הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם משקולות משפרות את המתח?

שבתשלום

מושעה
20
0
נק' מוניטין:
0
20
0
שלום אני גיל 12 וחצי מטר 59 משקל 42 ואני רוצה לא מצליח מתח אז אני שואל אם משקולות עוזרות לעשות תמתח?
אם הם משפרות תמתח?

מזה זה "משקולות"? תפרט קצת..

באופן כללי אני לא רואה איך משקולות יכולות לעזור לך. מתח הוא תרגיל גב. רוצה להשתפר במתח? תעשה מתח.

הדרך הכי טובה להשתפר בתנועה כלשהי היא פשוט לעשות אותה.

שלום אני גיל 12 וחצי מטר 59 משקל 42 ואני רוצה לא מצליח מתח אז אני שואל אם משקולות עוזרות לעשות תמתח?
אם הם משפרות תמתח?
מה שיכול לעזור למתח זה:
1. חיזוק של הרחב גבי
2. חיזוק של הכופפי מרפק
3. ירידה במשקל

יש עוד דברים שהם זניחים

• פותח/ת השרשור
משקולות לא עוזרות בכלל? איך עושים שרירי גב?

חתירות וכפיפת מרפקים יכולים לעזור..
וכמו ששחר אמר, חיזוק כופפי מרפק (בייספס) ורחב גבי (לטיסימוס) ישפרו לך את המתח.

בגדול, פשוט תעשה מתח.. עם הזמן אתה תתחזק והתנועה תיהיה קלה (ונקייה) יותר.

איך אני יכול לשפר מתח ?

נתחיל מהתחלה. השיטה הטובה ביותר לשפר מתח היא לעשות מתח.
במידה ואין אנו מסוגלים לעשות מתח אחד, ניתן להשתמש במספר עזרים כגון גרביטון (תוך כדי התקדמות מאימון לאימון), לבקש ממישהו שירים אותנו (חזרות כפויות) או להמלצתי להעזר בחזרות שליליות. אומנם העומס גבוה, אך השיטה הזו עובדת ביעילות רבה. ננסה לבצע חזרה אחת של מתח ללא עזרה (או יותר, כמה שאנחנו מסוגלים). ברגע שנגיע לכשל, נקפוץ מארגז עד למצב של עליה שלמה, ונרד לאט לאט מטה עד מתיחת הידיים. רק אז נוריד את הרגליים ונעשה זאת שוב עד להשלמת סט (5 חזרות). זה עבד עליי מצויין ועל מתאמנים שלי, לכן אני ממליץ על השיטה.

לקוח מהנעוץ שאלות ותשובות
https://www.lbs.co.il/threads/4387/

אם אתה מתאמן במכון כושר יש דבר כזה שנקרא גראוויטון שעוזר לעשות מתח במשקלים קטנים יותר
ויש מכשיר שנקרא פולי עליון שגם עוזר וגם תשאל את המאמן כושר במכון זה העצה הכי טובה שלך
חוץ מזה אם אתה מתאמן בבית יש לך סרטוני הסברה ביוטוב שידריכו אותך טוב מאוד

Back
למעלה תחתית