הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג של בנ'צר

@Tamtamon צודק, זווית או לא זווית - אתה 99% שלא שובר בסקוואט, אפילו לא קרוב.

לגבי הבנץ' - נהוג לנעול בין חזרה לחזרה ולא לעשות בנץ' בילדרים.

לגבי הדד - אני רואה שאתה דן על זה עם @הוקיסט שוקיסט, אבל לדעתי, טוב - זה לא.

ביקורת בונה בלבד, אל תיפגע או משהו.

@Tamtamon צודק, זווית או לא זווית - אתה 99% שלא שובר בסקוואט, אפילו לא קרוב.

לגבי הבנץ' - נהוג לנעול בין חזרה לחזרה ולא לעשות בנץ' בילדרים.

לגבי הדד - אני רואה שאתה דן על זה עם @הוקיסט שוקיסט, אבל לדעתי, טוב - זה לא.

ביקורת בונה בלבד, אל תיפגע או משהו.
דבר ראשון
סקוואט -אני עומד רחב ואני נותן עד כמה שאני יכול מבחינת עומק זה מקביל אולי אני אצר טיפה תעמידה בשביל לקבל קצת עוד עומק

בנץ - ככה אני לוחץ הרבה זמן וככה עובד לי הכי טוב שאני לא משתהה בין החזרות גם בפרס זה ככה אז אני ישאר ככה

לגבייי הדד- אשמח לשמוע מה הבעייה !

סקוואט - אתה מבין שאתה לא יכול להגיד "זה מה שיש כי זה מה שאני יכול" כי זה פשוט לא עובר שיפוט (וגם מקביל).
אתה יכול או לעבוד על גמישות או להצר עמידה כי אתה בוודאות לא שובר מקביל.

בנץ' - לא אמרתי להשתהות אבל אתה פשוט לא נועל, מבחינתי תפמפם את החיים שלך אבל במינימום תנעל.

דד - אתה מאוד מושך עם הגב. אני רוצה שתנסה משהו ובמידה וזה יעבור אני אסביר - נסה למקם את המוט מעט רחוק יותר מהשוק כך שתצטרך להקטין את הזווית בין השוק לירך עוד יותר ע"מ להגיע עם השוק אל המוט, ומשם להתחיל את התנועה. תזכור שאתה מנסה לדחוף את האגן קדימה ואת הרצפה למטה.

מסכים עם עומר...
מבחינתי אם הייתי רואה אותך במכון שלי הייתי פשוט מחשיב אותך כאיזה בילדר מטומטם שמפמפם בייספס כל היום.
אל תסתפק בטכניקות כאלה גרועות, תוריד טיפה את המשקל ותעבוד חזק על הטכניקה. זה יעזור לך בטווח הארוך.
קח את זה כביקורת ולא במטרה לפגוע.

סקוואט - אתה מבין שאתה לא יכול להגיד "זה מה שיש כי זה מה שאני יכול" כי זה פשוט לא עובר שיפוט (וגם מקביל).
אתה יכול או לעבוד על גמישות או להצר עמידה כי אתה בוודאות לא שובר מקביל.

בנץ' - לא אמרתי להשתהות אבל אתה פשוט לא נועל, מבחינתי תפמפם את החיים שלך אבל במינימום תנעל.

דד - אתה מאוד מושך עם הגב. אני רוצה שתנסה משהו ובמידה וזה יעבור אני אסביר - נסה למקם את המוט מעט רחוק יותר מהשוק כך שתצטרך להקטין את הזווית בין השוק לירך עוד יותר ע"מ להגיע עם השוק אל המוט, ומשם להתחיל את התנועה. תזכור שאתה מנסה לדחוף את האגן קדימה ואת הרצפה למטה.
איך אפשר לעבוד על הגמישות שיאפשר לי לרדת יותר נמוך ?
לגביי בנץ אני ינעל יותר
ודדליפט לא הבנתי כל כך
@incin
אשמח עם תסתכל על העצימות האחרונה ותגיד לגביי הטכניקות

על גמישות תעבוד עם פאוז סקוואט.
בנץ' - מעולה, עבוד על זה.
דד - אתה מושך מהגב יותר מידיי לדעתי. נסה להרחיק ממך מעט את המוט מה שייתן לך להוריד יותר את התחת אך עדיין להישאר עם כתפיים לפני המוט.

@incin
אשמח עם תסתכל על העצימות האחרונה ותגיד לגביי הטכניקות

סקוואט - אכן לא שובר מקביל, זה לא כמו הסרטון ששלחת לי אז בהודעה פרטית - הרחבת עוד יותר את העמידה.
תנסה להצר את העמידה ולהקטין קצת את הזווית של כף הרגל.

"בנץ'" - שים לב ששמתי את הבנץ' במרכאות, אתה יודע למה? כי לא נעלת אף אחד מהחזרות. באותה מידה אתה יכול לא לגעת בחזה בכלל ולתת לספוטר לייצב לך את המוט בכל החזרות.

דדליפט - אני רוצה שתפסיק לעשות עם החגורה בזמן הקרוב, אפילו אם זה אומר להוריד קצת במשקל. היא מונעת ממך להיכנס לסטאפ כמו שצריך.
אתה יכול גם להשאיר אותה ולשים אותה יותר גבוה אם אתה ממש מתנגד לעשות דדליפט בלי חגורה בחודש/חודשיים הקרובים.
אחרי שתוריד אותה אני רוצה שתוציא חזה ותסובב אגן, נראה איך זה ישפיע על הסטאפ שלך.

סקוואט - אכן לא שובר מקביל, זה לא כמו הסרטון ששלחת לי אז בהודעה פרטית - הרחבת עוד יותר את העמידה.
תנסה להצר את העמידה ולהקטין קצת את הזווית של כף הרגל.

"בנץ'" - שים לב ששמתי את הבנץ' במרכאות, אתה יודע למה? כי לא נעלת אף אחד מהחזרות. באותה מידה אתה יכול לא לגעת בחזה בכלל ולתת לספוטר לייצב לך את המוט בכל החזרות.

דדליפט - אני רוצה שתפסיק לעשות עם החגורה בזמן הקרוב, אפילו אם זה אומר להוריד קצת במשקל. היא מונעת ממך להיכנס לסטאפ כמו שצריך.
אתה יכול גם להשאיר אותה ולשים אותה יותר גבוה אם אתה ממש מתנגד לעשות דדליפט בלי חגורה בחודש/חודשיים הקרובים.
אחרי שתוריד אותה אני רוצה שתוציא חזה ותסובב אגן, נראה איך זה ישפיע על הסטאפ שלך.
דבר ראשון תודה רבה !!
דבר שני היום עשיתי סקוואט עמידה צרה יותר עוד מאט יעלה סרטון
היום בבנץ נפח עשיתי 112.5 ונעלתי בחזרות
ודד אני כנראה ירד ל 140 קילו ללא חגורה ויעבוד על טכניקה

THE BEAR עדכן/ה את הלוג ״Texas Method״:

עדכון לוג: 08/01/15

שבוע 7 - עצימות !!!

:
Squat 1x3 - 157.5 KG PRRRRR!!!!!
Bench 1x3 - 125 KG PRRR !!!
לחזרות הבחור חזרה שלישית לא עזר אמרתי לא לא לגעת לא הבין לא נורא בישבילי זה 3 חזרות

Deadlift 1x5- 140 טכניקה

עזר :
פולי עליון רחב הגעתי ל 120 KG ל 2 חזרות
פולי עליון צר הגעתי ל 135 כל המכונה ל 3 חזרות
יד אחורית פולי עליון 45 KG
5*10

תאומים 6 סטים של ;15 חזרות 68 KG

מתיחות אחכ היה אימון קשה וטוב כרגיל שעתיים וחצי לקח לי !!
שיהיה לכולם אחלה סופש...

קרא את שאר עדכון הלוג...

הבנץ נראה לי גם טוב, אולי טיפה לא יציב (לכווץ טיפונות יותר שכמות ויותר תשומת לב לעניין) אבל תנועה אחידה ויפה

רק תעיף את הספוטר , תבקש שיעמוד 2 מטר מאחורה ורק כשתצטרך תגיד לו ״תעזור״

הבנץ נראה לי גם טוב, אולי טיפה לא יציב (לכווץ טיפונות יותר שכמות ויותר תשומת לב לעניין) אבל תנועה אחידה ויפה

רק תעיף את הספוטר , תבקש שיעמוד 2 מטר מאחורה ורק כשתצטרך תגיד לו ״תעזור״
אמרתי לו חזרה שלישית אני מצליח הוא לא הבין פשוט לא היו הרבה אנשים באותו זמן בגלל הגשם
אז הלכתי על מישהו שמעולם לא ראיתי ולא הבין איך לשמור כמו שצריך
ותודה !

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית