הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ויכוח שהיה לי במכון

BarnabyJones

משתמש מתחיל
20
0
נק' מוניטין:
0
20
0
הלכתי להתאמן לי אתמול במכון ובמקרה נקלעתי לויכוח על תזונה עם אחד המתאמנים הקבועים שם. החוצפן הקטן אומר לי שאני נראה כמו שאני נראה רק בגלל אבקת החלבון, שהעלתי 8 קילו ב4 חודשים רק בגלל האבקה, מפליץ לי לאדע מאיפה איזה טענה שהחומרים באבקה מגיעים ישר לשריר (נשמע כאילו רמז שזה לא טיבעי או משו). שלא נדבר על זה שהוא מתאמן כבר שנה (לפחות זה מה שטען) והוא נראה כמו הצרות שלי, אולי העלה איזה חצי קילו, בסט אחד עושה בין 15 ל20 חזרות, עושה חצי אימון בבוקר וחוזר להשלים את החצי השני בערב. בנוסף המאמן הדפוק שם במכון מצדד אותו ורימז גם כן על האבקה שאינה טבעית! טוב שלא אמרתי כלום על הקריאטין אחרת היו מזעיקים עליי את המשטרה...מישהו מתנדב לבוא לזרוק עליהם משקולת של 100 קילו?!

לעולם אל תתווכח עם אידיוט. הוא יוריד אותך לרמה שלו, וינצח בגלל הנסיון.

אתה חושב שאתה לבד?יש סיבה שאני משתדל לדבר כמה שפחות בזמן אימון,כולם אוהבים לזיין בשכל יותר מדי,הישראליות שבהם,גם כשאין להם מושג על מה הם מדברים הם חייבים להגיד משהו.
אני עושה בנט אובר,איזה אחד בא אלי עושה לי "אתה לא עושה נכון" אני כזה מסתכל עליו ם_O ,הוא מראה לי טכניקה של דדליפט(שגויה בכל אופן) אמרתי לו תודה והמשכתי בשלי

אני כל פעם שומע את המתאמנים במכון מדברים על האבקת חלבון כאילו מדובר באבקת קסם שמנפחת את השרירים, בהתחלה הייתי מתווכח איתם, אבל מהר נשבר לי, כי זה די מעצבן לראות מישהו שמשחק אותה מבין ומסביר לך משהו שהוא לא נכון, ועוד טוען שאתה טעה. לכן החלטתי להעמיד פנים כאילו לא שומע כלום, ושימשיכו עם הטמטום שלהם.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח איך הורג אותי לשמוע סיפורים כאלה, כשאנשים מספרים אותם זה נשמע אפילו יותר מטומטם ממה שזה נשמע במציאות D:

חחחח מזכיר לי ליצן שראיתי היום בבוקר עושה הליכה ותוך כדי עושה כפיפות מרפקים עם 10 קילו בכל יד, לרצוח פשוט!

אל תצחק,יש המון ספורטים לדוגמא כדורסלנים שמבצעים את התרגיל הזה,תוך כדי משחק כדורסל הם הולכים המון לאחור במיוחד בשמירה על שחקן,לא מעט ספורטאים בענפים שונים עושים את זה,אל תגחך כמו ילדון.

אל תצחק,יש המון ספורטים לדוגמא כדורסלנים שמבצעים את התרגיל הזה,תוך כדי משחק כדורסל הם הולכים המון לאחור במיוחד בשמירה על שחקן,לא מעט ספורטאים בענפים שונים עושים את זה,אל תגחך כמו ילדון.

זה לא שחקני כדורסל,תהיה בטוח.

תגיד להם שיקחו גם ושיתקשרו אלייך להגיד שלא עובד להם...
לא חסרים אנשים כאלה, פשוט אל תתייחס.

הלכתי להתאמן לי אתמול במכון ובמקרה נקלעתי לויכוח על תזונה עם אחד המתאמנים הקבועים שם. החוצפן הקטן אומר לי שאני נראה כמו שאני נראה רק בגלל אבקת החלבון, שהעלתי 8 קילו ב4 חודשים רק בגלל האבקה, מפליץ לי לאדע מאיפה איזה טענה שהחומרים באבקה מגיעים ישר לשריר (נשמע כאילו רמז שזה לא טיבעי או משו). שלא נדבר על זה שהוא מתאמן כבר שנה (לפחות זה מה שטען) והוא נראה כמו הצרות שלי, אולי העלה איזה חצי קילו, בסט אחד עושה בין 15 ל20 חזרות, עושה חצי אימון בבוקר וחוזר להשלים את החצי השני בערב. בנוסף המאמן הדפוק שם במכון מצדד אותו ורימז גם כן על האבקה שאינה טבעית! טוב שלא אמרתי כלום על הקריאטין אחרת היו מזעיקים עליי את המשטרה...מישהו מתנדב לבוא לזרוק עליהם משקולת של 100 קילו?!
תסביר לו שאבקת חלבון לספורטאים זה כמו מטרנה בשביל תינוקות.😉

עד שלא ראיתם לאנג'ים עם דאמבלים על 2 כדורי בוסו לא ראיתם כלום

איפה אתה מתאמן?

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former."

Albert Einstein​

פשוט שונא כאלו אנשים. זורקים לי איזה מילה משהו ואחרי זה אני עוקץ אותם בחזרה.

תלמד לא להתווכח, להקשיב או לעזור לאנשים במכון (אלה אם כן זה ילדים) כמו שרשמו זה תמיד יהיה ויכוח סרק, שכמעט תמיד אתה תצא בו "מוזר".

תלמד לא להתווכח, להקשיב או לעזור לאנשים במכון (אלה אם כן זה ילדים) כמו שרשמו זה תמיד יהיה ויכוח סרק, שכמעט תמיד אתה תצא בו "מוזר".
תהיה הכי גדול וחזק במכון
ואז יקשיבו לך

או שלפחות לא ישגעו אותך/יבלבלו לך ת'שכל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית