי חיטוב קיצוני וחד פחממתי במיוחד .
אורך החיטוב היה 3 וחצי חודשים שירדתי בו 15 קילו .- בתקופה של הסוף [חודש ככה ] הייתי בדל פחמימה ממש 20-30 גרם פחמימה רק מי ירקות .
ספרתי רק ערכים אבל אני מעריך שהתפריט היה באזור ה1700 קלוריות .

כל שבועיים הוספתי ארוחה ששוה כ250 קלוריות [ ארוחה פחממתית ].
ועכשיו אחרי חישוב של ערכים וקלוריות אני רואה שאני עוד כרגע על 400-450 פחמימה וקלוריות 3000-3200 ועדין יורד במשקל ....

דפקתי תחילוף חומרים .?

אני 178 משקל 70.5 ....אחוז שומן 8-9

• פותח/ת השרשור
זאת בדיוק הבעיה שלך, אתה לא יודע למדוד במדויק מהסיבה הפשוטה שהאורז גדל בשל הוספת הנוזלים ולא ניתן לדעת במדויק את הערכים אחרי בישול.
אתה צריך למדוד לפני בישול. אם למשל תכין 200 גרם לפני בישול ותוסיף X/Y כמות מים, עדיין יהיה לך את אותן ערכיים, פשוט בכמות גדולה יותר בהתאם לכמות מים שהוספת(ככל שתוסיף יותר מים = האורז ישקול יותר).
אתה יודע מה אחי נראלי אתה צודק .

כל ירידה קיצונית תדפוק את קצב החילוף חומרים.
מה שכן, הנזק הוא לא לצמיתות.
תתחיל לאכול בריא ולהיות במאזן ניטרלי במשך כמה חודשים, תן לגוף שלך להבין שכרגע הוא לא במצב רעב.
תן לו להסתגל למצב הנוכחי, אל תעמיס שוב פעם ותעשה מסה.
תהיה ניטרלי כמה חודשים, לאחר מכן תעשה מסה איטית, גם במסה אל תעלה מהר.
לאחר מכן תחטב ממש לאט.

לפי מה שהבנתי אתה מעלה אחת לכמה זמן את כמות הקלוריות שלך ועדיין יורד, מה שאומר שלא דפקת ואתה בתהליך של דווקא לסדר אותו לאחר הגרעון. ולא ניראלי שאתה באמת צורך 3000 ועדיין יורד (ביחס 1700 ויורד)

אחי אני בטוח שעאני אוכל 3200 אני לא מתאמן מי אתמול ויודע לחשב תפריט .
800 גרם אוז בסמטי אחרי בישול .
400 גרם חזה עוף לפני בישול .
6 ביצים קשות 1 צהוב .
2 קופסאות טונה במים אחי .
סלט אם הטונות .
15 גרם אגוזי מלך + 2 כפות שמן זית .
2 סקופ חלבון של נוטרישן
2 פרווסות לחם מלא .
חיובי פעם ב5 יום
800 גרם אורז זה 1000 בערך הביצים מגיעות ל220 2 לחם מלא זה 150 2 חלבון 240 אגוזים 100 כפות שמן נראה לי 120 לא סגור 2 טונה 350 כזה תלוי בטונה חזה עוף 420 החישוב הוא גס אבל הגעתי ל2550

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית