עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איך הייתה ממליץ לי לכווץ גב תחתון להוציא את התחת למה לא כל כך מבי איך לעשות את זה ?כל עוד זה לא באטווינק מוגזם אין ממש בעיה.
או שזה נובע מטכניקה או מחוסר גמישות.
אצלך זה פחות קריטי, הייתי יותר דואג לגבי זה שאתה מסתכל נמוך מידי ויש סוג של גוד מורנינג בגב לא מכווץ לחלוטין
צודק ב 100 % תודהתשאר לדעתי, סה"כ "עיכוב" קטן, אין לאן למהר.
אשמח אם תסביר לי איך לעבוד בשבוע BABמה שאני הייתי עושה כרגע (בהנחת שלושה אימונים בשבוע):
אימון נפח: 5X5 בנץ, מקבילים בסוף האימון כתרגיל עזר, המשקל מאתגר אבל לא משהו שתיכשל איתו.
אימון התאוששות: פרס בינוני 2X5 או 3X3.
אימון עצימות: 1X5 בנץ', בלי תרגילי עזר. PR כל שבוע. אם יש כשל שנובע מכוח ולא מטכניקה לעבור ל-1X3.
בשבוע העוקב לעשות באימון ההתאוששות פרס כבד 2X5 או 3X3 וחוזר חלילה, ברגע שהפרס מתחיל לפגוע בימי העצימות להתחיל להוריד מהנפח שלו.
אפשר גם לעשות אלטרנציה בין הבנץ' לפרס כל שבוע אבל אני מעדיף את טקסס בצורה הזו.
אשמח אם תסביר לי איך לעבוד בשבוע BAB
תודה רבה אז לעשות אותו דבר כל התוכנית לא פעמיים בשבוע בנץ ופעמיים פרסיום א': 5X5 בנץ' ומקבילים
יום ג': 3X3 או 2X5 פרס בינוני
יום ה': 1X5 בנץ', PR.
יום א': 5X5 בנץ' ומקבילים (אפשרי אבל לא חובה לעלות משקל מאימון נפח קודם)
יום ג': 3X3 או 2X5 פרס כבד
יום ה': 1X5 בנץ', PR.
אתה צריך להגיע ליום חמישי רענן ללחיצות, אם זה לא קורה אתה צריך לשאול את עצמך למה.
אם אתה לא שובר שיאים ביום חמישי - כנ"ל.
תודה רבה אז לעשות אותו דבר כל התוכנית לא פעמיים בשבוע בנץ ופעמיים פרס
תקן אותי אם אני טועה
ותודה על העזרה !
תודה רבה זה מה שאני יעשה!כן, לזה בדיוק התכוונתי.
טקסס היא מתכונת (template), לא תוכנית מוגדרת.
יש הרבה מאוד אפשרויות משחק, אני מעדיף את האופציה הזו ולא להחליף בין פרס לבנץ' ביום הנפח/עצימות כל שבוע או לעשות גם בנץ' וגם פרס באימון הנפח (3X5 ו2X5 לדוגמא).