עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
צוק איתן בתחת שלי.
יותר לכיוון שפן סלע..
זהו...חוזרים לשיגרה:
החמאס חוזר לצבור נשק ולהתחזק,
הממשלה תחזור להתעסק עם כל מה שלא חשוב,
ה"אריות" יחזרו לשוק
השמאלנים יחזרו לזיין לנו תמח על טבעונות,
התקשורת תחזור להתעסק בגלידה של נתניהו ,
ואנחנו נמשיך כאילו לא קרה כלום:כאילו לא נחטפו פה שלושה ילדים,כאילו לא הפציצו את כל השטחים הפתוחים במדינת ישראל ,כאילו לא קמנו בלילה בבהלה לרוץ לממד ,כאילו ארגון טרור לא ניסה למחוק אותנו,כאילו אין לנו ממשלה של אפסים שיושבים בה מחבלים,כאילו לא ראינו את הפנים האמיתיות של הערבים ה"ישראלים" בכפרים בצפון ואפילו ביפו....
רק דבר אחד השתנה ,והוא ממשיך להשתנות כל חודשיים שמתחיל גל חדש של הפצצות:האגדה על עם ישראל חזק ומאוחד ,שקם מהקרשים ,ומפרק את כל אויביו:
העם מתגלה כמנוון ,חלש,מפולג ופחדני ,ובקצב הזה ,בעוד חמש שש מערכות דומות,כולנו נטבע בים -ולא משנה אם אנחנו דרומים,צפונים ,תל אביבים ,שמאלנים או אריות......
זה הדבר היחידי שאני מתנגדת אליו! מוות חסר תועלת וחסר טעם של בחורים צעירים.אני גם בעד להכנס קרקעית לעזה
כתבת פה הרבה דברים לא נכונים, אתייחס למשפט שבחרת להדגיש באדום:היות וצה"ל לא באמת נלחם באוייב, שולל מטרות לגיטמיות על מנת להפציץ " חפים מפשע " תוך כדי סיכון אזרחי ישראל.
היות ומבוזבז הון עתק על סרק, הפצצת נדל"ן ושטחים חקלאיים, היות והמדיניות תבוסתנית לגמרי...
מוטב הפסקת אש.
מעולם לא ראיתי צבא רופס ועלוב שאצלו דם אזרחי האוייב סמוק יותר מאזרחי המדינה !
משפטיזצייה של כל מהלך, ו "הקש בגג " שלא קיים בשום מקום בעולם ! איזה פטנט.. ):
מדינה שמספקת מים, חשמל, ושאר מצרכים לאוייב ! ותוך כדי לחימה.
סמולנים בכל מקום בתשקורת, שולטים בכל ערוץ, ערבים בתוך המדינה מרימים ראש ופורעים חופשי בלי תגובה יהודית הולמת.
פשוט בושה וחרפה מתבייש להיות ישראלי, ויהודי.
זיכרו ביום העצמאות, שאיננו עם חופשי בארצינו ! ביבי לא נשכח ולא נסלח. אפס.
ישראל הרימה דגל לבן אל מול הטרור.
![]()