הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לכבס רצועות ידיים וברכיות

מצב
השרשור נעול

The Blast

משתמש משקיע
6,179
6,198
נק' מוניטין:
19,428
6,179
6,198
Home
שלום לכולם רציתי לשאול יש לי רצועות וברכיות והם דיי מלוכלכות כבר השאלה שלי האם זה בסדר לכבס אותם ?

לדעתי לא במים חמים ולא עם סחיטה.
זה סבבה שאתה מביא לי מוניטין שלילי כי אני מפרגן , או בגלל שאתה מקנא. אתה מקנא בגלל שילד בן 15 השיג בחצי שנה או שנה

יותר ממה שהשגת בכל החיים שלך שהתאמנת והגעת למשקל גוף העצום.

אני מכיר את זה מקרוב כי יש לי אחד כזה בבית עם גנטקיה כזאת .. רק קצת יותר שקט 😃

זה סבבה שאתה מביא לי מוניטין שלילי כי אני מפרגן , או בגלל שאתה מקנא. אתה מקנא בגלל שילד בן 15 השיג בחצי שנה או שנה

יותר ממה שהשגת בכל החיים שלך שהתאמנת והגעת למשקל גוף העצום.

אני מכיר את זה מקרוב כי יש לי אחד כזה בבית עם גנטקיה כזאת .. רק קצת יותר שקט 😃
יש לך אליאב בבית ?
גם אני רוצה איפה משיגים ?

רוצה להוכיח לנו את זה?
אם הוא יסכים להתצטלם בכיף .. חחח ומה יא משוגע שאני אגיד דברים על אח שלי זה במילה לא אני . אני מקנא בו על זה .. קיבל כוח מטורף

אני חצי ממנו בגודל ובכוח אין לי מה להתלהב פה זה לא שזה אני.

אם הוא יסכים להתצטלם בכיף .. חחח ומה יא משוגע שאני אגיד דברים על אח שלי זה במילה לא אני . אני מקנא בו על זה .. קיבל כוח מטורף

אני חצי ממנו בגודל ובכוח אין לי מה להתלהב פה זה לא שזה אני.

יש פה חוב לראק אתה מוזמן לקרוא על זה, גם אם זה על אח שלך. אז כדאי שתרגיע עם ההצהרות לבנתיים אלא אם כן יש לך איך לגבות אותם

• אהבתי
Reactions: rud
יש פה חוב לראק אתה מוזמן לקרוא על זה, גם אם זה על אח שלך. אז כדאי שתרגיע עם ההצהרות לבנתיים אלא אם כן יש לך איך לגבות אותם
סבבה אז מה תעשה? תביא לי באן ? אני אגיד פה מה שאני רוצה . אתה תפסיק לגונן על משתמשים . אולי אני חדש פה

אבל אני לא טמבל , בכל מקרה לפי היחס שקיבלתי פה אני פורש ואני לא אתאמץ בכלל לדבר איתך.

חוצפן.

סבבה אז מה תעשה? תביא לי באן ? אני אגיד פה מה שאני רוצה . אתה תפסיק לגונן על משתמשים . אולי אני חדש פה

אבל אני לא טמבל , בכל מקרה לפי היחס שקיבלתי פה אני פורש ואני לא אתאמץ בכלל לדבר איתך.

חוצפן
.
לפני שאתה פורש ומתעצבן תקשיב עד הסוף, יש בפורום חוק שאומר שלא מתרברבים על דברים שאי אפשר להוכיח, כמו שאני לא אגיד שיש לי חברה שווה כי אין לי חברה בכלל / או אין לי איך להוכיח אתזה @Alikk1998

או כמו שאני לא אדבר על זה שאתמול עשיתי דדליפט 3 פלטות ל20 חזרות, כי אתמול היה יום מנוחה/אין לי סרטון שמגבה אותי.
תרגיע תרוחות, תתנצל, הכל בסדר 😃

זה סופו של כל בלון, החלטה נבונה נדב. ננעל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית