הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לחם בתור פחמימה מורכבת

feezzy

משתמש מתחיל
54
0
נק' מוניטין:
0
54
0
אהלן

אני כרגע בתקופת מסה ורוב המקור אנרגיה שלי הוא מפחמימות.
כמעט כל יום אני צורך לחם בתור מקור לפחמימה, רוב הפעמים אני אוכל לחם/לחמניה מחיטה מלאה.
השאלה היא האם לחם, גם מחיטה מלאה וגם לא מחיטה מלאה, הוא מקור מספיק טוב לפחמימה מורכבת.

תודה וערב טוב.

לחם הוא מקור לא משהו לפחמימה, עדיף לך לאכול במקום פסטה,אורז, פתיתים שיבולת שועל ודברים בסגנון ולשלב עם זה חלבון כמו חזה עוף

אין בעיה עם שום מאכל כל עוד הוא נכנס לך בערכים

לחם בשום צורה הוא לא פחמימה מורכבת, אבל זה לא אומר שהוא לא יול להיכנס בתפריט שלך
פחמימה מורכבת היא חיונית בשביל הסיבים, ובשביל לעזור לבקר מעט את הרעב.
לחם מלא יעזור לך להכניס סיבים לתפריט, וכל עוד התזונה שלך מספיק מגוונת אין בעיה לאכול לחם, החלק החשוב הוא פשוט לא להסתמך רק על לחם כמקור פחמימה

• פותח/ת השרשור
ומה לגבי פסטה מקמח מלא? מה היתרונות שלה לעומת פסטה רגילה? אני פשוט רוצה לאכול פחות סיבים תזונתיים כדי שלא אשבע מהר יותר

ומה לגבי פסטה מקמח מלא? מה היתרונות שלה לעומת פסטה רגילה? אני פשוט רוצה לאכול פחות סיבים תזונתיים כדי שלא אשבע מהר יותר
חוץ מיותר סיבים ואולי מעט יותר מינרלים אין לה הרבה יתרונות מעבר לפסטה רגילה.
ועדיף לך לא להימנע מסיבים, אתה צריך כמות מספקת, בערך 30 גרם ביום

לחם הוא מקור לא משהו לפחמימה, עדיף לך לאכול במקום פסטה,אורז, פתיתים שיבולת שועל ודברים בסגנון ולשלב עם זה חלבון כמו חזה עוף

סליחה שאני מתפרץ, אבל למה לחם הוא מקור לא משהו לפחמימה?

סליחה שאני מתפרץ, אבל למה לחם הוא מקור לא משהו לפחמימה?
איפה תראה באדי בילדר בתקופת המסה שמכין לעצמו סנדוויצים לפני שיוצא מהבית ? אתה תראה אותו מכין אורז פסטה בטטה ועוד כל מיני
אמרו כבר למעלה זה פשוט לא פחמימה מורכבת וזה פשוט המון בצק גם

איפה תראה באדי בילדר בתקופת המסה שמכין לעצמו סנדוויצים לפני שיוצא מהבית ? אתה תראה אותו מכין אורז פסטה בטטה ועוד כל מיני
מה ההבדל בין לחם לפסטה?

• פותח/ת השרשור
רגע אז נגיד שבארוחות הגדול ביום אני אוכל אורז ופסטה ובארוחות הקטנות אני אוכל לחם מלא, זה גם בסדר? זה לא ישפיע על תפריט מסה?

מה אכפת מה בילדרים עושים?
זה שלחם פחמימה פשוטה וכדאי לצרוך מעט ממנה - זה משהו אחר
זה לא קשור למה שבילדרים עושים או לא

Back
למעלה תחתית