הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת חלבון

• פותח/ת השרשור Guyko
  • פורסם בתאריך

Guyko

משתמש מתחיל
160
4
נק' מוניטין:
4
160
4
בגלל שקשה לי להשלים חלבון בצבא החלטתי לקנות אבקת חלבון עד עכשיו בחיים לא השתמשתי באבקת חלבון ואני לא יודע מתי לקחת וכמה..
רציתי לדעת על איזו אבקה אתם ממליצים לי שתהיה רק חלבון נקי עם כמה שפחות פחממה ובלי סוכר וכל זה? עם עדיפות לטעמי פירות בננה וכו..
יש חשיבות למתי לקחת את האבקה?
והאם רצוי לקחת משהו בנוסף לאבקה? כמו פחממה או משהו כזה ?
המליצו לי על האבקה
איזו פלקס 32 - Iso Plex 32 מה אתם אומרים עליה ?
תודה רבה

אישית לא מכיר אותה ככה שאני לא יכול לייעץ לגביה.

יש לך מספיק חברות מוכרות וחוות דעת של משתמשים כאן בפורום לגבי אבקות שונות. חפש את אשכול חוות הדעת על המוצרים.

לא חייב הוספת פחמימה ואין שום חשיבות לזמן לקיחת האבקה. העיקר שבסוף היום תגיע לערכים שלך.

אני רק יודע שהיא יקרה ברמה טיפה מוגזמת אין לך צורך בחלבון איזולט חלבון מי גבינה רגיל זה מספיק ופחות יקר משמעותי

• פותח/ת השרשור
אני רק יודע שהיא יקרה ברמה טיפה מוגזמת אין לך צורך בחלבון איזולט חלבון מי גבינה רגיל זה מספיק ופחות יקר משמעותי

חבר משיג לי ב400 שקל זה סביר לא?
ועל איזה אבקה היית ממליץ לי אז?

400 זה מחיר מעולה
קח בחשבון שבפורום מוכרים סטייק וsan במחירים מעולים עם משלוח
מה שנראה לך לנכון
לי אישית יש סטייק

אחי קנה סופר אפקט טעם עוגיות תעלה לך 300 שקל כולל משלוח אם תקנה 2 זה יעלה לך 550 טעם נדיר גם הבננה קטלני ביותר תחפש בגוגל

ממליץ ביותר אחלה ערכים חלבון 100% מי גבינה של תנובה ומחיר סביר מאוד

• פותח/ת השרשור
א
אחי קנה סופר אפקט טעם עוגיות תעלה לך 300 שקל כולל משלוח אם תקנה 2 זה יעלה לך 550 טעם נדיר גם הבננה קטלני ביותר תחפש בגוגל

ממליץ ביותר אחלה ערכים חלבון 100% מי גבינה של תנובה ומחיר סביר מאוד
אש תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית