הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אחרי סייקל כמה זמן נשאר הגודל

• פותח/ת השרשור miki55
  • פורסם בתאריך

miki55

משתמש מתחיל
270
4
נק' מוניטין:
10
270
4
אחרי סייקל של 10-12 שבועות ובמידה וממשיכים להתאמן כמו שצריך ולאכול נכון כולל תוספים .
כמה זמן הגוף ישאר עם ההשפעה של הגודל והנפח שהוא קיבל מהסייקל ?

תלוי בגנטיקה , תזונה , ואימונים אחרי אימון , כעיקרון יורדים משהו כמו 2-3 קילו נוזלים ,
אבל אי אפשר לדייק בנושא שוב הכל תלוי בשלושת הגורמים שציינתי ,
אני אישית יורד 2 קילו ונשאר לי המון מהנפח שצברתי למרות שאני לא עושה סייקלים למטרת מסה רק חיטוב ,
אני שוקל 101 קילו על 12 אחוז שומן היום ,מאוד אינדיודואלי כל הנושא.

תלוי בגנטיקה , תזונה , ואימונים אחרי אימון , כעיקרון יורדים משהו כמו 2-3 קילו נוזלים ,
אבל אי אפשר לדייק בנושא שוב הכל תלוי בשלושת הגורמים שציינתי ,
אני אישית יורד 2 קילו ונשאר לי המון מהנפח שצברתי למרות שאני לא עושה סייקלים למטרת מסה רק חיטוב ,
אני שוקל 101 קילו על 12 אחוז שומן היום ,מאוד אינדיודואלי כל הנושא.
ואה ואה חייה רעה.. אני איתך אותו גובה. רק 90 קילו איזה 13%. בינתיים טבעי- לא יודע מה הפוטנציאל שאני יוכל להגיע בצורה טבעית אבל סוג של נתקעתי ואני שוכל איזה סייקל עוד חודשיים. באיזה משקל עשית את הסייקל הראשון ולכמה עלית?

אחרי סייקל של 10-12 שבועות ובמידה וממשיכים להתאמן כמו שצריך ולאכול נכון כולל תוספים .
כמה זמן הגוף ישאר עם ההשפעה של הגודל והנפח שהוא קיבל מהסייקל ?
בגדול מה ש rednose אמר הכל נכון מה שיקבע זה ה-PCT שעשית הגנטיקה התזונה והאימונים והמנוחה. מה שכן גם תלוי מאוד מאיזה סייקל אתה יורד. כי אם זה היה סייקל מאסה שצברת בוא הרבה נוזלים אז הנוזלים האלה יורדים...אני לדוגמה סיימתי סייקל חיטוב התחלתי בהרך על 105.5 וסיימתי על משקל בוקר של 96 קילו. אחרי הסייקל שהתחלתי לאכול קצת יותר עליתי בשבוע ל-98 ואחרי שבוע ל-99-100 השרירים עלו קצת נוזלים וזה נראה כאילו התחלתי לגדול(זה גם התגובות מסביב) בשורה התחתונה אם תקפיד אחרי הסייקל לאכול טוב להתאמן חזק ותקפיד על תוספי מזון שישמרו לך על הכוח אתה תשמר מקסימום בשר.

ואה ואה חייה רעה.. אני איתך אותו גובה. רק 90 קילו איזה 13%. בינתיים טבעי- לא יודע מה הפוטנציאל שאני יוכל להגיע בצורה טבעית אבל סוג של נתקעתי ואני שוכל איזה סייקל עוד חודשיים. באיזה משקל עשית את הסייקל הראשון ולכמה עלית?
התחלתי בשמונים וחמש קילו את הסייקל הראשון שלי לא הייתה מסה איכותית מדיי אבל היית עוד אז גדול ,
יש לי גנטיקה כזו ,סייקל ראשון שעשיתי ועזוב זו הייתה טעות נוראית ההתאוששות שלי הייתה על הפנים הקשבתי לדילר שדחף לי טרן ארוך טורינבול וטסט אנטט ולקח לי משהו כמו 2700 שקל בקיצור חרא של בנאדם ,
מאז החכמתי למדתי המון דרך הפורום בעיקר מהמומחים כאן וקראתי המון מאמרים באינטרנט ,ידע הוא כוח אם נכנסים לעולם הזה צריך להבין בחומרים ובכל מה שקשור לנושא ,
עליתי משהו כמו 7 קילו נקי עשיתי סך הכל 5-6 סייקלים לפי מה שזכור לי ,
אני אישית מבצע 1-2 סייקלים בשנה לא יותר מזה בעיקר לחיטוב אני לא מעוניין במסה יותר .

שלום חברים 😃
אשמח לקבל עצות של כמה ממכם המבינים דבר או שניים בבקשה ,
התחלתי סייקל ראשון / טסט/זריקה ,
יום שישי
אני שוקל 87
כמה יעלה במשקל בסופו של הסייקל ?
איך משמרים ?
איך מגיעים לכמות החלבון שהגוף צריך ?
וכל כמה זמן אפשרית ארוחה עשירה בחלבון ?
אשמח לעזרה וטיפים ,
תודה רבה 😃

שלום חברים 😃
אשמח לקבל עצות של כמה ממכם המבינים דבר או שניים בבקשה ,
התחלתי סייקל ראשון / טסט/זריקה ,
יום שישי
אני שוקל 87
כמה יעלה במשקל בסופו של הסייקל ?
איך משמרים ?
איך מגיעים לכמות החלבון שהגוף צריך ?
וכל כמה זמן אפשרית ארוחה עשירה בחלבון ?
אשמח לעזרה וטיפים ,
תודה רבה 😃
זה לא פורום נביאים וכתובים. ואם אלה השאלות שלך חבל שהתחלת סייקל 🙁

א, מר frozen האיניטיליגנט לא הקפצתי שום פוסט,
ב, למה אתם תוקפים ?
אמורים לעזור ולתת טיפים אחד לשני כאן לא ?
לפחות ככה חשבתי !!

מבין אחי אבל אני לא מבין ויודע איך להעלות פוסט אני רק נרשמתי לפני שעתיים ,
בקעקבות זה שאני מברר, קורא המון ומנסה לצבור ידע לגביי הטסט , בגלל זה הגבתי על הפוסט הזה ,
לא ידעתי איך להעלות פוסט חדש

יש לך לחצן פתח נושא חדש למעלה מצד ימין בדך הראשי של הפורום.

תרשום את כל הפרטים עליך, גיל גובה, אחוזי שומן, את הסייקל בצורה מסודרת כולל ניקוי ומה שצריך אז ינסו לעזור לך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית