עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה על התגובות כמה קלוריות בערך לאכול במאזן ניטרלי?כן כנראה הרוב זה נוזלים.. ואין לך מה להתעסק בחיטוב. כמו שאמר הבחור מעלי, אם תמשיך לחטב תסיים כמו שלד במשקל חולני ותראה הרבה יותר גרוע. לעומת זאת עם תעלה מסת שריר בצורה נקיה תראה הרבה יותר מסיבי וחטוב, ואפילו תצליח להוריד\לשמר את האחוז שומן שלך.
בקיצור שבועיים נטראלי ויאלה מסה.. בהצלחה!
תחשב את הbmr שלך ותכפיל ב1.2.(אני לא זוכר בדיוק אם זה bmr), בעיקרון פשוט לאכול כמות קלוריות כמו שאתה מוציא.תודה על התגובות כמה קלוריות בערך לאכול במאזן ניטרלי?
תודה עכשיו אני מכין גם תפריט למסה נקייה זאת אומרת למסה נקייה צריך להיות מאזן קלורי יותר של 500 קלוריות או פחות?תחשב את הbmr שלך ותכפיל ב1.2.(אני לא זוכר בדיוק אם זה bmr), בעיקרון פשוט לאכול כמות קלוריות כמו שאתה מוציא.
קודם תבנה תפריט ניטראלי למשך שבועיים ואז תבנה תפריט למסהתודה עכשיו אני מכין גם תפריט למסה נקייה זאת אומרת למסה נקייה צריך להיות מאזן קלורי יותר של 500 קלוריות או פחות?
500 קלוריות בערך. במסה נקייה אתה אמור לעלות כל שבוע 0.5 קילו +-(לא מדבר על נוזלים של השבועות הראשונים). אם אתה רואה שאתה עולה יותר\פחות תעלה\תוריד בהתאםתודה עכשיו אני מכין גם תפריט למסה נקייה זאת אומרת למסה נקייה צריך להיות מאזן קלורי יותר של 500 קלוריות או פחות?
עקרונית כן אבל אל תמהר עדיין לא התחלתה להתאמן תתחיל מ200 קלוריות ואז תעלה.. תשאף לכמה שיותר נקי. אם תעבוד ותאכל נכון אתה תעלה מסה גם בנטראלי..תודה עכשיו אני מכין גם תפריט למסה נקייה זאת אומרת למסה נקייה צריך להיות מאזן קלורי יותר של 500 קלוריות או פחות?