עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה סבבה שאתה מביא לי מוניטין שלילי כי אני מפרגן , או בגלל שאתה מקנא. אתה מקנא בגלל שילד בן 15 השיג בחצי שנה או שנהלדעתי לא במים חמים ולא עם סחיטה.
יש לך אליאב בבית ?זה סבבה שאתה מביא לי מוניטין שלילי כי אני מפרגן , או בגלל שאתה מקנא. אתה מקנא בגלל שילד בן 15 השיג בחצי שנה או שנה
יותר ממה שהשגת בכל החיים שלך שהתאמנת והגעת למשקל גוף העצום.
אני מכיר את זה מקרוב כי יש לי אחד כזה בבית עם גנטקיה כזאת .. רק קצת יותר שקט 😃
יש לי אח חזק עם דדליפט 220 על משקל גוף 75 שמתאמן חצי שנהיש לך אליאב בבית ?
גם אני רוצה איפה משיגים ?
הדבר היחיד שקיבלתי מאמא ומאבא זה טסט' שנושק את הגבול התחתון.יש לי אח חזק עם דדליפט 220 על משקל גוף 75 שמתאמן חצי שנה
איפה משיגים ? תבקש מאמא שלך
יש לי אח חזק עם דדליפט 220 על משקל גוף 75 שמתאמן חצי שנה
איפה משיגים ? תבקש מאמא שלך
אם הוא יסכים להתצטלם בכיף .. חחח ומה יא משוגע שאני אגיד דברים על אח שלי זה במילה לא אני . אני מקנא בו על זה .. קיבל כוח מטורףרוצה להוכיח לנו את זה?
אם הוא יסכים להתצטלם בכיף .. חחח ומה יא משוגע שאני אגיד דברים על אח שלי זה במילה לא אני . אני מקנא בו על זה .. קיבל כוח מטורף
אני חצי ממנו בגודל ובכוח אין לי מה להתלהב פה זה לא שזה אני.
סבבה אז מה תעשה? תביא לי באן ? אני אגיד פה מה שאני רוצה . אתה תפסיק לגונן על משתמשים . אולי אני חדש פהיש פה חוב לראק אתה מוזמן לקרוא על זה, גם אם זה על אח שלך. אז כדאי שתרגיע עם ההצהרות לבנתיים אלא אם כן יש לך איך לגבות אותם
לפני שאתה פורש ומתעצבן תקשיב עד הסוף, יש בפורום חוק שאומר שלא מתרברבים על דברים שאי אפשר להוכיח, כמו שאני לא אגיד שיש לי חברה שווה כי אין לי חברה בכלל / או אין לי איך להוכיח אתזה @Alikk1998סבבה אז מה תעשה? תביא לי באן ? אני אגיד פה מה שאני רוצה . אתה תפסיק לגונן על משתמשים . אולי אני חדש פה
אבל אני לא טמבל , בכל מקרה לפי היחס שקיבלתי פה אני פורש ואני לא אתאמץ בכלל לדבר איתך.
חוצפן.