נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
קצת לגוון.למה להוסיף נפח בסומו? 😳
אם הוא מחפש להוסיף נפח באופן כללי, לא ככה סתם כי בא לו.
לנפח יש מטרה בד"כ, כמובן שנפח ברמת משקל נורמלית ולא כזאת שתפגע בהתקדמות השבועית.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קצת לגוון.למה להוסיף נפח בסומו? 😳
הדיפיציט באמת קשה יותר (מן הסתם), אז לך על זה 😃מחפש קצת נפח וגם וריאציה קשה יותר מהדד הרגיל
לא הבנתי עדיין למה אם הוא מחפש להוסיף נפח לדדליפט (שגם את זה בכלל לא הבנתי למה) שיעשה סומו חוץ מלגוון.קצת לגוון.
אם הוא מחפש להוסיף נפח באופן כללי, לא ככה סתם כי בא לו.
לנפח יש מטרה בד"כ, כמובן שנפח ברמת משקל נורמלית ולא כזאת שתפגע בהתקדמות השבועית.
ראית שכתבתי עוד סיבה חוץ מלגוון?לא הבנתי עדיין למה אם הוא מחפש להוסיף נפח לדדליפט (שגם את זה בכלל לא הבנתי למה) שיעשה סומו חוץ מלגוון.
לא הבנתי מה הכוונה ב:ראית שכתבתי עוד סיבה חוץ מלגוון?
באת לאכול לי את הראש היום?לא הבנתי מה הכוונה ב:
"אם הוא מחפש להוסיף נפח באופן כללי, לא ככה סתם כי בא לו.
לנפח יש מטרה בד"כ, כמובן שנפח ברמת משקל נורמלית ולא כזאת שתפגע בהתקדמות השבועית."
אני באמת לא מבין, לא מציק או משהו. 😆באת לאכול לי את הראש היום?
קרציה 🤬אני באמת לא מבין, לא מציק או משהו. 😆
אבל.אבל.קרציה 🤬
מה לא הבנת?
הוא מחפש עוד נפח, אז סומו בעצימות נמוכה ונפח יחסית גבוה (3x8 למשל) זאת אחלה תוספת נפח.
ברור שלא כל אחד צריך.. אבל אם מרום הוסיף נפח ובודק אם זה עוזר לו (אני מניח שזה בגלל התחרות הקרובה) אז הצעתי סומו מטעמי גיוון.
לא אמרתי שזה יעזור לו, לא ניסיתי גם למצוא אצלו בעיה.. אבל בזמן האחרון אתה זה שמחפש למצוא בעיות אצל אנשים 😃אם הוא לא אמר איפה הבעיה אצלו איך אתה מסיק שלעשות נפח בסומו תעזור לו?
מנסיון?1.אפשר לעשות גם קונבציונלי, לדעתי יעזור יותר מאשר לעבוד במשיכה שמתנהלת אחרת לגמריי.
כולי אוזן - תסביר איך השרירים עובדים אחרת.2. השרירים בסומו לא עובדים בדיוק כמו בקונבציונלי.
קשקוש.3. דורש למידה של הטכניקה+ גמישות שאין לכל אחד.
אתה יכול לדעת בוודאות שזה נגרם בכלל המעבר?סומו דדליפט כתרגיל ראשי לתקופה הביא אותי לדדליפט קלאסי 160 כשבקושי ניתקתי 135 לסינגל חודשיים לפני כן.
א. תשווה: Barbell Sumo Deadliftכולי אוזן - תסביר איך השרירים עובדים אחרת.
מה קשקוש? אני אומר שהוא לא חייב להתחיל ללמוד טכניקה חדשה ולעבוד על גמישות כדי לבצע התרגיל כראוי שאפשר לשפר את הדדליפט שלו עם קונבציונלי.קשקוש.
לא הבנתי
גם את זה בכלל לא הבנתי
לא הבנתי
כשתגדל אולי תבין:P:😛😛אני באמת לא מבין
אני יכול בוודאות לדעת שלא עשיתי דדליפט קלאסי בעצימות חודשיים וחצי והקלאסי השתפר.אתה יכול לדעת בוודאות שזה נגרם בכלל המעבר?
זה לא נקרא להסביר, זה נקרא לשלוח אותי לקרוא באינטרנט.
עכשיו אנחנו מתקדמים..ב. העומס על הגב תחתון יותר קל בסומו מאשר קונבציונלי.
ג.(לא בטוח) אפשר לייצר יותר כוח עם קונבציונלי.
הוא לא מחפש לשפר, הוא מחפש להוסיף נפח ולאתגר את עצמו. אתה טורח לקרוא את מה שהוא כותב?מה קשקוש? אני אומר שהוא לא חייב להתחיל ללמוד טכניקה חדשה ולעבוד על גמישות כדי לבצע התרגיל כראוי שאפשר לשפר את הדדליפט שלו עם קונבציונלי.
בגלל זה מתאמנים שלא מצליחים להכנס לפוזיציה תקינה של דדליפט מקבלים המלצה מהמאמן שלהם להתחיל בסומו?3. דורש למידה של הטכניקה+ גמישות שאין לכל אחד.
😭present company excluded
מי אמר שדיברתי עליך? על ראש הגנב בוער הכובע. או במקרה שלכם, על ירכי השמן מתפוצצים המכנסיים 😆
x 2 😭מי אמר שדיברתי עליך? על ראש הגנב בוער הכובע. או במקרה שלכם, על ירכי השמן מתפוצצים המכנסיים 😆
יש לי עצמות כבדות. 😆על ירכי השמן