הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר שילוב אתלטיקה עם פאוורליפטינג

• פותח/ת השרשור hazeof
  • פורסם בתאריך

hazeof

משתמש מתחיל
112
2
נק' מוניטין:
17
112
2
אני אמנם פתחתי אשכול דומה אבל זה עניין מעט שונה
יש דבר שקשה לי מאוד להבין.. קחו את צארל0 בראקלי- מי שמכיר.. (שחקן nba שמטביע לא רע) אם אני לא טועה הוא 0וג של פאוורליפטר כי ראיתי אותו עושה תכנית 5 3 1 או משהו אחר דומה ובכלל הוא שוקל מלא (אני חושב שהרבה משרירים)
אז השאלה שלי איך אפשרי לעבוד בצורה שלו? כלומר הוא שחקן כדור0ל... אז אני מנחש שיש לו אימונים ושהוא עושה אימוני אתלטיקה... איך הוא משלב את אימוני הכח שלו יחד עם הכדור0ל? (אני לא שואל 0פציפית עליו אבל רק נתתי דוגמא)
זה לא פוגע בהתאוששות?

בכל מקרה , כן אפשר אבל קח בחשבון שאתה לא תיהיה הכי טוב לא בזה ולא בזה .

תבחר מה הוא הספורט המועדף עליך , והחלק השני יהיה בנוני.

• פותח/ת השרשור
בכל מקרה , כן אפשר אבל קח בחשבון שאתה לא תיהיה הכי טוב לא בזה ולא בזה .

תבחר מה הוא הספורט המועדף עליך , והחלק השני יהיה בנוני.

אני רוצה להשתפר בניתור בכח המתפרץ ובאתלטיקה בשביל הכדור0ל 0ך הכל... אבל אני יודע שבשביל זה צריך גם אימוני כח בחדר כושר- בנו0ף לאימוני הכדור0ל והאתלטיקה.. אני טועה?

אני רוצה להשתפר בניתור בכח המתפרץ ובאתלטיקה בשביל הכדור0ל 0ך הכל... אבל אני יודע שבשביל זה צריך גם אימוני כח בחדר כושר- בנו0ף לאימוני הכדור0ל והאתלטיקה.. אני טועה?
אז כן , תוכנית פאוורליפטינג תעבוד לך טוב אבל כמובן עם התאמות לאימוני הכדורסל

• פותח/ת השרשור
תודה אבל חשוב לי לדעת אכן תכנית פאוורליפטינג משפרת הרבה כח מתפרץ? ואין לי אימוני כדור0ל אני רוצה לחזור לשחק

בעזהי"ת

הגיוני בעיניך לצאת מנקודת השוואה לאחת מהמפלצות הגנטיות האימתניות ביותר שידע הכדורסל מאז ומעולם, אחד שאם לא טיפוס כמו טים דאנקן, יכל להתחרות על כס הפאוור פורוורד הטוב ביותר בכל הזמנים?

• פותח/ת השרשור
ממש לא אבל אופן האימון שלו הינו הדבר שאני רוצה לממש
אתם חושבים שיותר איפקטיבי לשיפר הכח המתפרץ והניתור תרגילי ניתור ללא משקולות ו0פרינטים ופליאורמטיבי או אימוני כח+ מעט שילוב אתלטיקה?

• פותח/ת השרשור
אני הייתי בכדור0ל עד לפני שנה- ופרשתי :( הייתי דווקא טוב :( אני רוצה לחזור אתלט בצורה חזקה! כח מתפרץ אדיר!

אם יש לך זמן ואין לך מסגרת של אימוני כדורסל באופן שבועי.
אז כן אני מציע לך שתתחיל SS , תאכל.
ברגע שתסיים SS נוכל לבנות על הכוח שבנית גם בסיס אתלטי וקונדישנינג

• פותח/ת השרשור
אהה אוקי
כן אני לא במ0גרת- אני חושב שזו פגרה טוב הלהתאמן חזק ולחזור טוב....
יש לי תפריט למ0ה...
ורק לא הבנתי דבר מה
כתבת שכשא0יים ss נבנה תכנית שתשלב כח וב0י0 אתלט... מה זאת אומרת? לשלב תכנית כח כמו הלינארית יחד עם תרגילים פליאורמטיבים כמו ניתורים ו0פרינטים?

לווא דווקא ליניארית ספציפית אבל יהיה אפשר להתאים לך משהו, תהיה יותר חזק פחות תפצע ותוכל לעבוד בעומס טיפה יותר גבוהה, בנתיים אני מציע לך לעשות SS ועל זה ללכת פעמיים בשבוע לפחות למגרש כדורסל ולעבוד על קליעות\כניסות לסל עבודה על כדרור וטכניקה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית