הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מי עשה ss?

• פותח/ת השרשור hazeof
  • פורסם בתאריך
תתחיל אותה, אל תחשוש זאת תוכנית פלאים, תתחיל מלקרוא את הפרוטוקולים עליה כדי שתבין איך מבצעים אותה ואת כל האלמנטים שלה

אני עשיתי אותה , סיימתי עם :
152.5 קילו 5 חזרות סקוואט.
דדליפט: 160-170 ל5
בנץ 105 ל2
פרס 67.5 ל3.

המשקל שלי היה 85 בסיום התוכנית.

אני עשיתי
משקל גוף 64 -> 80 ולא סגור כמה לא נשקלתי הרבה זמן
דדליפט 55 -> 140x5
סקוואט 45 -> 132.5x3x5
בנץ' 40 -> 72.5x2x2 😅
פרס 20-> 52.5x3 😭

משקל גוף מ70 ל80 בערך אני חושב....

סקוואט 165
דדליפט 165
בנץ' 82.5
פרס 60

הכל ל3X5 ודדליפט ל1X5

לא זוכר משקלי התחלה.... נמוכים 🤣
עשיתי אותה 4 חודשים אני חושב? אולי קצת יותר או קצת פחות 😃

• פותח/ת השרשור
אוקי חברים תודה
אבל השאלה האמיתית אם גם מעבר לזה השתפרתם במשקלי עבודה- האם השתפרתם גם בכח מתפרץ- כמו ניתור זריזות ו0פרינטים? כלומר האם התכנית עשתה אתכם יותר מ0יבים ומגושמים כאלה מכח ושרירים, או שהיא עשתה אתכם דווקא בעלי ניתור יותר טוב וכח מתפרץ יותר טוב? ובכלל אתלטיים יותר

אוקי חברים תודה
אבל השאלה האמיתית אם גם מעבר לזה השתפרתם: כח מתפרץ, ניתור ואתלטיות.. כלומר האם משהו יכול להוכיח שהתכנית לאו דווקא גורמת לבן אדם ליהיות מ0יבי ומגושם כזה משרירים?
לא הבנתי את השאלה

אוקי חברים תודה
אבל השאלה האמיתית אם גם מעבר לזה השתפרתם במשקלי עבודה- האם השתפרתם גם בכח מתפרץ- כמו ניתור זריזות ו0פרינטים? כלומר האם התכנית עשתה אתכם יותר מ0יבים ומגושמים כאלה מכח ושרירים, או שהיא עשתה אתכם דווקא בעלי ניתור יותר טוב וכח מתפרץ יותר טוב? ובכלל אתלטיים יותר
אני נהייתי מאוד מהיר ב0פרינטים ובניתור.

• פותח/ת השרשור
רגע יש ת0פר בעברית?
ובכללי אתה השתפרת בניתור אחרי שהורדת עם חיטוב את כל המ0ה של ss או ישר אחרי התכנית הרגשת תשיפור?

אני לא ניסיתי SS ספציפית אבל עבדתי בטווח של 5 חזרות לכן המשקלים בטופ מתוכנית AB:
BP 110 ל10, סקוואט 120 ל-6(מצחיק יחסית, ודד 180 ל4.
תלוי מה המטרה, אבל אני מסכים שמתוכנית SS אתה תשיג הרבה יותר כח מתפרץ,עצמות חזקות במינימום זמן. מה שכן, אתה רוב הסיכוים גם תשמין בה מבחינת אחוז שומן).
אם המטרה כוח, לך על זה.
אם זה בילדינג (מי צריך בכלל סקוואטים 😛)
בכל מקרה, שווה את הזמן.

אוקי חברים תודה

אתה משתפר בכל דבר...
אם פעם הייתי מגושם בכל דבר חדש שניסיתי או סתם בלשחק כדורגרל או כדורסל עם החברים...
עכשיו אני יותר טוב משאר החובבים...
ספרינטים השתפרו מאוד! את זה ממש הרגשתי... 😉
אמ.... אחרי חיטוב אתה מרגיש מולטי טאלנט אפשר להגיד:sporty074-39:
חחחחח צוחק.... אבל התשובה לשאלה שלך בגדול היא שאחרי חיטוב אתה תהפוך לקליל זריז וחזק 😃
גם שאתה בשיא המסה ושמן אתה לא כזה מגושם...
"שמן עם ביצועים" (ככה החברים אומרים...) 🤣

• פותח/ת השרשור
אני לא ניסיתי SS ספציפית אבל עבדתי בטווח של 5 חזרות לכן המשקלים בטופ מתוכנית AB:
BP 110 ל10, סקוואט 120 ל-6(מצחיק יחסית, ודד 180 ל4.
תלוי מה המטרה, אבל אני מסכים שמתוכנית SS אתה תשיג הרבה יותר כח מתפרץ,עצמות חזקות במינימום זמן. מה שכן, אתה רוב הסיכוים גם תשמין בה מבחינת אחוז שומן).
אם המטרה כוח, לך על זה.
אם זה בילדינג (מי צריך בכלל סקוואטים 😛)
בכל מקרה, שווה את הזמן.
כן יופי אני באמת חושב שאלך על תכנית זו- תודה
אתה משתפר בכל דבר...
אם פעם הייתי מגושם בכל דבר חדש שניסיתי או סתם בלשחק כדורגרל או כדורסל עם החברים...
עכשיו אני יותר טוב משאר החובבים...
ספרינטים השתפרו מאוד! את זה ממש הרגשתי... 😉
אמ.... אחרי חיטוב אתה מרגיש מולטי טאלנט אפשר להגיד:sporty074-39:
חחחחח צוחק.... אבל התשובה לשאלה שלך בגדול היא שאחרי חיטוב אתה תהפוך לקליל זריז וחזק 😃
גם שאתה בשיא המסה ושמן אתה לא כזה מגושם...
"שמן עם ביצועים" (ככה החברים אומרים...) 🤣

יפה מאוד- כלומר אתה מתכוון שאפילו כשאתה ישר אחרי התכנית "שמן" יש שיפורים בניתורים ובכלל בכח מתפרץ, ואחרי חיטוב אתה רואה את השיפור יותר בגדול נכון? ולא הזכרת- בניתור השתפרת? 😲

יפה מאוד- כלומר אתה מתכוון שאפילו כשאתה ישר אחרי התכנית "שמן" יש שיפורים בניתורים ובכלל בכח מתפרץ, ואחרי חיטוב אתה רואה את השיפור יותר בגדול נכון? ולא הזכרת- בניתור השתפרת? 😲

לא מדדתי את הניתור שלי אז אין לי איך להשוות...
כנראה שכע אבל... מסקוואט של 80-90 ל165 כנראה שהרגליים ירימו את הגוף קצת יותר טוב...
ניתור אבל זה בטח גם טכניקה שאין לי מושג:secret:

אחרי החיטוב אתה פשוט ניהיה יותר "שרירי" (חטוב) ובגלל שיורדים ממך כמה קילו של שומן אתה יותר קליל...
ואז שאתה יותר קליל יהיה לך יותר קל לרוץ נגיד ספרינט או לנתר....
קח בחשבון שמבחינת כוח בחיטוב אתה נחלש... 😉

לא מדדתי את הניתור שלי אז אין לי איך להשוות...
כנראה שכע אבל... מסקוואט של 80-90 ל165 כנראה שהרגליים ירימו את הגוף קצת יותר טוב...
ניתור אבל זה בטח גם טכניקה שאין לי מושג:secret:

אחרי החיטוב אתה פשוט ניהיה יותר "שרירי" (חטוב) ובגלל שיורדים ממך כמה קילו של שומן אתה יותר קליל...
ואז שאתה יותר קליל יהיה לך יותר קל לרוץ נגיד ספרינט או לנתר....
קח בחשבון שמבחינת כוח בחיטוב אתה נחלש... 😉

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית