הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון יש לי בעיה ... אני רציני.

• פותח/ת השרשור Ozel55
  • פורסם בתאריך

Ozel55

משתמש פעיל
519
64
נק' מוניטין:
324
519
64
היי ,

טוב תשמעו , כבר אני לא יודע מה לעשות , אני נרשם סוף חודש למכון כושר (סיבות כלכליות לא אפשרו לי החודש) , אבל בינתיים , אני פשוט אוכל את עצמי , אוכל .... היום היה לי בולמוס (שוקולדים וכו' בכמות) אני עכשיו יושב ובוכה פשוט כך , אני לא יודע מה לעשות ... הייתי שמן מאוד בעברי , עכשיו אני שוקל 57 על מטר 74 , אני פשוט בדיכאון מכל מה שנכנס לי לפה , אני פוחד פשוט פוחד לעלות אפילו טיפה , היום לא שלטתי בעצמי ואכלתי ועכשיו אני פשוט כאוב בצורה מטורפת ........................... אני קראתי הכל מהכל אני יודע הכל , אבל בגלל שאני עדיין לא מתאמן אני בדיכאון מטורף לא יודע מה לעשות ....

אני מצטער שאני חופר לכם , אני יודע שנמאס לכם ממני , גם לי נמאס מעצמי בקטע של הגוף ...

לא מבין כ"כ על מה אתה אוכל סרט כי אין לך ממש על מה.

אתה 57KG על 1.74, מה יותר טוב מזה שעצם זה שאתה ככה זה נותן לך רישיון לאכול יותר ?

יש לך סה"כ שבועיים עד סוף החודש כדי שתוכל ללכת להרשם (אז מה החלטנו, פרופיט או פיטנס ?) זה לא כזה נורא. פשוט תתאפק כי אין לך ממש ברירה אחרת.

• פותח/ת השרשור
פיטנס כנראה , לא יודע , אכלתי מלא שוקולדים , אתה לא מבין פשוט יש לי כבר סריטה מזה שהייתי שמן ..

נראה לי שאתה צריך לקבל עזרה מקצועית או משהו, ברצינות. זה לא מצב נורמלי, להיות ממש רזה כמוך, התקפי אכילה ואז בכי...

איזה שמן ילד אתה שוקל פחות מ-60kg, תרגיע.

אתה גבוה ממני ב-4 ס"מ ואתה רזה ממני ב-10kg+

עם כבר אתה צריך לשמוח שיש לך רשות להתחיל לאכול טוב.

נראה לי שאתה צריך לקבל עזרה מקצועית או משהו, ברצינות. זה לא מצב נורמלי, להיות ממש רזה כמוך, התקפי אכילה ואז בכי...

מצטרף.
זו לא בושה לקבל עזרה מקצועית, להיפך!
אולי זה ידחף אותך קדימה ואף ימנף את התוצאות. תחשוב על זה ברצינות.
בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
לא בוכה , אני פשוט נכנס לדיכאון , אכלתי היום איזה 2 צלחות קורנפלקס ועוד 5 פררו רושה ....

בלי שום קשר למה שאכלתי כל היום , זה היה כאילו הבולמוס של הערב ...

מציע לך ללכת לעזרה מקצועית.המצב יכול להידרדר בקלות,מכיר אנשים צעירים עם הפרעות אכילה וזה לא צחוק.אין בושה בלדבר עם אנשים ולא חובה מקצועי אם אין כסף.
אתה מוזמן לפנות אליי בפרטי.

• פותח/ת השרשור
מציע לך ללכת לעזרה מקצועית.המצב יכול להידרדר בקלות,מכיר אנשים צעירים עם הפרעות אכילה וזה לא צחוק.אין בושה בלדבר עם אנשים ולא חובה מקצועי אם אין כסף.
אתה מוזמן לפנות אליי בפרטי.
אני אשמח לדבר איתך , אם תוכל לפנות אליי ...

אני לא יודע , אכלתי היום רגיל אבל בערב דפקתי מלא שוקולדים וכו'.

גם אני עברתי מצב דומה לשלך והיה לי גם תקופה של בולמוס , והייתי אחרי זה נכנס לדיכאון ולא אוכל יומים אחרי התקף , אבל בסוף החלטתי שהמראה של הניצול שואה הזה מגעיל אותי והתחלתי לקחת את זה ברצינות ולמדתי בדרך הקשה עברתי המון פציעות שעיקבו אותי ומה שלמדתי מכל התהליך שעברתי (3 שנים מאז שהתחלתי את הצעד הראשון) שאין במשחק הזה קיצורי דרך , ברגע שתכניס לעצמך את זה לראש שחייבת לעשות פה עבודה קשה מאוד להתמדה , אני אגיד משהו שאולי חלק לא יסכימו אותי אבל אני אומר את זה מניסיון , לא לאכול כלום כל היום זה הרבה יותר קל מאשר לאכול אבל קצת , זה באמת לא עבודה קשה לא לאכול כלום אחרי חודש מתרגלים לא מרגישים רעב כבר , אני נכנסתי בשנה האחרונה לתחום בקטע פסיכי ואובססיה , כל מי שדיבר איתי מעל 5 דקות אמר לי שאני צריך טיפול פסיכאטרי דחוף של האובססיה שלי לתחום הבאדי בילדינג
קח את עצמך ביידים , אני עשיתי את זה לבד בלי עזרה מבחוץ של פסיכולוגים וכאלה למרות שזה מאוד מומלץ שמישהו יכוון אותך , על כל פנים תחשוב מה אתה רוצה מעצמך אם אתה רוצה להיות בחור אסטטי חטוב וגדול , או סתם רזה , אני שהתחלתי את הדיאטה שלי היו כמה חברים מאוד שמנים שהצטרפו אלי ואני היחדי שהמשכתי את זה לרמה מעל , הם נישארו סתם רזים ונוזליים חסרי שריר ואני גדלתי כמו שצריך , התחלתי לעבוד כמו שצריך אימונים טובים תפריט טוב שינה מלא למידה על התחום , באמת שזה הדבר הכי טוב שקרה לי בחיים הכניסה לתחום הזה מוציא ממני כל כך הרבה טוב מרגיש טיל שאני יודע שהדרך שאני עובד בה נכנוה ,ירידה טובה מתונה, מאבד מינימום שריר אפשרי . בקיצור תחשוב עם עצמך מה אתה רוצה להשיג תציב מטרה ותצעד עד הסוף אליה , גם אני ההורים שלי לא משלשלים דולרים ואני עובד בישביל התחביב הזה והאורך חיים האלה ומבחינתי אין לזה מחיר כמה שיעלה אני אשלם , כל הכסף שלי הולך על זה תעשה תשיקולים שך עד כמה אתה רוצה את זה וברגע שתחליט אם תחליט להכנס לתחום הזה אני מאמין שיהיו הרבה חבר'ה פה בפורום שיעזרו לך וגם אני בפרט מוכן לעזור לך במה שתרצה אבל הצעד הראשוני צריך לבוא מימך

• פותח/ת השרשור
גם אני עברתי מצב דומה לשלך והיה לי גם תקופה של בולמוס , והייתי אחרי זה נכנס לדיכאון ולא אוכל יומים אחרי התקף , אבל בסוף החלטתי שהמראה של הניצול שואה הזה מגעיל אותי והתחלתי לקחת את זה ברצינות ולמדתי בדרך הקשה עברתי המון פציעות שעיקבו אותי ומה שלמדתי מכל התהליך שעברתי (3 שנים מאז שהתחלתי את הצעד הראשון) שאין במשחק הזה קיצורי דרך , ברגע שתכניס לעצמך את זה לראש שחייבת לעשות פה עבודה קשה מאוד להתמדה , אני אגיד משהו שאולי חלק לא יסכימו אותי אבל אני אומר את זה מניסיון , לא לאכול כלום כל היום זה הרבה יותר קל מאשר לאכול אבל קצת , זה באמת לא עבודה קשה לא לאכול כלום אחרי חודש מתרגלים לא מרגישים רעב כבר , אני נכנסתי בשנה האחרונה לתחום בקטע פסיכי ואובססיה , כל מי שדיבר איתי מעל 5 דקות אמר לי שאני צריך טיפול פסיכאטרי דחוף של האובססיה שלי לתחום הבאדי בילדינג
קח את עצמך ביידים , אני עשיתי את זה לבד בלי עזרה מבחוץ של פסיכולוגים וכאלה למרות שזה מאוד מומלץ שמישהו יכוון אותך , על כל פנים תחשוב מה אתה רוצה מעצמך אם אתה רוצה להיות בחור אסטטי חטוב וגדול , או סתם רזה , אני שהתחלתי את הדיאטה שלי היו כמה חברים מאוד שמנים שהצטרפו אלי ואני היחדי שהמשכתי את זה לרמה מעל , הם נישארו סתם רזים ונוזליים חסרי שריר ואני גדלתי כמו שצריך , התחלתי לעבוד כמו שצריך אימונים טובים תפריט טוב שינה מלא למידה על התחום , באמת שזה הדבר הכי טוב שקרה לי בחיים הכניסה לתחום הזה מוציא ממני כל כך הרבה טוב מרגיש טיל שאני יודע שהדרך שאני עובד בה נכנוה ,ירידה טובה מתונה, מאבד מינימום שריר אפשרי . בקיצור תחשוב עם עצמך מה אתה רוצה להשיג תציב מטרה ותצעד עד הסוף אליה , גם אני ההורים שלי לא משלשלים דולרים ואני עובד בישביל התחביב הזה והאורך חיים האלה ומבחינתי אין לזה מחיר כמה שיעלה אני אשלם , כל הכסף שלי הולך על זה תעשה תשיקולים שך עד כמה אתה רוצה את זה וברגע שתחליט אם תחליט להכנס לתחום הזה אני מאמין שיהיו הרבה חבר'ה פה בפורום שיעזרו לך וגם אני בפרט מוכן לעזור לך במה שתרצה אבל הצעד הראשוני צריך לבוא מימך

ואו , קראתי ובאמת שאני כמוך , אני במצב שאתה הייתה , גם לי נמאס מהמצב הזה שאני נראה כמו מקל ... הבעיה היא , שאני לא מוצא עבודה , אני הולך לחפש חזק בשביל לממן לעצמי אבקות חלבון וכל מה שצריך , הצעד הראשון הזה שבא ממני הוא בא , אני רוצה להראות גדול , אני רוצה להיות שרירי ולא קטן ושחיף ... הבעיה היא שכל מה שאני מכניס לפה אני כואב את זה , אבל אני יודע שאני יכול לשנות לעצמי את זה בראש ברגע ... השאלה היא מאיפה אני מתחיל ...

בוא תתחיל מלדבר איתי אני יכול להראות לך איך הייתי לפני שלוש שנים איך היום שתבין קצת מאיפה אני מדבר כמו שאני מדבר, בנוסף זה כרגע כל החיים שלי ואני רק מחפש עם מי לדבר על זה ולמי לעזור ומי באמת רוצה לעשות תמהפך ואין לו מספיק ידע מאיפה להתחיל , באמת שזה הכיף שלי כרגע . דבר שני וולאה אולי יצחקו עלי פה אבל באמת שאני לא סופר אף אחד ממטר, סרטוני מוטבציה ביוטיוב באמא שלי מכניסים אותי לרעל לשגעת נסחפת , בחיי כל החברים שלי רוצים לחסום לי את היוטיוב מהשגעת שאני מקבל מהם לי זה עוזר טיל ברגעי משבר, בחיטוב המציק הזה אני על 1650 קלוריה אני מתתת מרעב עכשיו שנאי מדבר איתך אבל שם לי קצת מוטבציה באוזניום נרגע ונישאר מפוקס במטרה (כרגע על 10-11% בדרך ל8-7%). דבר שני מצא לך משהו קליל כזה , משמרות כזה אני יודע 5 שעות משמרת לא משהו פיזי שלא יפגע בתהאוששות , יש בכל מקום בארץ טלמרקטינג , אתה מתקשר לאנשים עושה להם סקרים בטלפון ומקבל כסף זה עבודה משמעמת רצח אבל אתה יושב על קיסא וישך מזגן חחח אז סך הכל זה סבבה , ואתה צריך באמת לרצות להבין שזה מה שאתה רוצה כרגע תריב עם ההורים אני יודע תעשה להם סרט שאתה חייב מכון אין מצב שאתה לא במכון כל השאר סתם חארטה אתה לא צריך לא אבקה ולא נעלי בית , במשקל שך אתה סוגר את החלבון בקלות אחשורמוטה אין לך שום צורך באבקה , מה שכן אתה תצרך להבין שכרגע אתה חייב להתחיל מסה טובה אבל בעדינות תעבור קודם לנטרלי , ואז לאט לאט תעלה למסה , אין מה לעשות אתה תעלה גם קצת שומן עכשיו זה בגלל שדפקת לעצמך כבר את כל המערכת בגוף עם ההרעבות האלה , גם אני עברתי את זה , זה מבאס תחחים אתה תעלה שומן גם אין מה לעשות זה חלק מההשלכות של לחפש קיצורי דרך ולעבוד בלי ידע, אבל אם תתמקד במטרה ותגיד לעצמך בסדר בקטנה עיליתי עכשיו קצת שומן אני עולה עכשיו שריר טוב כמו שצריך עולי משקלי עבודה צובר קצת נפח אחרי זה דופק חיטוב טוב מגיע ל7% שומן פסים כל הגוף ואז אתה תיהיה באורגזמה מעצמך , אתה תסכל במראה ותבין שאתה אליל אתה תבין שאתה בילדר ושאתה מתתת על הגודל והחיטוב ושאין מעלך ואתה טיל . הבנת?!?!?

נערך לאחרונה:
בנתיים גם עד שאתה נרשם לחדר כושר תנסה אולי לעשות אימונים בפארק קצת אימוני משקל גוף כמו מתח מקבילים וכל זה

אני חושב שלמי שיש בולמוסים, הפרעות אכילה ודיכאון(אמיתי) צריך וכדאי שיילך לקבל עזרה וטיפול מאיש מקצוע כגון טיפול CBT ושאר דברים.

רק אחר כך אפשר לייעץ ולעזור בדברים הטריוויאליים כמו תפריט נכון(אוכל אמיתי, לא שטויות) ותכנית אימונים

בהצלחה

Back
למעלה תחתית