Resource icon

לוג של בנ'צר

אני רואה שהוספת עוד בייספס וטרייספס, לדעתי 5 סטים זה די הרבה, בכל אופן שמחתי לעזור אחי, ושתהיה לך החלמה קלה ומהירה.
תודה רבה אחי
וכן זה לא יותר מידי בישבילי 🤣

שאלתי עליך בתחרות היכן אתה....לא הבנתי באיזה ניתוח מדובר, זה מה שקורה שלא מקבלים התראות על לוגים שאני נמצא עליהם במעקב 🤬🤬
לא ידעתי שחובה להגיב על מנת לקבל התראות גם אם אתה במעקב 😡
כולכם הייתם בילדרים מתישהו.
לא יפה

אני לא חבוב 😃 ביום הראשון שרגלי דרכו במכון כושר ידעתי שיש 2 הרמות עם עליונות מעל כל השאר....סקוואט ודדליפט 😵‍💫🥊
ומרום בהצלחה עם הכל!!

אני לא חבוב 😃 ביום הראשון שרגלי דרכו במכון כושר ידעתי שיש 2 הרמות עם עליונות מעל כל השאר....סקוואט ודדליפט 😵‍💫🥊
חח אז אתה מיוחד!
אבל אתה גם ליפטר כבר איזה מיליון שנה.. אני ידעתי בשנים האלה מה זה בנצ' ופולי עליון 🏋️😅

חח אז אתה מיוחד!
אבל אתה גם ליפטר כבר איזה מיליון שנה.. אני ידעתי בשנים האלה מה זה בנצ' ופולי עליון 🏋️😅

אגב אני לא טוען שמדי פעם לא עשיתי חטאים מהצד אבל זה רק כשהיה מצב ולא הייתה לי ברירה....כמובן מכונות לעולם לא נגעתי!!!! 🤢

אגב אני לא טוען שמדי פעם לא עשיתי חטאים מהצד אבל זה רק כשהיה מצב ולא הייתה לי ברירה....כמובן מכונות לעולם לא נגעתי!!!! 🤢
לפחות אתה לא עושה פוזינג כמו אליחי..

שאלתי עליך בתחרות היכן אתה....לא הבנתי באיזה ניתוח מדובר, זה מה שקורה שלא מקבלים התראות על לוגים שאני נמצא עליהם במעקב 🤬🤬
לא ידעתי שחובה להגיב על מנת לקבל התראות גם אם אתה במעקב 😡

ומרום בהצלחה עם הכל!!
הניתוח עוד שבועיים מקווה שהכול יעבור בשלום אחרי זה בין 3-6 שבועות אני ינוח ואז ילך על טקסס משקלי בדיחה סביב ה 20-60 ולאט לאט יחזור ל100 אחוז ויותר

תודה לך !! אולי אתחרה שוב בעתיד

הניתוח עוד שבועיים מקווה שהכול יעבור בשלום אחרי זה בין 3-6 שבועות אני ינוח ואז ילך על טקסס משקלי בדיחה סביב ה 20-60 ולאט לאט יחזור ל100 אחוז ויותר

תודה לך !! אולי אתחרה שוב בעתיד

יעבור בשלום ואתה תחזור חזק יותר! בהצלחה תותח! 😃

THE BEAR עדכן/ה את הלוג ״The Bear log״:

עדכון לוג: 10/05/16

השבוע עשיתי 3אימונים מחר עוד אימון
הכול תרגילים קלים שבוע הבא בחמישי הניתוח שוקל 94 אחרי הניתוח מקווה לחזור תוך שבועיים 3 לאירובי ב ערך בחודש או 4 שבועות להתחיל SS עם טקסס בלחיצות ולחזור בהדרגה ל 100 אחוז ויותר
ורוצה להגיע שוב ל 100 KG

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית