נק' מוניטין:
18,720
- 5,678
- 4,021
- מכון חלודה
נפח אחרון לפני התחרות
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סינגל סודי 16 יום בחוץחזק!
מה עושה אחרי הנפח הזה?
ואללה אני אחד שצוחק מהכל אבל זה לא מצחיק אחי אולי אתה רוצה להתערב כדי לעזור לחבר הליפטר שלך אבל שאלתי שאלהI SEE WHAT YOU DID THERE ההההההההההה זה מה שמתמש אחר כתב לו בפורום השני חחחחחחחחח כמה אני צוחק עכשיו
קודם תהיה בנאדם, אחר כך נדבר על המשקלים שאתה מריםעוד אתה יחופר מה נדבקת אלי הנה ידעתי זה פורום זונות של ליפטרים חודש אני מתאפק לא לרדת עליכם ולהספים ואללה חבורת אפסים חחח אני אפתח פה 100 משתמשים
ויהרוס תפורום מצידי חבורת ליפטרים שמנים פותח האשכול דומה לשרק בחיים לא נגע בבת
בתולים מסריחים אחד אחד פורום של שמנים חולי סוכרת
איכס איכס איזה גועל נפש כולכם פה אגו אחד גדול מוניטין מוניטין
ופותח האשכול יש לי 180 דדליפט ל 2 מי שמתאמן בווינגיט נתניה קוראים לי דניאל שיבוא לאימון איתי ונפגש
אתה ליפטר שמן מסריח מתאמן שנתיים עם דדליפט כמו שלי ושוקל 30 קילו מעלי עם 150 א"ש
בכל מקום יש אנשים שתאהב פחות או תאהב יותר וזה לא קשור בכלל לפורוםכי הפורום הזה אחלה חוץ מהקטגוריה הזאת פה המתנשאת והמגעילה פה ובמילה אני פורש אם זה הייחס שאתם מענייקם למשתמשים פה
ההתיחסות והתנשאות המגעילה
אז ירדתי לרמה שלכם במיוחד PALA הטמבל הזה וגם אני מכיר מלא משתמשים פה לפני שהם נרשמו לפורום בכלל איך הם השתנו
וכל מה שאכפת להם זה רק להרים כבד ולגלוש פה 24 שעות ולהתנשאות ולהתחנף למשתמשים ה"קבועים פה " בשביל מוניטין וריספקט
נירא שאתה סובל מ"ליפטרפוביה" - סיפטום מוקר הנגרם כתוצאה ממשקלים של ילדה .הנה ידעתי זה פורום זונות של ליפטרים חודש אני מתאפק לא לרדת עליכם ולהספים ואללה חבורת אפסים חחח אני אפתח פה 100 משתמשים
ופותח האשכול יש לי 180 דדליפט ל 2 מי שמתאמן בווינגיט נתניה קוראים לי דניאל שיבוא לאימון איתי ונפגש
אתה ליפטר שמן מסריח מתאמן שנתיים עם דדליפט כמו שלי ושוקל 30 קילו מעלי עם 150 א"ש
עוד אתה יחופר מה נדבקת אלי הנה ידעתי זה פורום זונות של ליפטרים חודש אני מתאפק לא לרדת עליכם ולהספים ואללה חבורת אפסים חחח אני אפתח פה 100 משתמשים
אקונומי של hop בת 3-4 שנים (יד שנייה)חזק!
החגורה זה אינזר 10 מ"מ?
אקונומי של hop בת 3-4 שנים (יד שנייה)
מאוד 😃מבסוט ממנה?
96-99שאפו אחלה משקל !
מה מ.ג אם אפשר לשאול ?
זה היה בציניות נכון?יפה והכול אבל אני לא מבין כמה דברים.. הדבר הראשון זה למה אתה שם משקל שאתה בקושי יכול להרים..להרות שאתה גבר כאילו? באמא שלי שלא הבנתי.. דבר
שני אני לא מצליח להבין מה כולם כאן מתלהבים מדדליפט וסקוואט.. באמא שלי תרגילים הכי מפגרים שקיימים בפלנטה ונטו תרגילי פוזה אם אתה שואל אותי.
זה מישהו כתב לי את זה ברצינות בכספ.זה היה בציניות נכון?
וכן זה נכון הבן אדם בקושי יכול להרים אז ומעיף את המוט על הרצפה אז כן אין כאן כלום חוץ מלהגיד "הרמתי"!!ואני שם כסף שאתה אחד מהילדי כספ האלה שחושבים שתוכנית בלי סקוואט ודדלפיט היא חרא תוכנית והדבר היחידי שהם עושים במכון זה לעשות תתוכנית חרא הזה מהלינקייה בלי שום מטרה אחשלי