נק' מוניטין:
566
- 939
- 312
שמעתי שלשתות אותה רגיל עם מים זה לא ממש טעים .. יש לכם רעיונות מה אפשר לעשות איתה שתהיה יותר טעימה? חושב אם לקנות או לא .. נמאס מהכמויות חזה עוף .. תודה 😃
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן חשבתי על זה,אבל חברים אמרו שעדיין יש טעם לוואי לא טוב.. התכוונתי יותר למתכונים של פנקייק חלבון/עוגת חלבון וכו'לשים אבקת שוקולית
אין לי אבקה עם טעם ..לערבב אותה עם אבקה רגילה (בעלת טעם).
עולה לשק של 25 ק"ג 1150 שקלים .. אני משיג מחבר 2.3 קילו ב125 ש"ח כדי קודם כל לנסות ..היי! כמה זה עולה? מה חברת חלבון?
זה ללא טעם שוקולד,תות,בננה וכאלה .. אבל עדיין יש טעם לוואי של משו חלבי ..אם זה אמור להיות ללא טעם , למה זה מגעיל ?
יש לך אולי גם את הערכים של האבקה הזאת במקרה?
האם אתה יכול לשלוח לי את מספר טלפון?עולה לשק של 25 ק"ג 1150 שקלים .. אני משיג מחבר 2.3 קילו ב125 ש"ח כדי קודם כל לנסות ..
https://www.facebook.com/groups/295941177217065/האם אתה יכול לשלוח לי את מספר טלפון?
ניסיתי פעם לשים אותה בעוגה, יצא כאילו לא שמתי, פשוט לא הרגשתי את זה... ועם שוקולית יוצא סביר עם מים, עם חלב לא אהבתי בכללכן חשבתי על זה,אבל חברים אמרו שעדיין יש טעם לוואי לא טוב.. התכוונתי יותר למתכונים של פנקייק חלבון/עוגת חלבון וכו'
עוגת חלבון או סתם עוגה? אם עוגת חלבון אשמח למתכון 😃ניסיתי פעם לשים אותה בעוגה, יצא כאילו לא שמתי, פשוט לא הרגשתי את זה... ועם שוקולית יוצא סביר עם מים, עם חלב לא אהבתי בכלל
בכיף 😃תודה לך אחי)!
עוגה רגילה, פשוט רציתי להעשיר אותה בחלבון אז שמתי את האבקהעוגת חלבון או סתם עוגה? אם עוגת חלבון אשמח למתכון