הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כניסה קרקעית לא כניסה קרקעית

• פותח/ת השרשור xytkhi
  • פורסם בתאריך
בגלל שאין לך תשובה אתה תוקף אותי?לא יפה מצדך.
שיהיה לך סוף שבוע רגוע.
יש לי תשובה, כתבתי אותה בדיון הזה ובדיונים אחרים בנושא.
אני לא תוקף אותך, אבל כנראה שאם התשובה אינה ברורה לך, הפכת את האלטוראיזם למוסר ואינך יודע מה מקום הממשלה בחיינו

• פותח/ת השרשור
ספרו לי אתם, למה החולירות הללו הם בעלי תעודת זהות כחולה ?
למה ?!

הפגנה בעכו עם דגלי אל-קאעידה - לשלול אזרחות , לשלוח לעזה ומהר. גייס חמישי.
איפה פיצי ליבני ?
album_14056858565266.jpg

album_14056858658139.jpg

מה שחסר לנו שהערבים ישראלים ביפו, חיפה, רמלה, לוד ועכו יתחילו להתעורר ואז באמת יתחיל להיות פה כיף.

איפה ההפגנה עם הדגלי אל קעידה?

ולא מבין על מה הויכוחים, הרי ברור שכניסה קרקעית הכרחית...

עכשיו בשטחים בטח זה כיף חיים..כשהיינו בעמוד ענן המילואימניקים שהחליפו אותנו תוך שבוע הרגו 5 ערבים :|

משהו אחד אני לא מצליח להבין לפחות מרוב החברה שטוענים פה שצריך להכנס לשטח ושזה המטרה של צהל ואם ימותו חיילים אז אין מה לעשות וכו׳.
אין לכם בעיה להקריב את החיילים אבל כמה ממכם בכלל שירתם בצבא? ובמידה וכן כמה ממכם הייתם קרביים ? ויותר מזה , אתם מוכנים למות למען המדינה ובשביל האנשים בדרום שאתם אומרים שזה בסדר שהחיילים ימותו ?
אז אם כל הכבוד הדיבורים שלכם לא עוזרים לאף אחד. אם אתם רוצים שקט תתגייסו לקרבי ותקריבו את החיים שלכם למדינה , ואם הזמן שלכם כבר עבר אז אני לא מבין איך אתם מרגישים שאתם יכולים לאמר כאלו דברים כאילו זה בסדר.

• פותח/ת השרשור
משהו אחד אני לא מצליח להבין לפחות מרוב החברה שטוענים פה שצריך להכנס לשטח ושזה המטרה של צהל ואם ימותו חיילים אז אין מה לעשות וכו׳.
אין לכם בעיה להקריב את החיילים אבל כמה ממכם בכלל שירתם בצבא? ובמידה וכן כמה ממכם הייתם קרביים ? ויותר מזה , אתם מוכנים למות למען המדינה ובשביל האנשים בדרום שאתם אומרים שזה בסדר שהחיילים ימותו ?
אז אם כל הכבוד הדיבורים שלכם לא עוזרים לאף אחד. אם אתם רוצים שקט תתגייסו לקרבי ותקריבו את החיים שלכם למדינה , ואם הזמן שלכם כבר עבר אז אני לא מבין איך אתם מרגישים שאתם יכולים לאמר כאלו דברים כאילו זה בסדר.

אתה באמת שואל ?
לא הבנת שהחמאס רוצה אותך שחוט מרוט ? ו.. לא רק אותך, את כוולנו. גם סמולנים גם ימנים, וגם את מסעודה משדרות.
למה למוח היהודי קשה לעכל שאוייבים צריך להרוג לפני שהם יצליחו בזממם. וכן, זה כרוך באבידות,
וזה תפקיד הצבא להגן על האזרחים ולא חלילה ההיפך.

מה אתה מציע, יש לך חלופה טובה יותר ?

וכן, אני שירתתי בגבעתי, טרם קיבלתי צו 8.

אתה באמת שואל ?
לא הבנת שהחמאס רוצה אותך שחוט מרוט ? ו.. לא רק אותך, את כוולנו. גם סמולנים גם ימנים, וגם את מסעודה משדרות.
למה למוח היהודי קשה לעכל שאוייבים צריך להרוג לפני שהם יצליחו בזממם. וכן, זה כרוך באבידות,
וזה תפקיד הצבא להגן על האזרחים ולא חלילה ההיפך.

מה אתה מציע, יש לך חלופה טובה יותר ?

וכן, אני שירתתי בגבעתי, טרם קיבלתי צו 8.
קורה אחי לא נורא..אתה בסדר עכשיו?😲

@incin אני כבר מיום ראשון בבוקר בצו 8

לפחות היו קוראים לי ביום ראשון, במקום לנוח בבית בסופשבוע אני מתייבש בתחנה המרכזית בבאר שבע ואכלתי חבילת ערגליות לארוחת צהריים.

לא היה אוריאוס, חיפשתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית