עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בוא תחשוב לבד.מהי המטרה של הפעולה?
בוא תחשוב לבד.
רמז-14 שנים של חוסר בטחון בדרום
הלוואי ויכלתי לחיות עם עיניים עצומות כמוךזה בסדר לא ציפיתי ממך לתשובה.
הלוואי ויכלתי לחיות עם עיניים עצומות כמוך
יש לי תשובה, כתבתי אותה בדיון הזה ובדיונים אחרים בנושא.בגלל שאין לך תשובה אתה תוקף אותי?לא יפה מצדך.
שיהיה לך סוף שבוע רגוע.
זה כבר פה..מה שחסר לנו שהערבים ישראלים ביפו, חיפה, רמלה, לוד ועכו יתחילו להתעורר ואז באמת יתחיל להיות פה כיף.
שמור על עצמך ועלינויש עוד מישהו בצו 8? אני בדרך מחיפה לדרום, התקשרו אלי לפני כמה שעות..
תופס קו?@incin אני כבר מיום ראשון בבוקר בצו 8
משהו אחד אני לא מצליח להבין לפחות מרוב החברה שטוענים פה שצריך להכנס לשטח ושזה המטרה של צהל ואם ימותו חיילים אז אין מה לעשות וכו׳.
אין לכם בעיה להקריב את החיילים אבל כמה ממכם בכלל שירתם בצבא? ובמידה וכן כמה ממכם הייתם קרביים ? ויותר מזה , אתם מוכנים למות למען המדינה ובשביל האנשים בדרום שאתם אומרים שזה בסדר שהחיילים ימותו ?
אז אם כל הכבוד הדיבורים שלכם לא עוזרים לאף אחד. אם אתם רוצים שקט תתגייסו לקרבי ותקריבו את החיים שלכם למדינה , ואם הזמן שלכם כבר עבר אז אני לא מבין איך אתם מרגישים שאתם יכולים לאמר כאלו דברים כאילו זה בסדר.
קורה אחי לא נורא..אתה בסדר עכשיו?😲אתה באמת שואל ?
לא הבנת שהחמאס רוצה אותך שחוט מרוט ? ו.. לא רק אותך, את כוולנו. גם סמולנים גם ימנים, וגם את מסעודה משדרות.
למה למוח היהודי קשה לעכל שאוייבים צריך להרוג לפני שהם יצליחו בזממם. וכן, זה כרוך באבידות,
וזה תפקיד הצבא להגן על האזרחים ולא חלילה ההיפך.
מה אתה מציע, יש לך חלופה טובה יותר ?
וכן, אני שירתתי בגבעתי, טרם קיבלתי צו 8.
קורה אחי לא נורא..אתה בסדר עכשיו?😲
@incin אני כבר מיום ראשון בבוקר בצו 8