היום היה הסקוואט הכי כבד שיהיה לי לבנתיים .
האימון לקח שעתיים .
A:
Squat - 115 KG / 5/3/5 PR
Bench Press 3X5 100 KG
Deadlift 1X5 120 KG
DIPS - סט 1 של 5 חזרות עם 20 קילו .
ו2 סטים עם 30 קילו ל 5 חזרות כל סט .
מעכשיו ישים משקל במקבילים ומתח .🕴
בסקוואט סט שני לא היה מספיק רייג ונחתי יותר מידי
אימון הבא 120 KG אבל מיום חמישי משלב ביום חמישי סקוואט קל שיהיה לי בהצלחה 🚬🤪🚬
B:
היום היה לא האימון הכי טוב כנראה הייתי צריך לנוח ולאכול יותר בבית לפני האימון !!!
Squat120 KG 5/3
אחרי הסט הראשון שהצלחתי ונתתי את הכול .. ובסט השני לפני שבאתי לעשות אותו נכנסתי ללחץ כנראה .. והקאתי מים ומרוב מנוחה ארוכה
לא הצלחתי את סט מספר 2
ומתחתי את האמסרינג ברגל שמאל עכשיו הרבה יותר טוב ועבר כמאט לגמרי ..
אשמח לשמוע אם למישהו יש עצות מה לעשות לגביי ההקאה כנראה לא נחתי מספיק לפני האימון ( הלכתי אחרי 30 דק בערך אחרי שאכלתי )..
אימון הבא יום חמישי עושה סקוואט קל
ושבוע הבא מנסה עוד הפעם 120 קילו
Military Press 70 KG הצלחתי רק חזרה 1
לגביי המיליטרי או שאני יעשה ריסט או לנסות עוד הפעם רק לנסות 2-4 חזרות ?
סקוואט: תתחיל להתקדם ב2.5 לא ב5
תעשה ריסט ל112.5-110 חזרה: יש לך עוד אימונים של 3 חזרות בחלק מהתרגילים, כבר באימון של ה115 סקוואט רשמת שעשית 5/3/5 לא ברור לי למה התקדמת בכלל ל120.
פרס: לא עקבתי מה אתה עושה אבל כנראה שזו לא מתכונת של 3X5 אלא שלשות באמצע שבוע על תקן של נפח בבנץ' כל שבוע(ואתה עושה פרס רק בין הנפח לעצימות של הבנץ')-> אם זה לא המצב תבהיר מה אתה עושה.
אם זה המצב תעבוד במשקל נורמלי וגם שם תתקדם ב1.25 או אפילו בפחות(0.5) כל צד אם יש לכם, אני הייתי מציע לך לעשות יותר שלשות עם 65 או לעשות 60-65-67 לשלשות מאשר להתרסק עם 70 לסינגל.
לך על 112 והפעם תסגור 3 חמישיות, בלי שלשה באמצע(תנוח)
סקוואט קל: המטרה שלו זה לתת לך התאוששות בין שני אימונים, אם אתה עובד(נניח) כבד ביום ראשון ובשלישי וממקם סקוואט קל בחמישי, אין כ"כ היגיון.
תסדר את הימים ככה שהסקוואט הקל ישרת את התפקיד שלו: לאפשר לך להמשיך להתקדם בלי להתקע
פרס= התרגיל שהכי לא מעמיס על הגוף בתכנית(אין טעם לשנות מ3X5, אם קשה לך להתקדם כל אימון תעבוד עם התקדמות שבועית, לדוג' בשבוע הראשון תחילת שבוע אתה עושה 60 ל3 חמישיות, באימון בסוף השבוע שוב פעם 60 ל3 חמישיות ובשבוע אחר כך מנסה 62.5 ל3 חמישיות, מתישהו תתקע כי קשה להתקדם בפרס ב2.5 באזור ה60-70 על פי רוב)
אוקיי תודה רבה !!
אימון הבא סקוואט 112.5
ושבוע הבא ריסט כל השבוע נתחיל מ 60 בדיוק כמו שאמרתה בפרס
ולגביי הבנץ יום חמישי לעשות 105 ל 3 סטים של 5 ? או עדיף סט אחד של 5 (עצימות )
ביום חמישי הייתה ממליץ לעשות סקוואט קל או 112 אחרי שלא הצלחתי היום 3 סטים של 5
ושאלה אחרונה !
דדליפט עשיתי 120 קילו בלי בעייה להמשיך ל 130 או 125?
אני בעד לא לשנות את התכנית או לשנות מתכונת לחיצות לחלוטין, לא לעשות משהו שהוא לא זה ולא זה, אם קשה לך תתקדם כל שני אימונים גם בבנץ', בינתיים תעבוד ב3X5 ל102.5 ותמשיך להתקדם ב2.5 כל אימון בכל התרגילים חוץ מהדדליפט.
בדדליפט תתקדם לפי מה שאתה חושב, אני הייתי מתקדם ב5 קילו כל אימון במשקלים האלה.
אם תעבוד נכון אין סיבה שתוך חודש וחצי לא תסיים את התכנית עם 140 סקוואט ו150 דדליפט בהתקדמות שציינתי