הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג של בנ'צר

למה דדליפט כל כך קל בשבוע רביעי? מתי אתה מתכנן לשבור שיאים בקצב הזה? הייתה לך שלשה עם 180 אתה לא מרגיש שאתה סתם שורף זמן כשאתה כבר בשבוע רביעי ועדיין מרים 20 קילו פחות?

למה דדליפט כל כך קל בשבוע רביעי? מתי אתה מתכנן לשבור שיאים בקצב הזה? הייתה לך שלשה עם 180 אתה לא מרגיש שאתה סתם שורף זמן כשאתה כבר בשבוע רביעי ועדיין מרים 20 קילו פחות?
לאן אני ממהר?
התחלתי סקוואט ודדליפט אותו משקל .
זה למה המשקל זהה

היה נחמד פשוט סבב אחרון התחלתי 140 כל שבוע 5 קילו וההתקדמות הלכה פחות טוב
טקסס זאת תוכנית שבה אמורים להתקדם כל שבוע. מה הטעם לעשות טקסס אם אתה לא מתקדם כל שבוע? כשעושים דילואד המטרה היא שאחרי כמה שבועות אתה תשבור שיאים. אם אתה לא שובר שיאים אתה לא גורם למערכת העצבים לאדפטציה וסופרקומפנסציה. אתה חושב שאתה יותר חלש ממני? כי אני עשיתי כבר 190 דדליפט לחמישיה ביום ראשון האחרון, ואני לא חושב שאתה יותר חלש ממני. אני חושב שאתה פשוט לא עובד נכון.

טקסס זאת תוכנית שבה אמורים להתקדם כל שבוע. מה הטעם לעשות טקסס אם אתה לא מתקדם כל שבוע? כשעושים דילואד המטרה היא שאחרי כמה שבועות אתה תשבור שיאים. אם אתה לא שובר שיאים אתה לא גורם למערכת העצבים לאדפטציה וסופרקומפנסציה. אתה חושב שאתה יותר חלש ממני? כי אני עשיתי כבר 190 דדליפט לחמישיה ביום ראשון האחרון, ואני לא חושב שאתה יותר חלש ממני. אני חושב שאתה פשוט לא עובד נכון.
4שבועות היה דילואד
שבוע הבא 165 זה יהיה שיא דדליפט לא יהיה שיא למה אם עכשיו אני ישם 170 דדליפט זה טוב?לדעתי ההתקדמות תהיה איטית יותר .
אני לא ממהר .
תודה על התגובה בכל מקרה

מרום הדדליפט שלך אמור להרגיש נוצה.
אתה עושה 160 סקוואט.

אני ממשיך ככה בינתיים למה מה הייתם ממליצים לעשות ?
להרים כבד. אתה עדיין לא מתאמן מתקדם. אין לך אפילו סינגל דד של פעמיים משקל גוף עדיין. אתה עוד בשלב שבו יש לך את היכולת להתקדם כל שבוע ב2.5 קילו ולדעתי גם תקופה ארוכה. אתה יכול לא למהר אבל חבל אם תבזבז זמן.
שבוע חמישי זה אמור להיות שבוע של PR. אם לא חמישי אז שישי-שביעי. ואחריו אתה לא עוצר, לא מתחיל סבב חדש, אתה ממשיך להוסיף 2 וחצי קילו כל שבוע וממשיך להתחזק.

להרים כבד. אתה עדיין לא מתאמן מתקדם. אין לך אפילו סינגל דד של פעמיים משקל גוף עדיין. אתה עוד בשלב שבו יש לך את היכולת להתקדם כל שבוע ב2.5 קילו ולדעתי גם תקופה ארוכה. אתה יכול לא למהר אבל חבל אם תבזבז זמן.
שבוע חמישי זה אמור להיות שבוע של PR. אם לא חמישי אז שישי-שביעי. ואחריו אתה לא עוצר, לא מתחיל סבב חדש, אתה ממשיך להוסיף 2 וחצי קילו כל שבוע וממשיך להתחזק.
שמע שבוע הבא 145 נפח 165 עצימות
שבוע אחרי חשבתי על 147.5 נפח 167.5 עצימות
או ללכת על 150 נפח ו170 עצימות שזה יהיה שיא הסקוואט לחזרות וגם שיא לנפח כבר השבוע הקרוב

אני ממשיך ככה בינתיים למה מה הייתם ממליצים לעשות ?
+ לא הבנתי למה דדליפט וסקוואט אותו משקל.
מכל בחינה אפשרית דדליפט יותר קל לביצוע מאשר סקוואט.
לא הגיוני שהם יהיו באותו משקל.

שמע שבוע הבא 145 נפח 165 עצימות
שבוע אחרי חשבתי על 147.5 נפח 167.5 עצימות
או ללכת על 150 נפח ו170 עצימות שזה יהיה שיא הסקוואט לחזרות וגם שיא לנפח כבר השבוע הקרוב
מה זאת אומרת נפח/עצימות? לפי העדכונים שלך אתה לא עושה דדליפט נפח.
מה אתה צריך לעשות? אני אגיד לך מה.
נתת היום 160 דדליפט ל5? תן 165 שבוע הבא, תן 170 שבוע אחרי, ואז תן 175 שבוע אחרי זה, ומשם תתחיל להתקדם 2.5 בשבוע.

מה זאת אומרת נפח/עצימות? לפי העדכונים שלך אתה לא עושה דדליפט נפח.
מה אתה צריך לעשות? אני אגיד לך מה.
נתת היום 160 דדליפט ל5? תן 165 שבוע הבא, תן 170 שבוע אחרי, ואז תן 175 שבוע אחרי זה, ומשם תתחיל להתקדם 2.5 בשבוע.
זה לגבי בדדליפט מה לגבי הסקוואט?
ואני לא עושה נפח דדליפט התכוונתי נפח סקוואט בלבד

זה לגבי בדדליפט מה לגבי הסקוואט?
ואני לא עושה נפח דדליפט התכוונתי נפח סקוואט בלבד
דיברתי איתך על הדדליפט. אל תשווה בין הסקוואט לדדליפט. לסקוואט יש את ההתקדמות שלו ולדדליפט את ההתקדמות שלו. לגבי הסקוואט תמשיך לתת התקדמות של 2.5 בשבוע לנפח ולעצימות עד שתתקע

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית