עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ואה ואה חייה רעה.. אני איתך אותו גובה. רק 90 קילו איזה 13%. בינתיים טבעי- לא יודע מה הפוטנציאל שאני יוכל להגיע בצורה טבעית אבל סוג של נתקעתי ואני שוכל איזה סייקל עוד חודשיים. באיזה משקל עשית את הסייקל הראשון ולכמה עלית?תלוי בגנטיקה , תזונה , ואימונים אחרי אימון , כעיקרון יורדים משהו כמו 2-3 קילו נוזלים ,
אבל אי אפשר לדייק בנושא שוב הכל תלוי בשלושת הגורמים שציינתי ,
אני אישית יורד 2 קילו ונשאר לי המון מהנפח שצברתי למרות שאני לא עושה סייקלים למטרת מסה רק חיטוב ,
אני שוקל 101 קילו על 12 אחוז שומן היום ,מאוד אינדיודואלי כל הנושא.
בגדול מה ש rednose אמר הכל נכון מה שיקבע זה ה-PCT שעשית הגנטיקה התזונה והאימונים והמנוחה. מה שכן גם תלוי מאוד מאיזה סייקל אתה יורד. כי אם זה היה סייקל מאסה שצברת בוא הרבה נוזלים אז הנוזלים האלה יורדים...אני לדוגמה סיימתי סייקל חיטוב התחלתי בהרך על 105.5 וסיימתי על משקל בוקר של 96 קילו. אחרי הסייקל שהתחלתי לאכול קצת יותר עליתי בשבוע ל-98 ואחרי שבוע ל-99-100 השרירים עלו קצת נוזלים וזה נראה כאילו התחלתי לגדול(זה גם התגובות מסביב) בשורה התחתונה אם תקפיד אחרי הסייקל לאכול טוב להתאמן חזק ותקפיד על תוספי מזון שישמרו לך על הכוח אתה תשמר מקסימום בשר.אחרי סייקל של 10-12 שבועות ובמידה וממשיכים להתאמן כמו שצריך ולאכול נכון כולל תוספים .
כמה זמן הגוף ישאר עם ההשפעה של הגודל והנפח שהוא קיבל מהסייקל ?
התחלתי בשמונים וחמש קילו את הסייקל הראשון שלי לא הייתה מסה איכותית מדיי אבל היית עוד אז גדול ,ואה ואה חייה רעה.. אני איתך אותו גובה. רק 90 קילו איזה 13%. בינתיים טבעי- לא יודע מה הפוטנציאל שאני יוכל להגיע בצורה טבעית אבל סוג של נתקעתי ואני שוכל איזה סייקל עוד חודשיים. באיזה משקל עשית את הסייקל הראשון ולכמה עלית?
זה לא פורום נביאים וכתובים. ואם אלה השאלות שלך חבל שהתחלת סייקל 🙁שלום חברים 😃
אשמח לקבל עצות של כמה ממכם המבינים דבר או שניים בבקשה ,
התחלתי סייקל ראשון / טסט/זריקה ,
יום שישי
אני שוקל 87
כמה יעלה במשקל בסופו של הסייקל ?
איך משמרים ?
איך מגיעים לכמות החלבון שהגוף צריך ?
וכל כמה זמן אפשרית ארוחה עשירה בחלבון ?
אשמח לעזרה וטיפים ,
תודה רבה 😃
תתעלם הוא הקפיץ פוסט מ2014זה לא פורום נביאים וכתובים. ואם אלה השאלות שלך חבל שהתחלת סייקל 🙁
צריך לתת לו בנוסף:XzTflnvVA9: על זה אוי גיוועלד 🚔תתעלם הוא הקפיץ פוסט מ2014
חחחחח לגמרי ועוד התחיל סייקל 🤦♂️😆😆אם זה תלוי בי צריך באן רק על השאלות על החלבון
זה פוסט שפתחו ב2014 אח יקרא, מר frozen האיניטיליגנט לא הקפצתי שום פוסט,
ב, למה אתם תוקפים ?
אמורים לעזור ולתת טיפים אחד לשני כאן לא ?
לפחות ככה חשבתי !!