הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מאילו מאכלים עדיף להמנע?

• פותח/ת השרשור liam
  • פורסם בתאריך

liam

משתמש מתחיל
36
1
נק' מוניטין:
1
36
1
שלום חברים,
מצד אחד אני מנסה לעלות במשקל אז אני משתדל לצרוך הרבה אורז ,תפוח אדמה,בטטות,פסטות על מנת שהפחמימות יעזרו לי לעלות במשקל .
אך למרות שאני מתאמן קיימת אצלי כרס בבטן שלא עוברת לא משנה כמה אני עובד על הבטן ואני מאמין שפשוט יש שומן שהצטבר שם
לדעתי זה בטוח בגלל התזונה
אז רציתי לדעת מאיזה מאכלים עדיף לי להמנע כדי שאוכל לרדת באחוזי השומן?

כדיי לרדת באחוז השומן ובו בזמן לעלות במסה אם זהו רצונך...אתה צריך לאכול חלבונים ולא פחמימות.... והרבה!

• פותח/ת השרשור
כדיי לרדת באחוז השומן ובו בזמן לעלות במסה אם זהו רצונך...אתה צריך לאכול חלבונים ולא פחמימות.... והרבה!

אוקי,אז להפחית בדברים כמו אורז פסטות פתיתים וכאלה?
כמו מה למשל אוכל טוב מלא בחלבונים חוץ מטונה וקוטג' וביצה כי אי אפשר לאכול רק את זה זה כלום חחחח:)
זה לא בגלל התזונה.
אז מה הסיבה לדעתך?

גנטיקה, והעובדה שאתה ממין זכר.
יותר לעומק - יחס אדנוספטורים (אלפא ובטא), זרימת דם נמוכה בבטן התחתונה ורגישות מוגברת לאינסולין.

אתה צריך ללמוד לחיות עם זה.

אתה טועה.

אין משהו שתמנע ממנו ופתאום תיהיה לך בטן שטוחה. כדי לרדת באחוזי השומן צריך לעשות חיטוב ,אתה במסה אז תמשיך מסה.

אם אתה ממש רוצה להמנע ממשהו תמנע משומן טראנס

אני לא בטוח אם אני צריך משקפיים או לא.
על מה בידיוק אתה מדבר, אדוני הנכבד?

להוריד בטן = חיטוב = גרעון קלורי שלילי.
לעלות במסת שריר = עליה במסה = מאזן קלורי חיובי.
האם אתה יכול ללכת קדימה וללכת אחורה בו זמנית?

אני לא בטוח אם אני צריך משקפיים או לא.
על מה בידיוק אתה מדבר, אדוני הנכבד?

להוריד בטן = חיטוב = גרעון קלורי שלילי.
לעלות במסת שריר = עליה במסה = מאזן קלורי חיובי.
האם אתה יכול ללכת קדימה וללכת אחורה בו זמנית?
אני מאמין שהוא מדבר על תזונת פליאו
ששם אתה נמנע מפחמימות לחלוטין ובעצם עושה מסה של מאזן קלורי חיובי של 500 המבוסס אך ורק על שומנים וחלבונים(הרבה בשר אדום)
ובעיקרון אתה נשאר על אותו מסת שומן נוכחית ועולה בשריר ואז אחוז השומן ביחס למשקל הגוף שעולה בגלל העלייה בשריר יורד
זה אמיתי זה אפשרי אך מאוד קשה ויקר לבצע

אני מאמין שהוא מדבר על תזונת פליאו
ששם אתה נמנע מפחמימות לחלוטין ובעצם עושה מסה של מאזן קלורי חיובי של 500 המבוסס אך ורק על שומנים וחלבונים(הרבה בשר אדום)
ובעיקרון אתה נשאר על אותו מסת שומן נוכחית ועולה בשריר ואז אחוז השומן ביחס למשקל הגוף שעולה בגלל העלייה בשריר יורד
זה אמיתי זה אפשרי אך מאוד קשה ויקר לבצע

מה הקשר לפליאו?
מילא זה שאין הגדרה אחת לתזונה שהיא "פליאו". אם תאכל רק שומנים וחלבונים אתה לא תעלה מסה יותר נקייה, אם כבר, אתה תמזער את העליה במסת השריר כי פחמימה היא חלק אינטגרלי באנבוליזם.

הדבר היחיד שקרוב למה שהוא דיבר עליו הוא מחקר עדכני יחסית

The effects of consuming a high protein diet (4.4 g/kg/d) on body composition in resistance-trained individuals.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24834017

לפני שקופצים למסקנות, ביקורת על המחקר: http://www.lookgreatnaked.com/blog/new-study-on-protein-overfeeding-a-critical-analysis/

אין משהו שאתה צריך להמנע ממנו , מה שאתה כן צריך לעשות זה להתחיל לשבת על התחת ליקרוא קצת פרוטקולים של חיטוב להבין איך המשחק עובד ולאחר מכן להחליט האם אתה מוכן לעבודה הקשה או שטוב לך כמו שאתה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית