עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה שאני אסביר לך , זה יהיה בידיוק מה שהמדריך ששלחתי לך כבר מסביר .
אני לא נכנס בכוונה למה טוב ומה לא כי המדריך עושה את זה על הצד הטוב ביותר .
תקרא אותו מא' עד ת' ואז תקבל קצת מידע מה כן נכון לחשב בתפריט ומה לא נכון - ומה כן להכניס לתפריט ומה לא .
בהצלחה !
קראתי,לא חידש לי שום דבר ולא הבנתי מה הבעיה בתפריט חוץ מזה שהוא מדבר רק על ערכים והערכים שלי הם אחלהמה שאני אסביר לך , זה יהיה בידיוק מה שהמדריך ששלחתי לך כבר מסביר .
אני לא נכנס בכוונה למה טוב ומה לא כי המדריך עושה את זה על הצד הטוב ביותר .
תקרא אותו מא' עד ת' ואז תקבל קצת מידע מה כן נכון לחשב בתפריט ומה לא נכון - ומה כן להכניס לתפריט ומה לא .
בהצלחה !
חחחחחחחח מהחוצמזה שהגוף שלך נהיה יותר ארוך כזה אני לא רואה שום שינוי
סיימת את התוכנית? לאיזה משקלי עבודה הגעת? כמה היה המשקל גוף לפני וכמה אחריאני חולק על דעתך , אני ניסיתי AB למשל וצברתי הרבה יותר מסה מ-SS ויש לי ניסיון עם שני התוכניות .
התחלתי עם SS
התגובה הכי יעילה פה תודה רבה לך ומה 8 חודש SS חחחחחחחח לא הרבה מדי קצת?אתם מסתכלים על התמונות ולא על התוכן, אתה מתאמן חודשיים בss פחות או יותר, זה לא הרבה זמן, תמשיך את מה שאתה עושה אחי ואל תתייאש, אם אתה טבעי (ואתה כן) יקח המוןןןן זמן עד שתראה שינוי ממשי. תמשיך לפקוד את חדר הכושר בקביעות, אני רוצה לראות עדכון של 8 חודשים ss... תאכל מה בראש שלך, שים דגש על חלבון ופחמימה מלאה ואל תעבור את ה3000 קלוריות, התפריט שלך מעולה, רק שאני מציע לך לכלך אותו טיפה כיוון שאני לא מאמין שאפשר להחזיק הרבה זמן בתפריט מסודר ומגעיל מבחינת טעם. סהכ אחי קח תזמן אתה לא מתאמן בשביל להיות מר אולימפיה, תאכל מה בראש שלך ותהנה בחדר כושר... תתמיד והתוצאות כבר יבואו! בהצלחה חבר!
כתבת שהתחלת ss חודש אחרי ה19.4 והעדכון האחרון הוא מיולי, תעשה לי סדר כרונולוגי..התגובה הכי יעילה פה תודה רבה לך ומה 8 חודש SS חחחחחחחח לא הרבה מדי קצת?
התחלתי SS בערך ב20.5כתבת שהתחלת ss חודש אחרי ה19.4 והעדכון האחרון הוא מיולי, תעשה לי סדר כרונולוגי..
אז איך 8 חודשים?התחלתי SS בערך ב20.5
אמרת אתה רוצה לראות עדכון 8 חודשים SSאז איך 8 חודשים?
חח כמובן! שיהיה בהצלחה!😃 ולא, זה כלל לא הרבה זמן.. זה תלוי בך וכמה אתה מעלה מאימון לאימון.אמרת אתה רוצה לראות עדכון 8 חודשים SS
תודה ובעוד 8 חודשים אני מקווה לא להיות כבר בSS חחחחחחח כמובן! שיהיה בהצלחה!😃 ולא, זה כלל לא הרבה זמן.. זה תלוי בך וכמה אתה מעלה מאימון לאימון.