הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג של בנ'צר

דווקא חשבתי על מי שרציני בקטע של להתחזק לבנות לו SS
כשתראה את כמות האנשים שאתה צריך לבנות להם תוכניות ביום אחד רק, וכל אחד גם שיקבל הסבר אישי על התרגילים..
בסוף אתה תוותר חח

כשתראה את כמות האנשים שאתה צריך לבנות להם תוכניות ביום אחד רק, וכל אחד גם שיקבל הסבר אישי על התרגילים..
בסוף אתה תוותר חח
אתה בהחלט צודק
ואני לא מתכוון לתת לכל 1 אולי ל 1-2 רציניים אני יתן ולשאר אני יתן כמו שיבגני רשמם משהו בסגנון כי במילא תוך חודשיים הם עוזבים
אחי, ריפטו כבר בנה SS צריך רק ללמד את המתאמנים 😃
😃

למרום יש שיטה להשגת מוניטין. מפרסם פעם בשבוע מקבילים ומקבל 30 מוניטינים

3000 מטר נשמע לי מוכן
אני עובד עם המרצה(שהוא בעצם העביר אותנו רוב הקורס ויודע מה הוא אומר ) .. הוא מדריך אותי כרגע בריצה .. והולך בסדר מעריך שבקרוב אני יבחן ..
ותודה

THE BEAR עדכן/ה את הלוג ״The Bear Method״:

עדכון לוג: 26/07/15

אד קואן - שבוע 11 אימון מס 1

Bench Press 2x1 - 135 KG PRRRR הצלחתי רק 2 סינגלים כנראה זה לא היה היום שלי לא היה הרבה כוח ..
לא נורא שבוע הבא ננסה 140-150

Narrow Grip Bench Press 2x2 -120 KG PRRR היה דיי בסדר
Incline Bench Press 2x2 - 110 KG PRR היה גם בסדר
ריצה 9 קמש 20 דקות -3000 מטר
אימון מאוד מתיש יכול להיות שלא אכלתי מספיק היום ..
בכל מקרה שיהיה לכולם אחלה שבוע ושבוע הבא נתן בראש !!!
סרטון של סט ראשון בהעלה ...

קרא את שאר עדכון הלוג...
וחחיב לומר נזכרתי עכשיו סט ראשון היה כשל אחכ היו עוד שני נסיונות בהם הצלחתי 2 סינגלים

פשששש כל הכבוד!!!! האמת אחרי החזרה הראשונה חשבתי שיש לך עוד אחד וסתם לא ניסית, התפלאתי כשנכשלת בשניה...
הבעייה שלפני האימון שעתיים לפני לא דחפתי פחמימה יותר שומן וחלבון יכול להיות שזה גם בגלל זה ..

הבעייה שלפני האימון שעתיים לפני לא דחפתי פחמימה יותר שומן וחלבון יכול להיות שזה גם בגלל זה ..
יש מצב, קורה... יאללה שבוע הבא תאכל טוב ותראה לנו איך מעיפים 150 קילו 😉

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית