הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כניסה קרקעית לא כניסה קרקעית

• פותח/ת השרשור xytkhi
  • פורסם בתאריך
מי שלא מבין שכל ה'ביקורת בינלאומית' הליברלית הזאת היא אנטישמית-שיחזור למערה החשוכה ממנה הוא בא.

להגיד שכל הביקורת הבינלאומית מקורה אנטישמיות זו בורות.האם חלק מן הביקורת שהאזרחים במדינות אחרות מביעים כלפיי ישראל מקורה היא אנטישמיות?אז התשובה היא כן.האם כמו שאתה כתבת כל הביקורת מקורה באנטישמיות?אז התשובה היא לא.ישראל היא לא טלית שכולה תכלת וגם היא נתונה לביקורת על מעשיה במיוחד במצב רגיש כמו זה.

להגיד שכל הביקורת הבינלאומית מקורה אנטישמיות זו בורות.האם חלק מן הביקורת שהאזרחים במדינות אחרות מביעים כלפיי ישראל מקורה היא אנטישמיות?אז התשובה היא כן.האם כמו שאתה כתבת כל הביקורת מקורה באנטישמיות?אז התשובה היא לא.ישראל היא לא טלית שכולה תכלת וגם היא נתונה לביקורת על מעשייה במיוחד במצב רגיש כמו זה.
על סמך מה אתה מתבסס? בוא אספר לך על מה אני מתבסס מר נאורות-
*אמריקאים מטיפים לי על מוסר, למרות שלפניי שבועיים הייתה מתקפת מל"טים בפקיסטן שפירקה משפחה של 13 אנשים.0 מחבלים נפגעו. מתקפה זו הייתה מתקפה 367 בפקיסטן. ואני לא מדבר עוד על המלחמה באפגניסטן.
*צרפת מטיפים לי על מוסר. הצבא של צרפת עושה שמות במלי ובמדינות נוספות באפריקה שיש להן אינטרס.
*סין מדכאת עם כבוש שלם, טיבט. סין גם טובחת במאות מוסלמים בגבול עם אירן.
*דעא"ש בעירק מחולל זוועות באזורים שהוא כבש.
*במלחמת האזרחים הסורית נהרגו למעלה מ200 אלף(!!)אנשים. בסוריה משתמשים בנשק כימי ויש לכך הוכחות חותכות. סוריה עד לא מזמן הייתה המדינה האחראית לכל הנושא של זכויות אדם באו"ם.
*רוסיה..אוקראינה..מה שביניהן. מספר ההרוגים עולה כמה וכמה מונים ממה שנהרגו במבצע שלנו.
ולא דיברנו על המלחמה בדרום אוסטיה שבה תוך שבוע נהרגו יותר אנשים מבמלחמת יום הכיפורים.

זה רק על קצה המזלג.
האם אתה רואה מחאות אלימות והמוניות נגד אחת מהמדינות האלה?נגד המעשים הנפשעים שלהם?
לא ראיתי, ולו הפגנה או הצהרה כלשהי נגד הזוועות הללו.
יותר מזה, במחאות רבות(צרפת למשל)קריאות רבות הן לא נגד ישראל..הן נגד יהודים. כמה בתי כנסת צריכים להשרף כדי שזה יכנס לראש שלך? לא ראיתי את באן קי מון מטייל במדינות האלה ופועל בצורה כה קדחתנית כמו שהוא פועל כאן.

*אמריקאים מטיפים לי על מוסר, למרות שלפניי שבועיים הייתה מתקפת מל"טים בפקיסטן שפירקה משפחה של 13 אנשים.0 מחבלים נפגעו. מתקפה זו הייתה מתקפה 367 בפקיסטן. ואני לא מדבר עוד על המלחמה באפגניסטן.
*צרפת מטיפים לי על מוסר. הצבא של צרפת עושה שמות במלי ובמדינות נוספות באפריקה שיש להן אינטרס.
*במלחמת האזרחים הסורית נהרגו למעלה מ200 אלף(!!)אנשים. בסוריה משתמשים בנשק כימי ויש לכך הוכחות חותכות. סוריה עד לא מזמן הייתה המדינה האחראית לכל הנושא של זכויות אדם באו"ם.
*רוסיה..אוקראינה..מה שביניהן. מספר ההרוגים עולה כמה וכמה מונים ממה שנהרגו במבצע שלנו.
ולא דיברנו על המלחמה בדרום אוסטיה שבה תוך שבוע נהרגו יותר אנשים מבמלחמת יום הכיפורים.

זה רק על קצה המזלג.
האם אתה רואה מחאות אלימות והמוניות נגד אחת מהמדינות האלה?נגד המעשים הנפשעים שלהם?
יותר מזה, במחאות רבות(צרפת למשל)קריאות רבות הן לא נגד ישראל..הן נגד יהודים. כמה בתי כנסת צריכים להשרף כדי שזה יכנס לראש שלך? לא ראיתי את באן קי מון מטייל במדינות האלה ופועל בצורה כה קדחתנית כמו שהוא פועל כאן.

צודק . ולא חסרות דוגמאות לצביעות העולם המחורבן.

אבל, אני טוען שאם כבר מאישימים אותנו בג'נוסייד, או לפחות ב " פשעי מלחמה " אז.. קדימה לתת להם בראש. כי במילא נשלם על מה שלא עשינו.

קרוב משפחתי גוייס, היצעתי לו לסרב ולא להגיע כי מפקירים את חייו וכובלים אותו. מוטב לחיות מכוער מלמות יפה.

לו היו רבים חושבים כמותי, צהל היה חייב לשנות את הנהלים, מסיבה מאד פשוטה = מחסור בחיילים פראיירים.

עוד דבר לגביי אזרחים תמימים..
אם הם כאלה מסכנים והרוב באמת לא רוצה בשלטון חמאס..למה הם לא מתנגדים לכיבוש של החמאס בכזה חירוף נפש ו'אומץ' כמו שהם מתנגדים ל'כיבוש הציוני'?

*סין מדכאת עם כבוש שלם, טיבט. סין גם טובחת במאות מוסלמים בגבול עם אירן...
למה אתה חושב שאין תמכיה עולמית בישראל? כי יש. מספיק עם הבכי האנטי-שמי.
באופן כללי, ישראל תמיד היית מטרה קלה, מה שמותר לסין או רוסיה לאו-דווקא מותר לנו, אני בטוח שאתה מבין מה הן הסיבות.
ההפגנות ברחבי העולם הן בעיקר של מוסלמים שחיים שם. רוב העולם המערבי השפוי מצדד בישראל.
כמו שבן-גוריון אמר - "או"ם שמום". ככה שאין ממה להתלהב, העולם צבוע ואינטרסנט וככה זה ישאר, עלינו פשוט לסיים את מה שהתחלנו.

למה אתה חושב שאין תמכיה עולמית בישראל? כי יש. מספיק עם הבכי האנטי-שמי.
באופן כללי, ישראל תמיד היית מטרה קלה, מה שמותר לסין או רוסיה לאו-דווקא מותר לנו, אני בטוח שאתה מבין מה הן הסיבות.
ההפגנות ברחבי העולם הן בעיקר של מוסלמים שחיים שם. רוב העולם המערבי השפוי מצדד בישראל.
כמו שבן-גוריון אמר - "או"ם שמום". ככה שאין ממה להתלהב, העולם צבוע ואינטרסנט וככה זה ישאר, עלינו פשוט לסיים את מה שהתחלנו.
+1
תגובה מצויינת.
אתה כתבת את ששכחתי לכתוב.
לדאבוננו, מדובר במוסלמים + גורמי שמאל.

זה רק על קצה המזלג.

ברגע שהם במשקיעים את כל הכסף שלהם על העיר התת קרקעית שלהם זה כבר בעיה שלהם .
היה להם כסף ... הם ביזבזו אותו על נשק ומנהרות - בעיה שלהם .
הם לא אזרחי מדינת ישראל וישראל לא חייבת להם כלום לא חשמל ולא בטיח .
חמאס שולט שם שהוא ידאג לאנשים בעיקר שיש מלחמה נגדם צריך לפעול בכל אמצעי שעומד לרשותנו בכדי לנצח - לנתק חשמל למקום שאתה נילחם נגדו כי השלטון בחר לבזבז את כל הכסף על נשק -זה אנושי .
לשלוח אנשים להתאבד להשתמש באמבולנסים של האום כדי להסיעה מחבלים או לתת לילדים ליזרוק רימונים או לנצל אותם בתור חומה אנושית -זה לא אנושי .
אל חברה שכחו והאנושי לא אנושי הם חבורה של ברבריים אין מה לעשות נגדם אלה רק לחסל .

