הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אני לא מצליח לעשות מתח

שבתשלום

מושעה
20
0
נק' מוניטין:
0
20
0
אני לא יכול לעשות מתח ואפילו לא חצי איך אני אשתפר כדי שאוכל לעשו? בבקשהה תעזרוו לי אני בבקשה אני לא מצליח חצי מתחנן בבקשהההה

תתחיל חיטוב טוב, עם תרגילי גב אחרים שאתה תוכל לעשות , כמו בנט אובר ראו או מתח במכונה כזה שכחתי תשם , או פלוי עליון

• פותח/ת השרשור
אבל אני עושה כל יום עשר שכיבות סמיכה ברצף אבל אני רוצה לעשות מתח וגם משקולות זה עוצר תגדילה ואני גיל 11 וחצי ואני רוצה להשתפר במתח
אז תעזור לי איך להשתפר במתח ויש לי שאלה? אם אני עולה על כיסא ומחזיק אם סנטר מעל הידים הרבה זמן האם זה עוזר למתח?

הייתי אומר לך שתתחיל ליקרוא פה מאמרים בתור התחלה איך מתאמנים ואיך אוכלים אבל בגלל הגיל שלך זה לא ניראלי כרגע הזמן המתאים , מה שכן הייתי ממליץ לך זה להפסיק לעשות כל יום , ותעשה אימון מישקל עצמי 3 פעמים בשבוע יום כן יום לא, וכן אם תחזיק את עצמך כמה שיותר זמן תלוי באויר זה ישפר, שים לב להתחיל לאכול קצת פחות פחמימות , אם אתה רוצה את זה בקטע קצת יותר רציני ויותר תוצאות שב תיקרא פה את המאמרים , אבל שוב לדעתי זה לא הגיל המתאים .. זה כבר לשיקולך האישי

• פותח/ת השרשור
האמת אני גיל 12 וחצי ואם אני יתלה על המתח סנטר מעל הידים זה יעזור לי לבצע מתח?

אמור לעזור ... תתלה ותרד לאט עד כמה שאתה יכול, אני עד גיל 14 לא עליתי מתח , והיום אני עולה עם 25 קילו עלי , אל תדאג תגיע לגיל 15 -16 תתחיל תהאמן טוב תיקרא מאמרים אל תמהר הגוף שלך עדין לא יכול לעבוד נגד משקל כרגע לטעמי בגלל הגיל

• פותח/ת השרשור
אחי אבל אם אני נתלה אם סנטר מעל היד זה עוזר?

אין לי תשובה חדה וחלקה לתת לך חוץ מחכה זה לא הגיל , תן לגוף לגדול בשקט כרגע תתחיל להתאמן עוד שנתיים שלוש אל תדאג המישקולות לא יברחו

אחי אני גם הייתי בגיל הזה ולא מצליח מתח ובחיטוב שלי הגעתי 55 קילו עליי לחמש חזרות אני בן 17 עכשיו
קיצר אם יש לך מתח בבית תיתלה עליו עם סנטר למעלה ותעשה 3-4 סטים של כמה שניות שאתה יכול פעם ביום
ולדעתי תוך שבוע אתה תעשה כבר 1 ואז משם אתה יכול להתקדם
אם היית מתאמן בחד"כ פשוט תעשה פולי וזה ישפר אותך
בהצלחה אחי!!

נערך לאחרונה:
אין קשר לחיטוב אין לנו שום נתונים על הבן אדם אז למה ישר לזרוק.
בכל מקרה, סחתיין שאתה נכנס לעניינים מגיל כזה, אם אתה לא מצליח לעלות את עצמך בכלל תעשה מתח שלילי, כלומר שאתה מתחיל מלמעלה ויורד לאט לאט עד למטה ככה 10 חזרות שלוש סטים יום כן יום לא (אני יוצא מנקודת הנחה שזה האימון היחיד שאתה בטח עושה בגיל שלך).
לאט לאט השרירים יתחזקו ואתה תצליח לפחות 1-2, שאתה מתחיל להצליח, תעשה רגיל כמה שאתה מצליח ואת החזרות הנותרות תעשה בשלילי.
לא יודע איך ההתפתחות שרירים עובדת בגיל הזה אבל נגיד לבחור בן 20 לצורך העניין תוך חודש אמורים לראות הישגים משמעותיים בדרך הזו.

אני בהתחלה לא יכלתי לעשות מתח, אז תמיד הייתי מותח את הגבולות ומנסה לעשות.
גם שלא הצלחתי כמעט, בסופו של דבר הגוף מתחזק יורד במשקל ותוכל לעשות מתח.

• פותח/ת השרשור
אוקע תודה רבה לכם לפעמים אני עושה חצי מתח ומתי שאני מקפל תיד כואב לי זה התכווציות שרירים?

• פותח/ת השרשור
אני גיל 11 וחצי אני עכשיו עולה בכיסא עד הסוף ויורד לאט לאט אז רציתי לשאול תוך כמה זמן אני יצליח לעשות מתח אחד
3 ימים? שבוע? שבוע וחצי? שבועים? שבועים וחצי? שלוש שבועות? ואני עושה את זה פעמים ביום פעם ראשונה 13 פעמים ופעם שניה גם 13 פעמים כל יום אז תוך כמה זמן אצליח תמתח אחד?

אני גיל 11 וחצי אני עכשיו עולה בכיסא עד הסוף ויורד לאט לאט אז רציתי לשאול תוך כמה זמן אני יצליח לעשות מתח אחד
3 ימים? שבוע? שבוע וחצי? שבועים? שבועים וחצי? שלוש שבועות? ואני עושה את זה פעמים ביום פעם ראשונה 13 פעמים ופעם שניה גם 13 פעמים כל יום אז תוך כמה זמן אצליח תמתח אחד?

תלוי מתי שהגוף שלך מתחזק, תתאמן לא רק על מתח, תתאמן על כל הגוף..
אני לא יודע להגיד לך מתי תצליח לעשות מתח

• פותח/ת השרשור
אני מתאמן כבר לפני חודש בכפיפות בטן שכיבות סמיכה וגם ברגלים מדרגות+אני עולה ויורד ברגלים. ואחי יש לי שאלה.
אם אני מתאמן במשקולות בישיבה זה עוצר תגדילה? אחי משקולות בישיבה עוזרות למתח? אחי האם משקולות בישיבה עוצרות תגדילה?
והאם משקולות בישיבה עוזרות למתח?

תעלה על המתח עם איזה כיסא או משהו כזה ואז תרד לאט ספור 7-8 שניות ירידה איטית תעשה כמה כאלה שאתה יכול 3-4 סטים מהר מאוד תוכל לעשות מתח מלא

• פותח/ת השרשור
תודה אחי אבל יש לי שאלה.
האם משקולות בישיבה עוצרות תגדילה?

תודה אחי אבל יש לי שאלה.
האם משקולות בישיבה עוצרות תגדילה?

משקולות לא עוצרות את הגדילה בשום דרך לא ישיבה לא עמידה זה סתם מיתוס
ובעיקרון עם תעשה תרגילים לגב זה יכול לעזור קצת אבל יעזור הכי הרבה זה תרגילים על המתח כמו שכבר אמרתי ירידות וכאלה+

Back
למעלה תחתית