הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם זה יספיק להתחלה ?

• פותח/ת השרשור Seroga
  • פורסם בתאריך
מיטה- bench press
אני מקווה שאתה לא מתכוון למיטת שינה (מיטה רכה), אם אין לך ספת אימון או ספה קשיחה, עדיף שתעשה bench press על הרצפה..
אני לא יודע מה הרמה שלך, אבל המשקלים שרשמת מאוד נמוכים (גם להתחלה).
לפי מה שהבנתי אתה מתאמן בבית? הייתי ממליץ לך להתאמן בחדר כושר, כי יש גבול כמה אימון ביתי יוכל להיות אפקטיבי..
אם אתה דל באמצעים (או אין לך כסף למכון) אפשר לעשות אימון טוב גם עם משקל גוף (סוג של street workout: שזה כולל מתח, מקבילים, לאנג'ים, סקוואט..)

או שפשוט תרכוש ייעוץ אישי, ויסבירו לך כל מה שאתה צריך (מומלץ בחום!)

• פותח/ת השרשור
אני מקווה שאתה לא מתכוון למיטת שינה (מיטה רכה), אם אין לך ספת אימון או ספה קשיחה, עדיף שתעשה bench press על הרצפה..
אני לא יודע מה הרמה שלך, אבל המשקלים שרשמת מאוד נמוכים (גם להתחלה).
לפי מה שהבנתי אתה מתאמן בבית? הייתי ממליץ לך להתאמן בחדר כושר, כי יש גבול כמה אימון ביתי יוכל להיות אפקטיבי..
אם אתה דל באמצעים (או אין לך כסף למכון) אפשר לעשות אימון טוב גם עם משקל גוף (סוג של street workout: שזה כולל מתח, מקבילים, לאנג'ים, סקוואט..)

או שפשוט תרכוש ייעוץ אישי, ויסבירו לך כל מה שאתה צריך (מומלץ בחום!)
אני ידוע המשקלים מאוד נמוכים, ואני מתכוון לספת כושר, "ספה קשיחה"
ואני מתאמן בבית עם משקל גוף מתח שכיבות שמיכה וכו' ולא עם המשקולות עצמם.
ואני רוצה לעשות את הייעוץ אישי + להירשם למכון בנתיים יש לי מספיק רק לייעוץ ואני שואל אם זה יספיק להתחלה טובה של חודש בערך.

Back
למעלה תחתית