תמונה לפני מסה ועכשיו

• פותח/ת השרשור יהב
  • פורסם בתאריך
2900 קלוריות 160 חלבון מלא משהו כמו 300 פחמימה 94 שומן
ביצים לחמניה מיץ תפוזים סחוט טבעי אוסובוקו אורז טונה שקדים וגבנ''צ 28 אין לי כח לפרט כמויות וסדר זה לא משנה באמת
יותר מדי קלוריות. תקצץ.

אתה מדבר שטויות.
אין טעם להיכנס לשום מקום מאחר וזה לא אומר כלום. זה גם לא נכון ולמעשה לא קשור בתוכנית האימון.
SS הרבה יותר מתאימה לצבירת מסה מכל תכנית בילדינג עבור מתאמן מתחיל.
אני חולק על דעתך , אני ניסיתי AB למשל וצברתי הרבה יותר מסה מ-SS ויש לי ניסיון עם שני התוכניות .

התחלתי עם SS

עליתי שריר אני גם מרגיש את החזה גדל קוואדס טרייספס אפילו בייספס כתפיים אני מרגיש שהכל גדל אבל לא משמעותית ואני עושה יותר מדי צ'יטים אבל מגיע לבערך 2900 קלוריות ביום
אז הבעיה בתזונה , מה התריט שלך ?
2900 קלוריות 160 חלבון מלא משהו כמו 300 פחמימה 94 שומן
ביצים לחמניה מיץ תפוזים סחוט טבעי אוסובוקו אורז טונה שקדים וגבנ''צ 28 אין לי כח לפרט כמויות וסדר זה לא משנה באמת
זה כן משנה ... ועלית 11 קילו בכמה זמן ?
אם רצית עלייה נקייה היית אמור לעלות את זה לא פחות מי 6 חודש וגם זה לא הכי נקי .

• פותח/ת השרשור
אז הבעיה בתזונה , מה התריט שלך ?

זה כן משנה ... ועלית 11 קילו בכמה זמן ?
אם רצית עלייה נקייה היית אמור לעלות את זה לא פחות מי 6 חודש וגם זה לא הכי נקי .
איך בדיוק זה משנה ואני יודע שזה לא עלייה נקייה

• פותח/ת השרשור
כי אני אישית לא אוכל לחמנייה , או שותה מיץ תפוזים ומחשב אותו בתפריט או גבינה צהובה וכולי ... לא היית צריך לעלות כלכך הרבה בזמן כזה קצר .
זה מיץ תפוזים סחוט טבעי זה תפוזים נטו אז לא נורא ואני מודע לכך שלחמניה זה לא בסדר אבל SS אז אתה יודע fuck me right למי אכפת ואין שום בעיה בגבינה צהובה סלח לי.
גרין סלשר ישמן 18%
יודע :(

כי אני אישית לא אוכל לחמנייה , או שותה מיץ תפוזים ומחשב אותו בתפריט או גבינה צהובה וכולי ... לא היית צריך לעלות כלכך הרבה בזמן כזה קצר .
גבינה צהובה ולחמנייה לא יעלו אותך יותר במשקל מכל מאכל אחר בהנחה שאתה על אותו מאזן.

לנושא:
לא רואה כמעט שינוי. לא ברור איפה מתרכזים ה-11 קילוגרמים האלו. בדקת בבוהן? אולי צברת שם מסה. 🤣
התירוץ שלך להפסיק SS טיפשי מאוד. אין לך מה לחטב. אתה לא תיראה טוב יותר על 12% שומן. וכולה חתונה, מי שם זין אם יש לך קצת כרס?
תמשיך ב-SS עד משקלים אופטימליים ותעבור לתכנית נפח (אלא אם כן אתה מעדיף להמשיך בתכניות כוח).
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
גבינה צהובה ולחמנייה לא יעלו אותך יותר במשקל מכל מאכל אחר בהנחה שאתה על אותו מאזן.

לנושא:
לא רואה כמעט שינוי. לא ברור איפה מתרכזים ה-11 קילוגרמים האלו. בדקת בבוהן? אולי צברת שם מסה. 🤣
התירוץ שלך להפסיק SS טיפשי מאוד. אין לך מה לחטב. אתה לא תיראה טוב יותר על 12% שומן. וכולה חתונה, מי שם זין אם יש לך קצת כרס?
תמשיך ב-SS עד משקלים אופטימליים ותעבור לתכנית נפח (אלא אם כן אתה מעדיף להמשיך בתכניות כוח).
בהצלחה.
לא יודע כבר..שמע אני לא יכול להגיע שמן רצח לחתונה השאלה היא אם אני יצא לשבועיים ניטרלי על 0 פחמימה ליפני או אנאעארף אני באמת רוצה לסיים את הסס הזה כבר ואחרי זה אני מאמין יהיה לי חיטוב משהו בן זונה לתת אני מאוד חושב שזה יעקב אותי האמת
ואל תשאל אותי איפה ה11 קילו. מקווה שעליתי איזה קילו שריר ואולי בגלל שגבהתי איזה 4 ס''מ וכעקרון אני רוצה אחרי SS להמשיך בפאוורליפטינג איך אני שונא את עצמי בלילה אבל וואו זה משהו מטורף אני מרגיש כאילו אני 700 א''ש וחושב לעצמי אני חייב לחטב ואז בבוקר אני קם מסתכל על עצמי וחושב מה לחטב אתה עף ברוח

לא יודע כבר..שמע אני לא יכול להגיע שמן רצח לחתונה השאלה היא אם אני יצא לשבועיים ניטרלי על 0 פחמימה ליפני או אנאעארף אני באמת רוצה לסיים את הסס הזה כבר ואחרי זה אני מאמין יהיה לי חיטוב משהו בן זונה לתת אני מאוד חושב שזה יעקב אותי האמת
ואל תשאל אותי איפה ה11 קילו. מקווה שעליתי איזה קילו שריר ואולי בגלל שגבהתי איזה 4 ס''מ וכעקרון אני רוצה אחרי SS להמשיך בפאוורליפטינג איך אני שונא את עצמי בלילה אבל וואו זה משהו מטורף אני מרגיש כאילו אני 700 א''ש וחושב לעצמי אני חייב לחטב ואז בבוקר אני קם מסתכל על עצמי וחושב מה לחטב אתה עף ברוח
אתה צריך להחליט באמת מה אתה רוצה ולא לתת למבט אחד במראה לשנות את דעתך.
גם אני אחרי ארוחה גדולה מסתכל על הבטן ושואל איפה הריבועים, אבל אז אני נזכר שאלו הדקויות. אני רוצה כרגע לגדול, אז פאק איט. סתם דוגמה.
למה אתה כל כך רוצה לסיים את ה-SS? המשקלים שלך לא מספיק גבוהים ממה שאני זוכר. מעבר לזה, אני מבטיח לך שגם תחטב עכשיו "משהו בן זונה", לא תהיה מרוצה מהתוצאה.
תמשיך ב-SS.

• פותח/ת השרשור
אתה צריך להחליט באמת מה אתה רוצה ולא לתת למבט אחד במראה לשנות את דעתך.
גם אני אחרי ארוחה גדולה מסתכל על הבטן ושואל איפה הריבועים, אבל אז אני נזכר שאלו הדקויות. אני רוצה כרגע לגדול, אז פאק איט. סתם דוגמה.
למה אתה כל כך רוצה לסיים את ה-SS? המשקלים שלך לא מספיק גבוהים ממה שאני זוכר. מעבר לזה, אני מבטיח לך שגם תחטב עכשיו "משהו בן זונה", לא תהיה מרוצה מהתוצאה.
תמשיך ב-SS.
המשקלים שלי הם יותר נמוכים מההומור שלי 😣
אני רוצה לסיים SS כי לא הייתי צריך להתחיל אותה התחלתי אותה בתור 15-16 א-'ש נגיד ככה כמו אידיוט כשלא באמת הייתי מוכן לתת בראש במסה אמיתית שאני יעלה בה בשומן עדיף היה לחטב למשהו מגעיל אבל לפחות להצליח לעשות מסה נורמלי אתה צודק בויה. ממשיך בSS

אני לא רוצה לזלזל חס וחלילה - אבל אם הייתי רואה אותך בים/רחוב/סופר , לא הייתי חושב בכלל שאתה מתאמן בחד"כ .
אני גם לא יודע איפה צברת 11 קילו - יש מצב שהסוללות במשקל שלך לא תקינות ומזייפות את התוצאות ?
סתם אחי - אבל יכולות להיות כמה סיבות לבעיה :
1) אתה לא אוכל נכון / מספיק .
2) האימונים באצימות נמוכה .
3) התפריט שלך לא באמת נכון כמו שחישבת ולכן אין התפתחות ( למרות שעלית במשקל הכללי - אך לא בשריר אולי בשומן/נוזלים )

תן פירוט של התפריט שלך - ומה התוכניות אימונים וניראה איך מתקדמים משם .

זה מיץ תפוזים סחוט טבעי זה תפוזים נטו אז לא נורא

מיץ תפוזים זה מים וסוכר

עדיף תשתה מים ואם אתה מתעקש תקנה ויטמין C (בשביל להגיע לכמות הויטמין c מתפוזים לפי מה שזכור לי אתה צריך לאכול הרבה..)

ואני גם לא מתקדם כמו בן אדם נורמלי,אני מוריד ל2750
תעלה את התפריט המלא שלך.
אתה לא צריך כזו כמות של קלוריות. אני בטוח שהתפריט שלך מלא בשטויות..תעלה כדי שחבר'ה פה יתקנו אותך ותעלה במסה כמו בן אדם ולא כמו יק

• פותח/ת השרשור
אני לא רוצה לזלזל חס וחלילה - אבל אם הייתי רואה אותך בים/רחוב/סופר , לא הייתי חושב בכלל שאתה מתאמן בחד"כ .
אני גם לא יודע איפה צברת 11 קילו - יש מצב שהסוללות במשקל שלך לא תקינות ומזייפות את התוצאות ?
סתם אחי - אבל יכולות להיות כמה סיבות לבעיה :
1) אתה לא אוכל נכון / מספיק .
2) האימונים באצימות נמוכה .
3) התפריט שלך לא באמת נכון כמו שחישבת ולכן אין התפתחות ( למרות שעלית במשקל הכללי - אך לא בשריר אולי בשומן/נוזלים )

תן פירוט של התפריט שלך - ומה התוכניות אימונים וניראה איך מתקדמים משם .
אתה לא מעליב אותי אני יודע שאני לא איזה שרירי החלפתי גם משקל בזמן הזה נראה לי יש לו סטייה
בוקר 3 ביצים
ביניים לחמניה ו500 מ''ל תפוזים סחוט והלחמניה ריקה
צהריים 650 גרם אורז אחרי בישול ו400 גרםאוסובוקו
ביניים 40 גרם שקדים
ערב
קופסאת טונה
2 פרוסות גבנ''צ 28%
2750 קלוריות 260 פחמימה 160 חלבון (מלא) 94 שומן
מיץ תפוזים זה מים וסוכר

עדיף תשתה מים ואם אתה מתעקש תקנה ויטמין C (בשביל להגיע לכמות הויטמין c מתפוזים לפי מה שזכור לי אתה צריך לאכול הרבה..)
רכיבים:תפוזים
תעלה את התפריט המלא שלך.
אתה לא צריך כזו כמות של קלוריות. אני בטוח שהתפריט שלך מלא בשטויות..תעלה כדי שחבר'ה פה יתקנו אותך ותעלה במסה כמו בן אדם ולא כמו יק
העלתי למעלה

אתה לא מעליב אותי אני יודע שאני לא איזה שרירי החלפתי גם משקל בזמן הזה נראה לי יש לו סטייה
בוקר 3 ביצים
ביניים 40 גרם שקדים
ערב
קופסאת טונה
2 פרוסות גבנ''צ 28%

העלתי למעלה

תפריט גרוע ביותר !
ממליץ לך לקרוא את המאמר בפורום תזונה על : "המדריך השלם להעלאה מסת שריר"
http://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/

בהצלחה .

בוקר 3 ביצים
ביניים 40 גרם שקדים
ערב
קופסאת טונה
2 פרוסות גבנ''צ 28%

העלתי למעלה
טוב, דבר ראשון תלמד לבנות תפריט בפורטל

דבר שני, אתה שותה חצי ליטר מיץ תפוזים. עדיף כבר שתאכל קורנפלקס עם חלב זה יותר טוב בשבילך.
מה זה הארוחה הדלה הזאת?3 ביצים לחמניה ריקה וחצי ליטר מיץ תפוזים?
3 ביצים, קוטג' ושיבולת שועל..אם אתה צריך משהו מתוק אז קח איזה קולה זירו או משהו

אני לא רואה פה לא פירות, לא ירקות לא כלום..אני גם לא בטוח כמה הערכים שאתה נתת פה נכונים.
חובה לשלב ירקות ואיזה פרי. תקצץ בשקדים..איזה 30 גרם, ותכין לעצמך סלט עם עגבניות מלפפונים שקדים ועוד איזה ירק..תקנח בתפוח.
גם תהיה מלא יותר וגם תהיה בריא יותר.

זהו אין לי ממש מה להוסיף אחי..לא נורא, הכל בסוף זה נסיון וטעייה אחי 😃
הרבה בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
טוב, דבר ראשון תלמד לבנות תפריט בפורטל

דבר שני, אתה שותה חצי ליטר מיץ תפוזים. עדיף כבר שתאכל קורנפלקס עם חלב זה יותר טוב בשבילך.
מה זה הארוחה הדלה הזאת?3 ביצים לחמניה ריקה וחצי ליטר מיץ תפוזים?
3 ביצים, קוטג' ושיבולת שועל..אם אתה צריך משהו מתוק אז קח איזה קולה זירו או משהו

אני לא רואה פה לא פירות, לא ירקות לא כלום..אני גם לא בטוח כמה הערכים שאתה נתת פה נכונים.
חובה לשלב ירקות ואיזה פרי. תקצץ בשקדים..איזה 30 גרם, ותכין לעצמך סלט עם עגבניות מלפפונים שקדים ועוד איזה ירק..תקנח בתפוח.
גם תהיה מלא יותר וגם תהיה בריא יותר.

זהו אין לי ממש מה להוסיף אחי..לא נורא, הכל בסוף זה נסיון וטעייה אחי 😃
הרבה בהצלחה!
אז מה תפוזים זה פרי מה הבעיה בדיוק זה לא מיץ תפוזים של הסופר שיש בו ממתיקים חומר משמר וכו' כתוב רכיבים תפוזים זה בדיוק כמו לאכול תפוזים לא מת על קוטג' ולא אוהב שיבולת שועל ואמנם הארוחה דלה אבל אני לא רעב אז לא נורא לי למה לקצץ בשקדים ? יש בהם הרבה מגנזיום זאת גם אחת מהסיבות שהכנסתי אותם
תפריט גרוע ביותר !
ממליץ לך לקרוא את המאמר בפורום תזונה על : "המדריך השלם להעלאה מסת שריר"
http://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/

בהצלחה .
מה הבעיה בתפריט תפרט

אז מה תפוזים זה פרי מה הבעיה בדיוק זה לא מיץ תפוזים של הסופר שיש בו ממתיקים חומר משמר וכו' כתוב רכיבים תפוזים זה בדיוק כמו לאכול תפוזים לא מת על קוטג' ולא אוהב שיבולת שועל ואמנם הארוחה דלה אבל אני לא רעב אז לא נורא לי למה לקצץ בשקדים ? יש בהם הרבה מגנזיום זאת גם אחת מהסיבות שהכנסתי אותם

מה הבעיה בתפריט תפרט

מה שאני אסביר לך , זה יהיה בידיוק מה שהמדריך ששלחתי לך כבר מסביר .
אני לא נכנס בכוונה למה טוב ומה לא כי המדריך עושה את זה על הצד הטוב ביותר .
תקרא אותו מא' עד ת' ואז תקבל קצת מידע מה כן נכון לחשב בתפריט ומה לא נכון - ומה כן להכניס לתפריט ומה לא .
בהצלחה !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית