הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון דדליפט 3x5x180

אמרתי לך בפורום השני חחח כל הכבוד שאתה לא שם זין זורק תמוט ככה מקלל חופשי ומרביץ לדברים שלא הולך לך סט חח כמו הילד הרע של המכון

ואללה דדליפט חזק

יפה והכול אבל אני לא מבין כמה דברים.. הדבר הראשון זה למה אתה שם משקל שאתה בקושי יכול להרים..להרות שאתה גבר כאילו? באמא שלי שלא הבנתי.. דבר
שני אני לא מצליח להבין מה כולם כאן מתלהבים מדדליפט וסקוואט.. באמא שלי תרגילים הכי מפגרים שקיימים בפלנטה ונטו תרגילי פוזה אם אתה שואל אותי.

I SEE WHAT YOU DID THERE ההההההההההה זה מה שמתמש אחר כתב לו בפורום השני חחחחחחחחח כמה אני צוחק עכשיו
ואללה אני אחד שצוחק מהכל אבל זה לא מצחיק אחי אולי אתה רוצה להתערב כדי לעזור לחבר הליפטר שלך אבל שאלתי שאלה

ומלחתחילה ידעתי שהתשובה תיהיה מתנשאת מתחכמת וילדותית.

לפי דעתי אנשים כמוהו וכמוך הורסים את הפורום עם ה"טרולינג הזה"

אתם תתנו לי מוניטין שלילי שאגב לא מזיז לי ולא יפגע לי באגו

אבל רוב האנשים שיקראו את הפוסט הזה הבינו אתה מה שאני כתבתי וזה מה שחשוב.

עוד אתה יחופר מה נדבקת אלי הנה ידעתי זה פורום זונות של ליפטרים חודש אני מתאפק לא לרדת עליכם ולהספים ואללה חבורת אפסים חחח אני אפתח פה 100 משתמשים
ויהרוס תפורום מצידי חבורת ליפטרים שמנים פותח האשכול דומה לשרק בחיים לא נגע בבת

בתולים מסריחים אחד אחד פורום של שמנים חולי סוכרת

איכס איכס איזה גועל נפש כולכם פה אגו אחד גדול מוניטין מוניטין

ופותח האשכול יש לי 180 דדליפט ל 2 מי שמתאמן בווינגיט נתניה קוראים לי דניאל שיבוא לאימון איתי ונפגש

אתה ליפטר שמן מסריח מתאמן שנתיים עם דדליפט כמו שלי ושוקל 30 קילו מעלי עם 150 א"ש
קודם תהיה בנאדם, אחר כך נדבר על המשקלים שאתה מרים
אתה כל כך שונא את כולם פה, אבל בכל זאת באת לבקש כאן יעוץ מה לעשות עם דופק גבוה ושאלת שאלות על יוהימבין,
כאן ולא בפורום השני. זה קצת אומר עליך משהו, לא?

כי הפורום הזה אחלה חוץ מהקטגוריה הזאת פה המתנשאת והמגעילה פה ובמילה אני פורש אם זה הייחס שאתם מענייקם למשתמשים פה

ההתיחסות והתנשאות המגעילה

אז ירדתי לרמה שלכם במיוחד PALA הטמבל הזה וגם אני מכיר מלא משתמשים פה לפני שהם נרשמו לפורום בכלל איך הם השתנו

וכל מה שאכפת להם זה רק להרים כבד ולגלוש פה 24 שעות ולהתנשאות ולהתחנף למשתמשים ה"קבועים פה " בשביל מוניטין וריספקט
בכל מקום יש אנשים שתאהב פחות או תאהב יותר וזה לא קשור בכלל לפורום
אז זה אומר שצריך להוציא את כל הזבל שלך עליהם?
למה צריך להיות כזה קטנוני וילדותי אני באמת לא מבין

הנה ידעתי זה פורום זונות של ליפטרים חודש אני מתאפק לא לרדת עליכם ולהספים ואללה חבורת אפסים חחח אני אפתח פה 100 משתמשים
ופותח האשכול יש לי 180 דדליפט ל 2 מי שמתאמן בווינגיט נתניה קוראים לי דניאל שיבוא לאימון איתי ונפגש
אתה ליפטר שמן מסריח מתאמן שנתיים עם דדליפט כמו שלי ושוקל 30 קילו מעלי עם 150 א"ש
נירא שאתה סובל מ"ליפטרפוביה" - סיפטום מוקר הנגרם כתוצאה ממשקלים של ילדה .

עוד אתה יחופר מה נדבקת אלי הנה ידעתי זה פורום זונות של ליפטרים חודש אני מתאפק לא לרדת עליכם ולהספים ואללה חבורת אפסים חחח אני אפתח פה 100 משתמשים

tumblr_m8579aVHlA1qmmsht.jpg

יפה והכול אבל אני לא מבין כמה דברים.. הדבר הראשון זה למה אתה שם משקל שאתה בקושי יכול להרים..להרות שאתה גבר כאילו? באמא שלי שלא הבנתי.. דבר
שני אני לא מצליח להבין מה כולם כאן מתלהבים מדדליפט וסקוואט.. באמא שלי תרגילים הכי מפגרים שקיימים בפלנטה ונטו תרגילי פוזה אם אתה שואל אותי.
זה היה בציניות נכון?

ואני שם כסף שאתה אחד מהילדי כספ האלה שחושבים שתוכנית בלי סקוואט ודדלפיט היא חרא תוכנית והדבר היחידי שהם עושים במכון זה לעשות תתוכנית חרא הזה מהלינקייה בלי שום מטרה אחשלי

ואני שם כסף שאתה אחד מהילדי כספ האלה שחושבים שתוכנית בלי סקוואט ודדלפיט היא חרא תוכנית והדבר היחידי שהם עושים במכון זה לעשות תתוכנית חרא הזה מהלינקייה בלי שום מטרה אחשלי
וכן זה נכון הבן אדם בקושי יכול להרים אז ומעיף את המוט על הרצפה אז כן אין כאן כלום חוץ מלהגיד "הרמתי"!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית