הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה על לחם

אפשר גם להחשיב נוטלה כמקור פחמימה .. מומלץ? לא .. ככה גם עם לחם(כמובן שלא באותה רמה)

למה לא מומלץ לחם? אולי עדיף לא לקבל את כל הפחמימות שלך מלחם, בכללי גם לא להיתקע על משהו אחד, אבל להגיד שלא מומלץ בכלל לאכול לחם זה מוגזם

אין בעיה. רק תגוון, אל תתבסס על שום דבר כמקור פחמימה יחיד

לחם זה מקור הפחמימה היחידי שלי ואני חי מעולה.

מעניין אותי לדעת למה החבר'ה פה חושבים שלחם זה לא מקור פחמימה?! אם לא פחמימה אז מה כן?
ולאני לא מבין איזה סיבה יש להימנע מלחם?!

מעניין אותי לדעת למה החבר'ה פה חושבים שלחם זה לא מקור פחמימה?! אם לא פחמימה אז מה כן?
ולאני לא מבין איזה סיבה יש להימנע מלחם?!
מי אמר להמנע מלחם? עדיף לגוון במקורות (גם של פחמימה גם של חלבון) אולי, אבל אני לא רואה גם סיבה להימנע מלחם

מי אמר להמנע מלחם? עדיף לגוון במקורות (גם של פחמימה גם של חלבון) אולי, אבל אני לא רואה גם סיבה להימנע מלחם

שים לב שאני מסתייג מהנאמר פה,במילים אחרות אני תומך בצריכה של לחם ולא רואה צורך להימנע ממנו- מה שאמרתי יותר מופנה ל-2 החבר'ה שהגיבו בתחילת הפוסט. וכמו שאמרת בכל דבר בתזונה תמיד כדאי לגוון- גם כדי לצרוך את מגוון הויטמינים והדבריים הייחודיים ומוספים שמגיעים עם כל מזון ומזון וגם כדי לגוון ולא ליצור שיעמום בתפריט....

שים לב שאני מסתייג מהנאמר פה,במילים אחרות אני תומך בצריכה של לחם ולא רואה צורך להימנע ממנו- מה שאמרתי יותר מופנה ל-2 החבר'ה שהגיבו בתחילת הפוסט. וכמו שאמרת בכל דבר בתזונה תמיד כדאי לגוון- גם כדי לצרוך את מגוון הויטמינים והדבריים הייחודיים ומוספים שמגיעים עם כל מזון ומזון וגם כדי לגוון ולא ליצור שיעמום בתפריט....
טוב לא שמתי לב לאלה למעלה שאמרו שלחם זה חרא ולא מומלץ (לא מסכים איתם גם)

Back
למעלה תחתית