הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לימודים אקדמיים

• פותח/ת השרשור Prime
  • פורסם בתאריך

Prime

משתמש פעיל
471
130
נק' מוניטין:
291
471
130
אני מתעניין במקצועות כמו דיאטן קליני, תזונת ספורט, מדעי התזונה וכו'

בתכל'ס, יש עבודה בתחום הזה, והכסף טוב?

וכדי לחסוך את השאלות, אני כן עושה צבא, פשוט רוצה לדעת לקראת מה אני הולך

התחום הזה עובד לפי פרסום, זה לא שיש משרות רבות בחברות.
ככל שיש לך שם (פופולריות) - אתה מרוויח יותר

אני מתעניין במקצועות כמו דיאטן קליני, תזונת ספורט, מדעי התזונה וכו'

בתכל'ס, יש עבודה בתחום הזה, והכסף טוב?

וכדי לחסוך את השאלות, אני כן עושה צבא, פשוט רוצה לדעת לקראת מה אני הולך

אתה בן 23, למה שנשאל על צבא?

אז אם אתה רוצה לעבוד בזה לטווח הקצר כדי להרוויח כסף תוך כדי הצבא/ בשנים ראשונות אחרי שתשתחרר זה סבבה.
אחרת בתור מקצוע לחיים עדיף לך ללכת ללמחוד מקצוע עם יותר ביקוש ופחות תחרות ביחס לכמות הביקוש כמו תוכנה.

לא ממליץ לשלב כלום עם מנהל עסקים זה תואר פח זבל.

דיאטן קליני תואר מאוד קשה וקשה להתקבל, אין לי מושג מה השכר אבל לדעתי בהתחלה נמוך מאוד ובהמשך תלוי בהצלחה שלך.

לא ממליץ לשלב כלום עם מנהל עסקים זה תואר פח זבל.

דיאטן קליני תואר מאוד קשה וקשה להתקבל, אין לי מושג מה השכר אבל לדעתי בהתחלה נמוך מאוד ובהמשך תלוי בהצלחה שלך.

זה לא תואר פח זבל שאתה משלב אותו עם משפטים או חשבונאות. כתואר עצמאי אתה צודק- אין לו טעם.

אני לא חושב שיש לו יתרון שאתה משלב אותו עם משהו מעבר לעניין כלשהו בלימודים במידה ואתה מתעניין באמת בקורסים.

לגבי משפטים וחשבונאות - גם כאן התואר עצמו לדעתי חסר כל חשיבות, מה שחשוב זה לעבור בחינות לשכה / מועצה ולהיות עו"ד / רו"ח.

אני אהיה מאוד מאוד מופתע אם מעסיק יעדיף להעסיק מישהו לסטאז' או למשרה בתור עו"ד ששילב מנה"ע לעומת מי שעשה רק משפטים או שילב עם משהו אחר.

אני לא חושב שיש לו יתרון שאתה משלב אותו עם משהו מעבר לעניין כלשהו בלימודים במידה ואתה מתעניין באמת בקורסים.

לגבי משפטים וחשבונאות - גם כאן התואר עצמו לדעתי חסר כל חשיבות, מה שחשוב זה לעבור בחינות לשכה / מועצה ולהיות עו"ד / רו"ח.

אני אהיה מאוד מאוד מופתע אם מעסיק יעדיף להעסיק מישהו לסטאז' או למשרה בתור עו"ד ששילב מנה"ע לעומת מי שעשה רק משפטים או שילב עם משהו אחר.

אז תהיה מופתע כי זה בדר"כ מה שקורה (כמובן שלפני הכל מגיעים, הקשרים והפרוטקציות)

ממה שאני יודע השכר הוא לא גבוה אבל אם אתה מהיותר טובים זה בהתאם

תואר בתזונה לומדים באוניברסיטה העברית בקמפוס ברחובות (מאוד קשה להתקבל) ויש גם איזה מכללה (פרס או תל חי).
הבעיה העיקרית היא כמו ש @hanan ציטט, בהתמחות וזה בגלל שההתמחות מאורגנת על ידי משרד הבריאות. יש יותר מידי בוגרים, מעט מידי מקומות הכשרה ואז המציאו שיטת הגרלות בקיצור, יש פקק רציני ולבינתיים אתה אוכל אותה.
בכל מקרה לא הייתי אומרת שזה מקצוע רע אפשר לעבוד במסגרת מרפאות וכאלה או במגזר הפרטי שמן הסתם משתלם יותר אבל בעיני הכי מעניין לעסוק במחקר בתחום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית