הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר לערכים של החזה עוף

Excite1

משתמש פעיל
358
2
נק' מוניטין:
14
358
2
אהלן חברים אשמח לעזרה.

שקלתי חזה עוף לפני בישול ויצא 250 גרם, עכשיו טיגנתי אותו עם שמן על מחבת ואחרי הבישול יצא 150 גרם.
האם הערכים של הלפני 250 גרם = 62 גרם חלבון (בדקתי בnetogreen) שווים ל150 גרם = 62 גרם חלבון אחרי בישול ? או שהערכים משתנים? ואיך זה שהלכו להם 100 גרם אחרי הבישול?

אני מבולבל. תודה מראש לעוזרים.

הערכים שבאתר הם אחרי בישול. לכן זה לא שווה. והלכו 100 גרם בגלל שבמהלך הבישול יצאו מהבשר נוזלים

חשב ערכים לפני בישול. בכל פעם משקל הבשר לאחר הבישול יהיה שונה. לא כל 250 גרם חזה עוף לפני בישול ייהפך ל-150 גרם אחרי.
ה-100 גרם הם נוזלים שיצאו מהבשר בזמן הבישול.

• פותח/ת השרשור
חשב ערכים לפני בישול. בכל פעם משקל הבשר לאחר הבישול יהיה שונה. לא כל 250 גרם חזה עוף לפני בישול ייהפך ל-150 גרם אחרי.
ה-100 גרם הם נוזלים שיצאו מהבשר בזמן הבישול.

התכוונת לחשב אחרי בישול.

רגע אז במידה ואני צריך לאכול 250 גרם חזה עוף. איך אני יודע כמה לשים על המחבת לפני הבישול ? מנחשים ?

אהלן חברים אשמח לעזרה.

שקלתי חזה עוף לפני בישול ויצא 250 גרם, עכשיו טיגנתי אותו עם שמן על מחבת ואחרי הבישול יצא 150 גרם.
האם הערכים של הלפני 250 גרם = 62 גרם חלבון (בדקתי בnetogreen) שווים ל150 גרם = 62 גרם חלבון אחרי בישול ? או שהערכים משתנים? ואיך זה שהלכו להם 100 גרם אחרי הבישול?

אני מבולבל. תודה מראש לעוזרים.
הערכים לפני ואחרי בישול הם זהים רק הכמות נוזלים משתנה
אתה פשוט צריך לבדוק עם ה-62 גרם חלבון זה 250 גרם לפני בישול או 250 גרם אחרי בישול

מה הבעיה להכין מראש חצי קילו - קילו ולשקול כל פעם שרוצים לאכול את הכמות?
הכי מדוייק

• פותח/ת השרשור
הערכים לפני ואחרי בישול הם זהים רק הכמות נוזלים משתנה
אתה פשוט צריך לבדוק עם ה-62 גרם חלבון זה 250 גרם לפני בישול או 250 גרם אחרי בישול

לא הבנתי אחי אשמח אם תפרט.
למה אני צריך לבדוק עם ה62 גרם חלבון זה 250 לפני בישול או אחרי אם הערכים זהים כמו שרשמת ?

יש באתר foodsdictionary אפשרות לבדיקת ערכים גם לפני בישול. 100 גרם חזה עוף טרי "חי" שווה ערך ל 21 גרם חלבון. 100 גרם חזה עוף מבושל שווה ערך ל 30 גרם חלבון. אני שוקל 300 גרם טרי "חי" (כלומר 63 גרם חלבון) ומבשל. לאחר בישול יוצא 200 גרם עוף (מעט יותר), שזה אותה כמות חלבון.

• פותח/ת השרשור
יש באתר foodsdictionary אפשרות לבדיקת ערכים גם לפני בישול. 100 גרם חזה עוף טרי "חי" שווה ערך ל 21 גרם חלבון. 100 גרם חזה עוף מבושל שווה ערך ל 30 גרם חלבון. אני שוקל 300 גרם טרי "חי" (כלומר 63 גרם חלבון) ומבשל. לאחר בישול יוצא 200 גרם עוף (מעט יותר), שזה אותה כמות חלבון.

עכשיו הכל מובן בזכות האתר ובזכות התגובה שלך 😃 תודה רבה.
אז פשוט מאוד חח למה הסתבכתי, כמות החלבון של הלפני היא אותו הדבר כמו של האחרי בישול רק עם פחות גרמים בגלל הנוזלים.

נערך לאחרונה:
התכוונת לחשב אחרי בישול.

רגע אז במידה ואני צריך לאכול 250 גרם חזה עוף. איך אני יודע כמה לשים על המחבת לפני הבישול ? מנחשים ?
אני פשוט עושה פעם בשבוע כמות גדולה ושם במקרר וכל יום מוציא כמה שאני צריך

עכשיו הכל מובן בזכות האתר ובזכות התגובה שלך 😃 תודה רבה.
אז פשוט מאוד חח למה הסתבכתי, כמות החלבון של הלפני היא אותו הדבר כמו של האחרי בישול רק עם פחות גרמים בגלל הנוזלים.
עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית