ברגע שליברמן נבחר פורצת מלחמת עולם שלישית.בעד הפסקת האש.
ביבי הוא לא ראש ממשלה מתאים למבצעים כאלו.
לדעתי הפתרון היחיד הוא פשוט בבחירות הבאות לבחור בליברמן ולראות מה ייקרה...
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ברגע שליברמן נבחר פורצת מלחמת עולם שלישית.בעד הפסקת האש.
ביבי הוא לא ראש ממשלה מתאים למבצעים כאלו.
לדעתי הפתרון היחיד הוא פשוט בבחירות הבאות לבחור בליברמן ולראות מה ייקרה...
זה הדבר היחידי שאני מתנגדת אליו! מוות חסר תועלת וחסר טעם של בחורים צעירים.
זו המציאות שלנו ותמשיך להיות. מי שחושב שכניסה לעזה/לבנון תשנה משהו טועה.
ברגע שליברמן נבחר פורצת מלחמת עולם שלישית.
ציניות. בלוואי וייבחר.בולשיט.
העולם סתם עושה רעש וצלצולים , ליברמן ייבחר- יהיה נשיא אמריקאי שהוא לא מוסלמי ויהיה בסדר.
כתבת פה הרבה דברים לא נכונים, אתייחס למשפט שבחרת להדגיש באדום:
אתה מבין שכרגע המצב הוא שהשטח שנקרא ״ עזה״ - מדינה או לא מדינה, הוא שטח תחת מצור.
שזה אומר שאין להם נמל--> כל בורג שנכנס לשם צריך לעבור דרך ישראל, בין היתר גז ודלק.
אתה מבין שבמצב כזה ישראל לא יכולה להגיד שסוגרים להם את החשמל, מים ולהמשיך את המצור??
ולנושא הפוסט- נגד הפסקת אש ובעד לפרק להם את האמא
זה הדבר היחידי שאני מתנגדת אליו! מוות חסר תועלת וחסר טעם של בחורים צעירים.
זו המציאות שלנו ותמשיך להיות. מי שחושב שכניסה לעזה/לבנון תשנה משהו טועה.
בקשר לחוב- ארהב משלמת למדינה הרבה הרבה יותר כסף מהחוב.סליחה, אבל אנו מספקים להם חומרים שמהם הם מכינים כלי נשק ורקטות נגד ישראל.
חשמל ? הם חייבים חוב עצום ל ח"ח, ומי שחייב... חובה לנתקו, לא ?
אוי מצור... טוב שיש לי ממחטות בבית הדמעות מסרבות להיעצר.
נגעת פה בנקודה מעניינת : האם העורף [ האוכלוסיה ] אמורה להגן על עצמה , או זה תפקידו של הצבא ?
כן, במלחמות גם מתים, אך הם לא מתים לשווא אם נלחמים למען מטרה.
זה לא יהיה חכם להיכנס קרקעיתלהסכים עם מציאות כזאת זו גישה תבוסתנית,יש לנו צבא חזק בשביל להלחם במי שמנסה להשמיד אותנו.
עשינו את זה בחומת מגן ואנחנו מסוגלים לעשות את זה גם עכשיו,אם ימותו אנשים זה בטוח לא לשווא.
שכחו להוסיף את השמאלניםזה בדיוק מה שקורה..
![]()
הם בקטגוריית חמאסשכחו להוסיף את השמאלנים
זה לא יהיה חכם להיכנס קרקעית
הבית היהודי היא מפלגה חשוכה של רבנים קיצוניים שרוצים להפוך את המדינה הזו למדינת דת, במסווה של מפלגה חילוניתביבי הפך היום לאחד הפוליטיקאים השנואים עלי.
בבחירות הבאות אני הולך על בנט בלי לחשוב פעמיים .
תודה על הטיפ .הבית היהודי היא מפלגה חשוכה של רבנים קיצוניים שרוצים להפוך את המדינה הזו למדינת דת, במסווה של מפלגה חילונית
זה אמיתי ?
לא הבנתיתודה על הטיפ .
זה אמיתי ?
פשוט שתוק.מי שחושב שצריך להפסיק צריך גם לנמק מה האלטרנטיבות: להלחם במי שמנסה להרוג אותך או לתת לו עוד שטחים וזכויות? נראה לי השמאל(רק האלו שאומרים שיש "כיבוש") צריכים לעבור צד כי במערכה על המדינה שלנו רק ימין קיצוני ינצח. והסיבה היא פשוטה: רק הימין הקיצוני שם נקודה וגבולות: אנחנו העם היהודי ואנחנו נשאר פה- כל מי שאומר אחרת מוזמן לעזוב, ולתת לערבוש הזדמנות להיות אזרחים סוג ג עם זכויות אדם בסיסיות(מיעוט לא מקבל יותר) והאלה שלא יכירו בקיומה של מדינת היהודים יגורשו לאלתר(ואני עוד אטאיסט 😃..