הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר איך אתם לוקחים את האבקת חלבון

• פותח/ת השרשור TomB
  • פורסם בתאריך

TomB

משתמש פעיל
346
17
נק' מוניטין:
26
346
17
איך אתם לוקחים את.האבקת חלבון שלכם לחדר כושר?
אני חושב לקנות סמארט שייקר

• פותח/ת השרשור
אני בדרך כלל לא חוזר הביתה לא חוזר הביתה לאיר החדר כושר ואני אוהב לקחת איתי למקרה ש.. אני הולך למקום שאין לי את הטונה או החזה עוף
למה לקחת לחדר כושר ? מה הלחץ ?
חלון ההיזדמנויות לא באמת קיים....

קח חלבון חצי שעה לפני האימון ....
תאכל ארוחה טובה ברגע שתוכל....
שייק חלבון לאחר האימון זה גם הרבה פסיכולוגי.. אין פסול בזה . אבל זה לא מספיק לאחר אימון תוסיף לפחות פרי בננה/תמר/תפוח

• פותח/ת השרשור
קח חלבון חצי שעה לפני האימון ....
תאכל ארוחה טובה ברגע שתוכל....
שייק חלבון לאחר האימון זה גם הרבה פסיכולוגי.. אין פסול בזה . אבל זה לא מספיק לאחר אימון תוסיף לפחות פרי בננה/תמר/תפוח
את זה אני יודע רציתי לדעת מי שלוקח איך הוא לוקח

Shaker PRO 40 - כבר כמה שנים משתמשת באחד כזה, ולאחרונה קניתי אחד חדש.
היה לי מאד יעיל כשאחרי האימון נסעתי ליום שלם בלימודים כי יש הפרדה בין הנוזלים לאבקה כך שכל שנותר לי היה לסובב את הפקק ברגע שרציתי לשתות.

הכי קל לשים את הכמות בתוך שקית קטנה של סנדוויצים, לקשור אותה ואז להכניס את השקית לשייקר. ואז בחדכ אתה פשוט פותח את השקית ושופך את האבקה לשייקר. הכי נוח. ככה אתה גם יכול להכין את השקיות מראש ולפני אימון פשוט לקחת איתך שקית

• פותח/ת השרשור
תודה. השייקר שלי משמש אותי בתור בקבוק קניתי סמארט שייק
הכי קל לשים את הכמות בתוך שקית קטנה של סנדוויצים, לקשור אותה ואז להכניס את השקית לשייקר. ואז בחדכ אתה פשוט פותח את השקית ושופך את האבקה לשייקר. הכי נוח. ככה אתה גם יכול להכין את השקיות מראש ולפני אימון פשוט לקחת איתך שקית[/QUOTE

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית