הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הפסקת האש בעד או נגד?

• פותח/ת השרשור omrico
  • פורסם בתאריך
איך מצרים אמרו "הפסקת אש" משעה 9 בבוקר,ועד עכשיו נורו קרוב ל-40 שיגורים (ובנתיים זה ממשיך) לעבר ישראל?
אז לא,אני לא בעד "הפסקת אש",כי זה גלגל שעתיד לחזור על עצמו בעוד פרק זמן כלשהו

איך מצרים אמרו "הפסקת אש" משעה 9 בבוקר,ועד עכשיו נורו קרוב ל-40 שיגורים (ובנתיים זה ממשיך) לעבר ישראל?
אז לא,אני לא בעד "הפסקת אש",כי זה גלגל שעתיד לחזור על עצמו בעוד פרק זמן כלשהו
זה "אספקת אש"*

בואו נעשה משחק קצר,
כל מי שעדיין לא התגייס/השתמט/תקע תפוז ומאמין שצריכים למחוק את עזה מעל המפה שיצוטט/יחלק מוניטין שלילי/ישלח הודעות פרטיות מאיימות לי.

בואו נעשה משחק קצר,
כל מי שעדיין לא התגייס/השתמט/תקע תפוז ומאמין שצריכים למחוק את עזה מעל המפה שיצוטט/יחלק מוניטין שלילי/ישלח הודעות פרטיות מאיימות לי.
התגייסת,השתחררתי ותפוזים לא,אני בחיטוב
מאמין שצריך למחוק את חמאס מעזה בכל דרך אפשרית
ואת השמאל הקיצון (הדגשתי בשבילך)
ולא,לא אתן לך שלילי בגלל שאתה הבאת לי

לסיום,תזכיר לי בן כמה אתה?

התגייסת,השתחררתי ותפוזים לא,אני בחיטוב
מאמין שצריך למחוק את חמאס מעזה בכל דרך אפשרית
ואת השמאל הקיצון (הדגשתי בשבילך)
ולא,לא אתן לך שלילי בגלל שאתה הבאת לי

לסיום,תזכיר לי בן כמה אתה?
פשוט שאתה רושם שמאל אז אתה מתכוון לשמאל, לא רק לשמאל הקיצוני. בו אני אדגיש בשבילך.
הם בקטגוריית חמאס
נראלך סביר שאנשים שלנו יצטרכו להקריב את החיים שלהם בשביל למחוק את עזה?

אם תקרא את ההודעה של ניר שוב תראה שהוא כתב "למחוק את חמאס מעזה" ולא למחוק את עזה עצמה .
אתהי מחפש להוציא אנשים קיצוניים סתם , מה גם שחלק מהפתרון הוא למחוק את חמאס מעזה.

פשוט שאתה רושם שמאל אז אתה מתכוון לשמאל, לא רק לשמאל הקיצוני. בו אני אדגיש בשבילך.
לא ידידי,כבר ציינתי בעבר ואציין שוב
בדיון על ימין שמאל ושאר ירקות אני מוכן לשמוע דעות אחרות (אגב כבר היו כאלה בפורום)
וזאת לדעתי בנושא:
שמאל קיצון (אלה במוצבים שמציקים ומרביצים לחיילים)כדוגמאת "בצלם" הם מבחינתי כמו ארגון טרור ודינם מוות
אתה יכול להסכים,אתה יכול שלא
זאת דעתי.

עכשיו אשאל אותך שאלה:אתה אחד מאותם קיצוניים?

אגב,תודה על השלילי,מאזן לי קצת את הררי המוניטין שאין לי 😃

לא צריך "להקריב את החיים שלהם" זה -א- יש דרכים הרבה יותר טכנולוגיות מזה
וב. אם אנשים לא היו "מקריבים את החיים שלהם" אתה לא היית נולד היום

לגביי "למחוק את עזה" זאת הגדרה מוגזמת לאור הרגישות של הדברים (להזכירך אנחנו עדיין במלחמה) ללחסל את הטרור ואת חמאס וכן אנחנו במלחמה וכן מה לעשות ייפגעו חפים מפשע מ2 הכיוונים אני אישית חושב שאחנו רחמנים מידיי ובגלל זה אף אחד לא שם עלינו (לא בעולם, לא החמאס ולא ארדואן מסתבר בדיוק אני קורא את זה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4543962,00.html )