עדכון : הצהרה צפויה בשעה 11 של שפניהו.
יש כאן אפשרות לגדוע את החמאס ושאר הירקות שם בעזה.
האם זה מה שיקרה ? או שוב משגל נסוג ישראלי ?

בתכלס כל החיילים שנהרגים הם בדרך כלל צעירים ולמה ?
כי אין להם נסיון ... הם לוחמים לא טובים כי הם חסרי נסיון , אימנו אותם הכל טוב ויפה אבל בפועל בקרב הם מתים ...רצים קדימה קצת אומץ ויורים עליהם ...
מט״כל וכל הסיירות זה הלוחמים הטובים של ישראל חבל שלא עושים עוד גדודים שלהם

כי אין להם נסיון ... הם לוחמים לא טובים כי הם חסרי נסיון , אימנו אותם הכל טוב ויפה אבל בפועל בקרב הם מתים ...רצים קדימה קצת אומץ ויורים עליהם ...

יש משהו בדבריך, אך יחד עם זאת, המדינה מסכנת אותם פעמים רבות שלא לצורך ! כדי להימנע מהרג " חפים מפשע בילתי מעורבים " עאלק.

יש משהו בדבריך, אך יחד עם זאת, המדינה מסכנת אותם פעמים רבות שלא לצורך ! כדי להימנע מהרג " חפים מפשע בילתי מעורבים " עאלק.

א. הכשרות של מטכ"ל עולות ה-מ--ו-ן כסף.
ב. אני לא חושב שאתה צודק, ה"ילדים" האלו בחי"ר עוברים מסלול יחסית קשה ומגוון לחייל "פשוט" הבעיה היא לדעתי לא הקטע של "חוסר נסיון" אלא קטע של עייפות ותשישות , בלבנון ה2 גולני סגרו 40 יום והיו עושים כניסות רגליות ויציאות רגליות עם פקלים (שזה איזה 10 ק"מ לכיוון) כמעט כל יום, בלי הרבה שינה. עכשיו לך תלחם ותהיה חד מספיק.
אם כבר לשפר משהו אז עדיף לעשות "רוטינות" בין היחידות של הכניסה , שבזמן שאחת נכנסת השניה נחה מספיק שעות בשביל להכנס כמו שצריך.
אני דווקא סומך מאד על החיילים חי"ר הרגילים שלנו ואני לא בטוח שאם מטכ"ל יצאו למשימות האלו הם יוכלו ל"החזיק" יותר זמן , עם כל הכבוד ליחידות המיוחדות , יש להם את המשימות שלהם ובזה הם ממוקצעים לא בטוח שהם יפעלו באופן יותר טוב בשטח במשימות שהחירניקים הוכשרו אליהם ועושים אותם על בסיס תקופתי בצורה הטובה ביותר.

וסיירת מטכ"ל וכל הסיירות האחרות אלו לא חיילים צעירים בלי ניסיון בהתחלה?

עקרונית לא, כי ההכשרה שלהם יותר ארוכה.
שנה עד שנה וחצי יותר... זה לא הופך אותם בזמן הזה יותר מנוסים בפעילות מבצעית בהתחלה וקצת יותר מבוגרים.

יש קצינים בצה"ל שמובילים עם ניסיון צבאי ומבצעי והם מחליטים אם להסתער או לא

וסיירת מטכ"ל וכל הסיירות האחרות אלו לא חיילים צעירים בלי ניסיון בהתחלה?
אחי אותם מאמנים האנשים הכי טובים .
תחשוב אם אתה תתאמן אם ארנולד או אם מדריך חדר כושר רגיל , אם מי תיהיה תוצאה טובה יותר ?
אותו דבר זה ...

שנה עד שנה וחצי יותר... זה לא הופך אותם בזמן הזה יותר מנוסים בפעילות מבצעית בהתחלה וקצת יותר מבוגרים.

יש קצינים בצה"ל שמובילים עם ניסיון צבאי ומבצעי והם מחליטים אם להסתער או לא

אמרתי "עקרונית" זה מאד תלוי- מטכ"ל היא יחידה מאד מסויימת אי אפשר להשוות אותה לכלום. ולא בטוח שהייתי מעדיף אותם בפעולות הספציפיות שצהל עושה עכשיו בעזה.

אתה בהזיות נכון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית