עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אוכלים נקי: זאת אומרת כמה קלוריות מעל/מתחת מה שהם מוציאים?פאוורליפטרים חטובים לא עושים "חיטוב". הם מתאמנים קשה ואוכלים נקי. אולי רק לפני תחרות מקצצים טיפה על מנת להכנס לקטגוריה.
תפסיק לחשוב על המושכ הזה של מאזן קלורי וכמה מעל/מתחת לניטרלי שלך. מאיפה לעזאזל אתה יודע את הניטרלי שלך? זה שונה לכל אדם ומשתנה גם כל יום. אפשר להגיע לבערך אבל זה פשוט לא משנה. מה שמשנה זה כמה משקל אתה עולה עבור x זמן. לפווארליפטרים תחרותיים יהיו 2 גישות לקצה העלייה. א' כמה אני צריך כדי להתחזק, ב' כמה אני צריך בשביל להיכנס לקטגוריה הרצויה.אוכלים נקי: זאת אומרת כמה קלוריות מעל/מתחת מה שהם מוציאים?
תפסיק לחשוב על המושכ הזה של מאזן קלורי וכמה מעל/מתחת לניטרלי שלך. מאיפה לעזאזל אתה יודע את הניטרלי שלך? זה שונה לכל אדם ומשתנה גם כל יום. אפשר להגיע לבערך אבל זה פשוט לא משנה. מה שמשנה זה כמה משקל אתה עולה עבור x זמן. לפווארליפטרים תחרותיים יהיו 2 גישות לקצה העלייה. א' כמה אני צריך כדי להתחזק, ב' כמה אני צריך בשביל להיכנס לקטגוריה הרצויה.
אם אני צריך לעלות קילו לחודש בשביל להתחזק למה לי לעלות 3 לחודש? אין שום הגיון בזה. ואם אני רוצה להתחרות בעד 90 ואני שוקל 85, אני יכול גם לתכנן את העליה כדי שבסופו של דבר אשקול באזור ה90. שכח מה זה bmr וכל החרטא הזה.
אגב לא חפרת לי מספיק בפרטי עכשיו באת לחפור לפורום על אותם שאלות שעניתי לך עליהן 7 פעמים?
אבל אם אתה לא יודע את הניטרלי שלך בערך, איך תדע כמה עליך להכניס בלי לבצע עלייה גדולה/קטנה מדי? איך הוא ידע שהוא אוכל מספיק בשביל קילו בחודש ?תפסיק לחשוב על המושכ הזה של מאזן קלורי וכמה מעל/מתחת לניטרלי שלך. מאיפה לעזאזל אתה יודע את הניטרלי שלך? זה שונה לכל אדם ומשתנה גם כל יום. אפשר להגיע לבערך אבל זה פשוט לא משנה. מה שמשנה זה כמה משקל אתה עולה עבור x זמן. לפווארליפטרים תחרותיים יהיו 2 גישות לקצה העלייה. א' כמה אני צריך כדי להתחזק, ב' כמה אני צריך בשביל להיכנס לקטגוריה הרצויה.
אם אני צריך לעלות קילו לחודש בשביל להתחזק למה לי לעלות 3 לחודש? אין שום הגיון בזה. ואם אני רוצה להתחרות בעד 90 ואני שוקל 85, אני יכול גם לתכנן את העליה כדי שבסופו של דבר אשקול באזור ה90. שכח מה זה bmr וכל החרטא הזה.
אגב לא חפרת לי מספיק בפרטי עכשיו באת לחפור לפורום על אותם שאלות שעניתי לך עליהן 7 פעמים?
תאכל כמות כלשהי ותראה את השינוי במשקל גוף. אבל הקטע שחישוב bmr ממש לא מדוייק בעליל. לפני נובמבר הייתי על 4200 קלוריות. לפי bmr הייתי אמור לעלות איזה 4-5 קילו לחודש. עליתי איזה 2 לחודש בערך. Bmr זה נקודת התחלה אולי כדי שיהיה לך מושג מאיפה להתחיל לגשש באפלה. אבל מהשנייה שעשית את החישוב הזה שכח מכל העניין הזה של bmr.אבל אם אתה לא יודע את הניטרלי שלך בערך, איך תדע כמה עליך להכניס בלי לבצע עלייה גדולה/קטנה מדי? איך הוא ידע שהוא אוכל מספיק בשביל קילו בחודש ?
מאיפה זה הגיע?פאוורליפטרים חטובים לא עושים "חיטוב". הם מתאמנים קשה ואוכלים נקי. אולי רק לפני תחרות מקצצים טיפה על מנת להכנס לקטגוריה.
אתה באמת חושב שדן גרין כל השנה בחיטוב ?מאיפה זה הגיע?
הוא היה בעד 100 ועכשיו הוא בעד 110.רגע אז נגיד דן גרין עולה נקי אז איך הוא נשאר במשקל הקודם שלו? הוא עושה חיטובים פה ושם כן?
איזה תגובת נגד טיפשית סלח לי...אתה באמת חושב שדן גרין כל השנה בחיטוב ?
כמובן, כמו כולם.איזה תגובת נגד טיפשית סלח לי...
לא,אני לא חושב שהוא כל השנה בחיטוב,אבל אני לא פוסל את האפשרות שהוא יוצא לקצץ קצת משקל שהצטבר
מה שאני ציטטתי זה שאומרים שהם לא עושים חיטוב אף פעם...ואולי לפני תחרות מורידים קצתכמובן, כמו כולם.
נו נכון, הם לא עולים במשקל כל כך הרבה כדי שהם יצטרכו לעשות "חיטוב" הם עולים מספיק כדי להמשיך להתחזק וכשצריך טיפה מחטבים.מה שאני ציטטתי זה שאומרים שהם לא עושים חיטוב אף פעם...ואולי לפני תחרות מורידים קצת
מה ההגדרה שלך ל"חיטוב"נו נכון, הם לא עולים במשקל כל כך הרבה כדי שהם יצטרכו לעשות "חיטוב" הם עולים מספיק כדי להמשיך להתחזק וכשצריך טיפה מחטבים.
מה שסימנתי במרכאות התכוונתי לחיטוב רציני של לרדת כמה קילוגרמים טובים, התכוונתי שהם יורדים קצת.מה ההגדרה שלך ל"חיטוב"
מאיפה לנו אבל?מה שסימנתי במרכאות התכוונתי לחיטוב רציני של לרדת כמה קילוגרמים טובים, התכוונתי שהם יורדים קצת.
אם דן גרין מתחרה כל השנה ב242 ואריק ליליברידג' ב308 אז כנראה שהם לא עולים יותר מדי או יורדים יותר מדי.מאיפה לנו אבל?