חלק מהפתרון של משה פייגלין לגבי עזה

-----
א. אולטימטום - הודעה מקדימה אחת מפי ראש ממשלת ישראל לאוכלוסיית האויב, לפיה אנו עומדים לתקוף כל מטרה צבאית באזור מגוריהם ומי שאינו מעורב ולא רוצה להיפגע, שיברח ומהר. סיני לא רחוקה ולא נמנע מהם לעזוב. בזה ימוצה הצד ההומניטרי. חמאס יוכל להיכנע ללא תנאי ובכך למנוע את התקיפה.
ב. תקיפה - תקיפת כל "בנק המטרות" בכל רחבי רצועת עזה בהספק התקיפה המירבי של צה"ל (ולא שבריר ממנו) ובכל האמצעים הקונבנציונליים שיש לו. כל המטרות הצבאיות והתשתיתיות יותקפו בלי שום שיקול של "מגן אנושי" או "פגיעה סביבתית". די בכך שאנו תוקפים במדויק ושהזהרנו מראש.

ג. מצור - במקביל, הטלת מצור מוחלט על עזה. שום דבר לא ייכנס לעזה, אבל נאפשר לצאת ממנה (אזרחים יוכלו לעבור לסיני, לוחמים יוכלו להיכנע לכוחותינו).

ד. הגנה - כל מקום שבוצע ממנו ירי לעבר ישראל או לעבר כוחותינו יותקף מיד בכל העוצמה ללא שום שיקול של "מגן אנושי" או "פגיעה סביבתית".
ה. כיבוש - לאחר שצה"ל ישלים את ריכוך היעד באש-מנגד, חיילינו יכבשו אותו, כולו, תוך שימוש בכל האמצעים כדי לצמצם ככל הניתן פגיעה אפשרית בהם, בלי שום שיקול אחר.

ו. טיהור - שב"כ וצה"ל יטהרו ביסודיות את עזה עד שלא יישאר דבר מכל אויב חמוש באשר הוא. אוכלוסיית האויב החפה מפשע שבידלה עצמה מן החמושים, תטופל בהתאם לחוק הבינלאומי, ותורשה לעזוב, ונסייע בנדיבות לעוזבים.

אם תקרא את ההודעה של ניר שוב תראה שהוא כתב "למחוק את חמאס מעזה" ולא למחוק את עזה עצמה .
אתהי מחפש להוציא אנשים קיצוניים סתם , מה גם שחלק מהפתרון הוא למחוק את חמאס מעזה.
שכחו להוסיף את השמאלנים
הם בקטגוריית חמאס
אין ספק שאני אידיוט.

לא צריך "להקריב את החיים שלהם" זה -א- יש דרכים הרבה יותר טכנולוגיות מזה
וב. אם אנשים לא היו "מקריבים את החיים שלהם" אתה לא היית נולד היום

לגביי "למחוק את עזה" זאת הגדרה מוגזמת לאור הרגישות של הדברים (להזכירך אנחנו עדיין במלחמה) ללחסל את הטרור ואת חמאס וכן אנחנו במלחמה וכן מה לעשות ייפגעו חפים מפשע מ2 הכיוונים אני אישית חושב שאחנו רחמנים מידיי ובגלל זה אף אחד לא שם עלינו (לא בעולם, לא החמאס ולא ארדואן מסתבר בדיוק אני קורא את זה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4543962,00.html )
אבל אנשים פה חיים בסרט כיאלו אתמול הם ייצאו ממוויטנאם, כל אחד פה אף כיאלו הוא היה ב101. אנשים פה לא מסתכלים על מי שעושה תעבודה השחורה שהם מצפים שתקרה, הם לא מבינים תהקרבה הזאת מצד הלוחמים/אנשי מילואים שיש להם משפחה ואישה שאוהבת אותם.

בואו נעשה משחק קצר,
ככל שאני מכיר אתה אותך אתה מעורר גיחוך ורחמים.
תמים לחלוטין וחי בשאליה קשה.

אבל אנשים פה חיים בסרט כיאלו אתמול הם ייצאו ממוויטנאם, כל אחד פה אף כיאלו הוא היה ב101. אנשים פה לא מסתכלים על מי שעושה תעבודה השחורה שהם מצפים שתקרה, הם לא מבינים תהקרבה הזאת מצד הלוחמים/אנשי מילואים שיש להם משפחה ואישה שאוהבת אותם.

99.9 אחוז ממי שהיה לוחם (ככל שהיחידה יותר מובחרת כך עולה הרגשת ההקרבה) מוכן להתגייס עכשיו ומקבל את הסיכוי שימות בקרב ומבין שהדבר הזה והמבצע הזה יותר גדול ממנו וממשפחתו, זה עדיף על העובדה שלא יעשה כלום ויום אחרי זה הגן של הילדה שלו שגרה באחד מישובי הדרום יחטוף טיל וימותו 40 ילדים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית