הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר פאוורליפטר עם אחוז שומן נמוך

• פותח/ת השרשור hazeof
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
אריק ליליברידג'
דן גרין
ג'סי נוריס
קירק קראווסקי
מאט קורלואסקי
מאריוש פוזדניאצקי
אד כהן

יש כ"כ הרבה....

כע? נראה לך שחלקם גם אתלטיים?

בנוסף הוא גם עונה על הסעיף אתלטי.

מילה..... זה למה אני חולה על האיש הזה... בדיוק מה שאני רוצה: פאוורליפטר, אתלטי, ובעל אחוז שומן נמוך... הוא בול כמו המטרות שלי לא?

פששש יפה..

כע? נראה לך שחלקם גם אתלטיים?

מילה..... זה למה אני חולה על האיש הזה... בדיוק מה שאני רוצה: פאוורליפטר, אתלטי, ובעל אחוז שומן נמוך... הוא בול כמו המטרות שלי לא?

פששש יפה..
חחחח ברור.....
קנדיטו מטביע לבנדיקט מגונסון יש ניתור מטורף, מאריוש לוחם בMMA עכשיו(פרש אולי), ד"ר פרד הטפילד קפץ 40 אינץ כשהיה לו 1000 + סקוואט (אני מניח שעם רצועות/סינגל פליי..)

• פותח/ת השרשור
חחחח ברור.....
קנדיטו מטביע לבנדיקט מגונסון יש ניתור מטורף, מאריוש לוחם בMMA עכשיו(פרש אולי), ד"ר פרד הטפילד קפץ 40 אינץ כשהיה לו 1000 + סקוואט (אני מניח שעם רצועות/סינגל פליי..)
אם אלו המטרות שלי איך לעבוד? כי אני בטוח שהם לא עובדים רק אימוני כח הם משלבים איזה אתלטיקה או hit יחד עם אימוני הכח לא אחי? או שהם רק עובדים אימוני כח אבל נשמרים חטובים?

מההההההההההההההההההההההההההההה שיואאא אחיייי
אם אלו המטרות שלי איך לעבוד? כי אי בטוח שהם לא עוהדים ר אימוני כח הם משלבים איזה אתלטיקה או hit לא אחי? או שהם רק עובדים אימוני כח אבל נשמרים חטובים?
אני באמת לא יודע, מגונסון ממש לא חטוב, הוא שוקל 160 קילו + אבל יש לו ניתור מטורף ככה זה כשהסקוואט שלך קרוב ל380 ודדליפט של 440 + (לא מדבר על השיאים שלו..) אני מניח שזה בגלל שההוצאה הקלורית שלהם פחות או יותר כמו הכנסת הקלורית שלהם אז הם יכולים לשמור על אחוז שומן נמוך, וכדאי להם להיות חטובים כי הם נמצאים עד קטג' משקל מסווימת. איש מתאמן במשך שנתיים, מה עדיף לו להיות? 100 קילו על 10 אחוז שומן, או 100 קילו על 20 אחוז שומן? איפה יהיה לו יותר מסת שריר? איפה הוא יהיה יותר חזק?

• פותח/ת השרשור
אני באמת לא יודע, מגונסון ממש לא חטוב, הוא שוקל 160 קילו + אבל יש לו ניתור מטורף ככה זה כשהסקוואט שלך קרוב ל380 ודדליפט של 440 + (לא מדבר על השיאים שלו..) אני מניח שזה בגלל שההוצאה הקלורית שלהם פחות או יותר כמו הכנסת הקלורית שלהם אז הם יכולים לשמור על אחוז שומן נמוך, וכדאי להם להיות חטובים כי הם נמצאים עד קטג' משקל מסווימת. איש מתאמן במשך שנתיים, מה עדיף לו להיות? 100 קילו על 10 אחוז שומן, או 100 קילו על 20 אחוז שומן? איפה יהיה לו יותר מסת שריר? איפה הוא יהיה יותר חזק?
וואוו תודה ותודה לכולםם קיצר אמרת שהם שומרים על פחות או יותר או יח0 קלורי לא? זאת אומרת שאם אעשה עם תכניות כח מ0ה אבל של עד 500+ קלוריות ואז אחטב במעט (לא יותר מ500-) זה ב0דר? זה מה שהתכוונת? או שאצלהם אין חיטוב אין מ0ה פשוט הם כל הזמן אוכלים אותי יח0 הוצאה והכנ0ה?
ולדעתך- באמת כדי להגיע להם צריך רק אימוני כח או גם שילוב של אימוני כח+אימוני אתלטיקה?

מההההההההההההההההההההההההההההה שיואאא אחיייי
אם אלו המטרות שלי איך לעבוד? כי אני בטוח שהם לא עובדים רק אימוני כח הם משלבים איזה אתלטיקה או hit יחד עם אימוני הכח לא אחי? או שהם רק עובדים אימוני כח אבל נשמרים חטובים?
תקשיב אני אגיד לך את זה לפני שיקפוץ פה מנהל,קח את זה בגבול הטעם הטוב כי גם אני בהתחלה סבלתי מאותה בעיה.

הדיבור הזה ממש לא מקובל כאן,זה פורום על רמה ומנסים לשמור על רמת דיון גבוהה,דברים כמו"כעעעעעעעע" "מילה אחי" "מהההההההההההההההההההההההההההההה שיואו" ממש לא נראים פה בעין יפה

• פותח/ת השרשור
תודה
אני ממש מתעניין בנושא ואני כל כך שמח ללמוד עוד ועוד

עריכה: האם שילוב של תכנית כח ואתלטיקה תגרום לי אולי ליותר ניתור?

רוב האליטה של הליפטינג אשר מתחרה בקטגוריית משקל ולא קטגורייה פתוחה, בעלת אחוז שומן נמוך יחסית. נע בערך 8-13 אחוז, כל מקרה לגופו
יותר שריר יותר כוח זה ההיגיון

אפשרי בהחלט.. אתה לא הולך להיות פאוורליפטר ברמות הכי גבוהות ברמה של שיאי עולם וגם אם כן תן בחיטוב חודשיים זה לא נורא אבל כעקרון הליפטר הממוצע הוא שמן ובאמת שאין מה לעשות (אני גם אישית רוצה להיות ליפטר והמטרה כמובן להישאר חטוב ככל האפשר)

אפשרי בהחלט.. אתה לא הולך להיות פאוורליפטר ברמות הכי גבוהות ברמה של שיאי עולם וגם אם כן תן בחיטוב חודשיים זה לא נורא אבל כעקרון הליפטר החלש שלא יודע מה הוא עושה הממוצע הוא שמן ובאמת שאין מה לעשות (אני גם אישית רוצה להיות ליפטר והמטרה כמובן להישאר חטוב ככל האפשר)
יש שמנים. זה כמו שיש לוחמי MMA שחיפים. זה נכון, לא לכולם.

יש שמנים. זה כמו שיש לוחמי MMA שחיפים. זה נכון, לא לכולם.
שמע יש את האלה שלא אכפת להם מאיך הם נראים אז פשוט עולים במסה אני אמנם לא מסכים עם הדבר הזה אבל אני כן אומר שהפאוור ליפטרים התחרותיים לא יכולים לחטב כל חודשיים כי הם עלו קצת בא''ש

רוב הליפטרים עד 110 פחות או יותר חטובים (ברמה בינונית ומעלה)
הסיבה היא די פשוטה - להיות יריבים יותר חזקים בקטגוריית משקל שלהם.

זה שרואים SHW ומשליכים על שאר הליפטרים, זה פשוט לא נכון.

• פותח/ת השרשור
גם כל האלה מהאולימפיאדה המרימי משקולות בקטגוריות נמוכות- הם גם פאוורליפטרים? עם כן אז הם גם חטובים לא?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית