עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה בשביל המצלמהמישהו יכול להסביר לי למה דבילדר עושה סקוואט ברצועות וחליפת סקוואט ?
אז בעצם בבודי בילדינג שזה כזה ספורט בלי אגו ומשקלים לא מעניינים אף אחד שם שמים רצועות חגורה וחליפת סקוואט כדי להרים משקלים בשביל האגו והפוזה ?זה בשביל המצלמה
תקרא מה רשמתי לך למעלה זה יענה לך על השאלהאז בעצם בבודי בילדינג שזה כזה ספורט בלי אגו ומשקלים לא מעניינים אף אחד שם שמים רצועות חגורה וחליפת סקוואט כדי להרים משקלים בשביל האגו והפוזה ?
הוא בוחן את עצמו בשביל פוזה עם משקלים שלא מעניינים אף אחד בתחום ?תקרא מה רשמתי לך למעלה זה יענה לך על השאלה
למה פוזה? למה נראה לך שזה בשביל פוזה?למה המחשבה שלכם תמיד שלילית.. רוני קולמן זה שם דבר בספורט הזה שנקרא בודי בילדינג הוא לא עוד אחד מהמתאמנים המתחילים שאתה מכיר פה מהארץ או אלון גבאי או ג'ף סעיד.. כנראה שמפעם לפעם הוא היא רוצה לבחון את עצמו לאן הוא מגיע.. כן זה טבעי והגיוני.. ומי שאמר שאין אגו ופוזה בבודי בלדינג לא יודע על מה הוא מדבר.. כל הספורט הזה מושטט על אגו ופוזה.. יותר אגו מאשר פוזה..הוא בוחן את עצמו בשביל פוזה עם משקלים שלא מעניינים אף אחד בתחום ?
אנשים רוצים לראות אנשים עם שרירים גדולים שמרימים כבד ולא מה שהם בפועל עושים.הוא בוחן את עצמו בשביל פוזה עם משקלים שלא מעניינים אף אחד בתחום ?
אני לא יודע עד כמה אתה פעיל פה או במקומות אחרים באינטרנט אבל זה המוטו של "מפתחי הגוף" בארצנו.למה פוזה? למה נראה לך שזה בשביל פוזה?למה המחשבה שלכם תמיד שלילית.. רוני קולמן זה שם דבר בספורט הזה שנקרא בודי בילדינג הוא לא עוד אחד מהמתאמנים המתחילים שאתה מכיר פה מהארץ או אלון גבאי או ג'ף סעיד.. כנראה שמפעם לפעם הוא היא רוצה לבחון את עצמו לאן הוא מגיע.. כן זה טבעי והגיוני.. ומי שאמר שאין אגו ופוזה בבודי בלדינג לא יודע על מה הוא מדבר.. כל הספורט הזה מושטט על אגו ופוזה.. יותר אגו מאשר פוזה..
מה המוטו?זה המוטו של "מפתחי הגוף" בארצנו.
רוני לא היה עושה סקוואטים של חזרה או שתיים, כנ"ל גם דדליפט חוץ מבסרט דוקומנטרי שעשו עליו. ואם היה רוצה לדעת את המקסימום שלו, הוא לא היה עושה את זה 5 שבועות ממר אולמפיה אלא בתקופת המסה שלולמה פוזה? למה נראה לך שזה בשביל פוזה?למה המחשבה שלכם תמיד שלילית.. רוני קולמן זה שם דבר בספורט הזה שנקרא בודי בילדינג הוא לא עוד אחד מהמתאמנים המתחילים שאתה מכיר פה מהארץ או אלון גבאי או ג'ף סעיד.. כנראה שמפעם לפעם הוא היא רוצה לבחון את עצמו לאן הוא מגיע.. כן זה טבעי והגיוני.. ומי שאמר שאין אגו ופוזה בבודי בלדינג לא יודע על מה הוא מדבר.. כל הספורט הזה מושטט על אגו ופוזה.. יותר אגו מאשר פוזה..
מה שאמרתי קודם, שבילדינג זה לא אגו ופוזה בכלל ומשקלים לא מעניינים אף אחד ועוד חרא טיפש אחר.מה המוטו?
אני לא מצליח להבין מה אתה רוצה.. בכל אופן גם בבילדינג יש אגו ופוזה.. בכל מקום שיהיו קבוצה של גברים ביחד יש אגו ופוזה גם בתחרות של אכילת פיצות לא משנה איפה.. בטח ובטח שבחדר הכושר.. וכן היפרטרופיה ומראה הגוף הרבה יותר חשוב למי שעוסק בבילדינג מאשר המשקל עצמו אבל תמיד יש את הג'וק הזה של "בוא נרים כבד"מה שאמרתי קודם, שבילדינג זה לא אגו ופוזה בכלל ומשקלים לא מעניינים אף אחד ועוד חרא טיפש אחר.
למה אתה כל כך בטוח?רוני לא היה עושה סקוואטים של חזרה או שתיים, כנ"ל גם דדליפט חוץ מבסרט דוקומנטרי שעשו עליו. ואם היה רוצה לדעת את המקסימום שלו, הוא לא היה עושה את זה 5 שבועות ממר אולמפיה אלא בתקופת המסה שלו
אנשים שרוצים לבדוק את המקסימום שלהם, לא יעשו את זה באחוז שומן נמוך מאודאני לא מצליח להבין מה אתה רוצה.. בכל אופן גם בבילדינג יש אגו ופוזה.. בכל מקום שיהיו קבוצה של גברים ביחד יש אגו ופוזה גם בתחרות של אכילת פיצות לא משנה איפה.. בטח ובטח שבחדר הכושר.. וכן היפרטרופיה ומראה הגוף הרבה יותר חשוב למי שעוסק בבילדינג מאשר המשקל עצמו אבל תמיד יש את הג'וק הזה של "בוא נרים כבד"
למה אתה כל כך בטוח?
אני לא אמרתי שרוני רוצה לבדוק את המקסימום של עצמו.. אמרתי שהוא רוצה לבחון את עצמו.. וככה בשביל שתרגיש טוב עם עצמך יאלה נגיד שהוא עשה את זה בשביל הפוזה.. אני העלתי פה סרטון נחמד של רוני עושה סקוואט במשקל גדול. יש בסרטון גם הומור גם טכניקה יפה וגם רואים את האיש והאגדה.. אז במקום להתנגח איתי תהנו מהסרטון זה ותפסיקו לחפש מלחמות.. אני מיציתי את הדיון תודה.!אנשים שרוצים לבדוק את המקסימום שלהם,
הוא הועלה בשנה שעברה ליוטיוב אולי, אבל אם אני לא טועה זה מהthe unbelievable שצולם בשנת 2000הסרטון משנה שעברה...