הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג של בנ'צר

הסקוואטים ממש יפים חוץ מזה שהברכיים נראות כאילו שהן קצת גולשות (אולי זה נראה בגלל העמידה הרחבה). בנץ' גם ממש יפה ומשקל מאוד מכובד!
כל הכבוד אם רק יכולתי לתת לך עוד מוניטין חח

הסקוואטים ממש יפים חוץ מזה שהברכיים נראות כאילו שהן קצת גולשות (אולי זה נראה בגלל העמידה הרחבה). בנץ' גם ממש יפה ומשקל מאוד מכובד!
תודה רבה:37mv:😃

כל הכבוד ! סוף סוף חזרת.

אחי שאפו על הסקוואט השתפרה הטכניקה ועומק 😃 כל הכבוד.
בנצ קליל אבל אני לא מרוצה מהמנח של הרגליים אחי, תנסה לקבע אותן שיהיו יציבות יותר !

סורי לא יכול להעניק מוניטין.

כל הכבוד ! סוף סוף חזרת.

אחי שאפו על הסקוואט השתפרה הטכניקה ועומק 😃 כל הכבוד.
בנצ קליל אבל אני לא מרוצה מהמנח של הרגליים אחי, תנסה לקבע אותן שיהיו יציבות יותר !

סורי לא יכול להעניק מוניטין.
דבר ראשון תודה רבה לך !
דבר שני אני על קצות האצבעות בשביל לג דרייב קצת לפי דעתך צריך שכל כף הרגל תהיה מונחת ?

דבר ראשון תודה רבה לך !
דבר שני אני על קצות האצבעות בשביל לג דרייב קצת לפי דעתך צריך שכל כף הרגל תהיה מונחת ?

אני יודע שני דברים על מנח הרגליים.
כשזה על קצות האצבעות אתה יכול להקשית יותר את הגב.
מבחינה תחרותית יש איגודים שמחייבים כל כף הרגל על הריצפה(ככה הבנתי לפחות)

ההערה שלי הייתה על זה שהרגליים לא מאוזנות, ולא על זה שהן על קצות האצבעות.(שים לב מיקום הרגליים אחת ביחס לשניה)

אני יודע שני דברים על מנח הרגליים.
כשזה על קצות האצבעות אתה יכול להקשית יותר את הגב.
מבחינה תחרותית יש איגודים שמחייבים כל כף הרגל על הריצפה(ככה הבנתי לפחות)

ההערה שלי הייתה על זה שהרגליים לא מאוזנות, ולא על זה שהן על קצות האצבעות.(שים לב מיקום הרגליים אחת ביחס לשניה)
אתה בחלט צודק אני לא שמתי לב לזהעד עכשיו אני יתקן תודה על הערה !!

יאללה תן בראש...
הגב עבר לחלוטין ?
היום היה טיפה כאב כי הייתי סחוט מהקורס אני צריך לנוח ולאכול לפני אימון !
והטכניקה בסקוואט לא הייתה 100 אחוז אז עשיתי קצת פואם רולר ועבר הכאב היה טיפה לא משהו רציני

היום היה טיפה כאב כי הייתי סחוט מהקורס אני צריך לנוח ולאכול לפני אימון !
והטכניקה בסקוואט לא הייתה 100 אחוז אז עשיתי קצת פואם רולר ועבר הכאב היה טיפה לא משהו רציני

הבנתי 😃
תצלם את הדדליפט מעניין איך הטכניקה בו עכשיו.
אני עברתי לסומו שוב...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית