הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בנץ' וסקוואט

• פותח/ת השרשור יהב
  • פורסם בתאריך

יהב

מושעה
3,896
2,435
נק' מוניטין:
6,637
3,896
2,435
70 סקוואט 3X5 FUCKING PR אני כזה fuark חזרתי מפציעה+דילואוד שהיה לפני הפציעה

בנץ' 48 רביעיה

הערות על טכניקה,נעליים (אולסטאר חדשות,פרגנו) שיער שלא יפה כל כך מהזווית של הסקוואט.
אגב יש מספיק עומק ?

הרעיון בהיפ דרייב הוא להביא כוח מהאגן. זה לא אמור לבוא על חשבון גב ישר או חזה זקוף. שים לב לשמור על כל הדגשים האלו. יש חזרות שהגב שלך ממש קרוב להיות מקביל לרצפה. אחרי שאתה מוציא את המוט - אל תחרבש שם - לך קצת אחורה ותתחיל.

• פותח/ת השרשור
הרעיון בהיפ דרייב הוא להביא כוח מהאגן. זה לא אמור לבוא על חשבון גב ישר או חזה זקוף. שים לב לשמור על כל הדגשים האלו. יש חזרות שהגב שלך ממש קרוב להיות מקביל לרצפה. אחרי שאתה מוציא את המוט - אל תחרבש שם - לך קצת אחורה ותתחיל.
אוקי,תודה.. הגוד מורנינג סביל ?

• פותח/ת השרשור
תתחיל מלהפסיק לשבת על הדפה כאילו אתה במכון שיזוף. תתרכז בסט - תתכווץ שכמות, קיעור בגב, רגליים חזק אחורה..
אני מכווץ שכמות כמה שאפשר ויש קימור בגב,זאת לא חולצה צמודה אז לא רואים אבל אני מכווץ תחת ושכמות ורגליים המאמן אמר לי (לא אידיוט,פאוורליפטר) שיש 2 שיטות אחת זה עקב על הרצפה וקדימה משהו כזה ואחת זה אחורה ואז אתה גם יכול יותר לתת בקימור בגב ופחות טווח תנועה זאת אומרת יותר משקל אני מנסה לראות איך הולך לי יותר טוב..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית