הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר עזבו , אני מתבייש בעצמי , נגמר לי הסוס.

• פותח/ת השרשור Ozel55
  • פורסם בתאריך

Ozel55

משתמש פעיל
519
64
נק' מוניטין:
324
519
64
אין טעם , באמת שאין טעם , היום דפקתי כבר עד עכשיו 2300 קל' , בארוחת ערב אני אדפוק עוד 1000 קל' ...

אין , אני אהיה שמן וזהו , אין מה לעשות , כנראה נולדתי להיות שמן , אני כל יום סובל ולא אוכל כמעט , היום דפקתי את זה , אני מסתכל על המחוג במשקל וכתוב לי 57 ק"ג , אני כבר מבין לאן אני הולך (60 - 70) , בכל אופן , סתם פריקה.

שמחתי לפרוק , אין לי מה לעשות , אני בושה כנראה , אין לי כסף לטיפולים , אין זה לא הזמן ולא המצב הכלכלי , כן כן , אני ש-7700 קל' זה 1 ק"ג טהור , אני בטוח יגיע לזה בימים האלו.

עצוב לי.

שבת שלום.

נערך לאחרונה:
אתה עכשיו שמן? או שאתה כרגע לא ומפחד להשמין?
בכל אופן, אתה צריך לקבוע לעצמך מטרה(ריאלית), לבנות תפריט, ופשוט להקפיד, להכריח את עצמך לא לסטות, תמיד לאמר לעצמך בראש שיש לך מטרה ואתה תגיע אליה ושום דבר לא יעצור אותך, יהיה קשה בהתחלה אבל אח''כ אתה תראה שתצליח.
בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
אתה עכשיו שמן? או שאתה כרגע לא ומפחד להשמין?
בכל אופן, אתה צריך לקבוע לעצמך מטרה(ריאלית), לבנות תפריט, ופשוט להקפיד, להכריח את עצמך לא לסטות, תמיד לאמר לעצמך בראש שיש לך מטרה ואתה תגיע אליה ושום דבר לא יעצור אותך, יהיה קשה בהתחלה אבל אח''כ אתה תראה שתצליח.
בהצלחה!
שוקל 57 , כמו שכתבתי "אין , אני אהיה שמן וזהו , אין מה לעשות , כנראה נולדתי להיות שמן , אני כל יום סובל ולא אוכל כמעט , היום דפקתי את זה , אני מסתכל על המחוג במשקל וכתוב לי 57 ק"ג , אני כבר מבין לאן אני הולך (60 - 70) , בכל אופן , סתם פריקה.".

????
57 זה שמן? אני לא יודע מה הגובה שלך אבל לדעתי אתה אנורקס

היי ברור שלקחת על עצמך יותר מדי כדי שתנשום ותרגע קודם עכשיו אחרי שנרגעת תקשיב...

תשנה את הפוקוס שלך מייד לאני רוצה להיות רזה ל"רוצה להיות בריא להרגיש טוב פחות רעב פחות עייף יותר אנרגתי ובעל מוטיבציה"
שים הכל בצד ותשכח מכל הדברים שמלחצים אותך הם יכולים לחקות תתמקד בדבר אחד מהם ותטפל בו.
תלמד להינות מהדברים הנכונים ספורט (פעילות), לאכול טוב, לישון ולחיות (לעבוד, להכיר אנשים וכו') תעשה לעצמך טובה אחת בחיים וזה להגיד תודה
שאתה חיי בכלל.

נערך לאחרונה:
הבעיה שלך שאתה לא מתאמן

קשה מאוד לשמור על מוטיבציה ותפריט שלא מתאמנים כי זה מרגיש משעמם חסר תועלת ואתה לא מתקדם לשום מקום תרשם לחדר כושר

מצד אחד אתה פעיל פה בפורום ושואף לפתח גוף מצד שני אתה לא עושה עם זה כלום בלי לפגוע אבל אתה מדבר יותר מדי ולא עושה שום דבר

גם אם אתה 1.50 מטר אתה לא כזה שמן :Confused:אם אתה בגובה ממוצע אתה אנורקס (לא בא בקטע רע רק לא מבין איך הגעת ל״שמן״).

יש לך בעיה שמתחילה מדרך החשיבה המעוותת שלך . בעיה רצינית שלא תפתור עם אף אחד אחר פרט לעצמך .
אתה שוקל 57,גם אם אתה מטר שישים זה לא שמן ולא נעליים . הנתונים שלך הם נתונים של נערה מתבגרת בתיכון, תעשה לי טובה .

לך לפסיכיאטריה (אני לא צוחק)
זה לא מילה גסה ויש מימון מהמדינה.
כי אם המצב שלך אמיתי ולא עשית את כל זה בשביל תשומת לב אתה יכול לחלום על להסתדר בכל מסגרת (ולא בגלל האוכל שמגישים שם).אתה תאבד את עצמך הרבה לפני בן כמה אתה?

עזוב פתחת פה כבר אלף פוסטים וקיבלת את אותה תשובה מכולם ואתה אפילו לא מתאמן בן כמה אתה בכלל

אני מטר 74 , אני פוחד להשמין זו הבעיה שלי ...
חביבי אתה צריך טיפול פסיכאטרי - זה לא המקום לצערי. אתה הרי יודע טוב מאוד ש57 קילו זה משקל מגוחך (עור ועצמות) ואם אתה גולש בפורום הזה אתה יודע שלרדת/לעלות במשקל זה לא קסם. הבעיה שלך כנראה מורכבת יותר

• פותח/ת השרשור
בסדר תודה רבה לכולם , טיפול אני לא הולך לקחת.

אני אמשיך עם הדרך שלי ומה אני אעשה , עד שאראשם בעתיד , היום אכלתי מלא שוקולדים וכאלה , אבל בסדר , אני יודע שקילו אחד זה 7700 , גם אם הגעתי אז עליתי קילו , לא קרה כלום , 58 לא סוף העולם , אני פשוט מחר יחזור לתפריט נורמלי והליכות.

אגב , יש לכם מדריך Street work out טוב ?

בסדר תודה רבה לכולם , טיפול אני לא הולך לקחת.

אני אמשיך עם הדרך שלי ומה אני אעשה , עד שאראשם בעתיד , היום אכלתי מלא שוקולדים וכאלה , אבל בסדר , אני יודע שקילו אחד זה 7700 , גם אם הגעתי אז עליתי קילו , לא קרה כלום , 58 לא סוף העולם , אני פשוט מחר יחזור לתפריט נורמלי והליכות.

אגב , יש לכם מדריך Street work out טוב ?
סטריט וורקאווט ? אני כבר רואה אותך פותח אשכול עוד 3 חודשים של ״ אני לא רואה שינוי ואני אישאר שמן ״ תירשם לחדר כושר

• פותח/ת השרשור
סטריט וורקאווט ? אני כבר רואה אותך פותח אשכול עוד 3 חודשים של ״ אני לא רואה שינוי ואני אישאר שמן ״ תירשם לחדר כושר
אני לא חסר רצון , שלא תבינו , אני סתם הייתי במן דיכאון קטן , בכל אופן , האם תוכלו להמליץ לי ? אני ממש חדור מוטיביציה , אני אקרע את עצמי בסטרייט וורק אוט אם צריך ואפילו אפעל לפי הערכים שאני צריך , אך רק תתנו לי כיוון כללי ...

הכל זה כוח רצון אחי!! בתור אחד שמגיל 10 שמן הגעתי למשקל של 120 קילו לא 57 כמוך ועדיין אחרי עוד דיאטת כושלת ועוד אחת כושלת לא ויתרתי אף פעם!! היום אני שוקל 79 קילו עם לא תוותר אתה תצליח לרדת!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית