הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון רוני קולמן עושה סקוואט מטורף!!

• פותח/ת השרשור Gifted
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
יש לרוני עבר של פווארליפטר זאת בעצם היתה תחילת דרכו אני חושב בעולם פיתוח הגוף ומשם הוא עבר לבילדר אז נראה לי שמפעם לפעם הוא היה בוחן את עצמו. חוץ מזה גם כבודי בילדר הוא היה ידוע במשקלים המטורפים שלו! שלא כל כך אופיניים היו לבילדרים אלה יותר לכיוון של פוואר ליפטרים

זה בשביל המצלמה
אז בעצם בבודי בילדינג שזה כזה ספורט בלי אגו ומשקלים לא מעניינים אף אחד שם שמים רצועות חגורה וחליפת סקוואט כדי להרים משקלים בשביל האגו והפוזה ?

• פותח/ת השרשור
אז בעצם בבודי בילדינג שזה כזה ספורט בלי אגו ומשקלים לא מעניינים אף אחד שם שמים רצועות חגורה וחליפת סקוואט כדי להרים משקלים בשביל האגו והפוזה ?
תקרא מה רשמתי לך למעלה זה יענה לך על השאלה

• פותח/ת השרשור
הוא בוחן את עצמו בשביל פוזה עם משקלים שלא מעניינים אף אחד בתחום ?
למה פוזה? למה נראה לך שזה בשביל פוזה?למה המחשבה שלכם תמיד שלילית.. רוני קולמן זה שם דבר בספורט הזה שנקרא בודי בילדינג הוא לא עוד אחד מהמתאמנים המתחילים שאתה מכיר פה מהארץ או אלון גבאי או ג'ף סעיד.. כנראה שמפעם לפעם הוא היא רוצה לבחון את עצמו לאן הוא מגיע.. כן זה טבעי והגיוני.. ומי שאמר שאין אגו ופוזה בבודי בלדינג לא יודע על מה הוא מדבר.. כל הספורט הזה מושטט על אגו ופוזה.. יותר אגו מאשר פוזה..

רק עכשיו שמתי לב שהסקוואט 800 פאונד שלו זה בכלל עם סינגל פליי...לא שזה מוריד מההישג...אבל עדיין, חשבתי בהתחלה שזה RAW

למה פוזה? למה נראה לך שזה בשביל פוזה?למה המחשבה שלכם תמיד שלילית.. רוני קולמן זה שם דבר בספורט הזה שנקרא בודי בילדינג הוא לא עוד אחד מהמתאמנים המתחילים שאתה מכיר פה מהארץ או אלון גבאי או ג'ף סעיד.. כנראה שמפעם לפעם הוא היא רוצה לבחון את עצמו לאן הוא מגיע.. כן זה טבעי והגיוני.. ומי שאמר שאין אגו ופוזה בבודי בלדינג לא יודע על מה הוא מדבר.. כל הספורט הזה מושטט על אגו ופוזה.. יותר אגו מאשר פוזה..
אני לא יודע עד כמה אתה פעיל פה או במקומות אחרים באינטרנט אבל זה המוטו של "מפתחי הגוף" בארצנו.

רוני לא היה עושה סקוואטים של חזרה או שתיים, כנ"ל גם דדליפט חוץ מבסרט דוקומנטרי שעשו עליו. ואם היה רוצה לדעת את המקסימום שלו, הוא לא היה עושה את זה 5 שבועות ממר אולמפיה אלא בתקופת המסה שלו

• פותח/ת השרשור
מה שאמרתי קודם, שבילדינג זה לא אגו ופוזה בכלל ומשקלים לא מעניינים אף אחד ועוד חרא טיפש אחר.
אני לא מצליח להבין מה אתה רוצה.. בכל אופן גם בבילדינג יש אגו ופוזה.. בכל מקום שיהיו קבוצה של גברים ביחד יש אגו ופוזה גם בתחרות של אכילת פיצות לא משנה איפה.. בטח ובטח שבחדר הכושר.. וכן היפרטרופיה ומראה הגוף הרבה יותר חשוב למי שעוסק בבילדינג מאשר המשקל עצמו אבל תמיד יש את הג'וק הזה של "בוא נרים כבד"
רוני לא היה עושה סקוואטים של חזרה או שתיים, כנ"ל גם דדליפט חוץ מבסרט דוקומנטרי שעשו עליו. ואם היה רוצה לדעת את המקסימום שלו, הוא לא היה עושה את זה 5 שבועות ממר אולמפיה אלא בתקופת המסה שלו
למה אתה כל כך בטוח?

אני לא מצליח להבין מה אתה רוצה.. בכל אופן גם בבילדינג יש אגו ופוזה.. בכל מקום שיהיו קבוצה של גברים ביחד יש אגו ופוזה גם בתחרות של אכילת פיצות לא משנה איפה.. בטח ובטח שבחדר הכושר.. וכן היפרטרופיה ומראה הגוף הרבה יותר חשוב למי שעוסק בבילדינג מאשר המשקל עצמו אבל תמיד יש את הג'וק הזה של "בוא נרים כבד"
למה אתה כל כך בטוח?
אנשים שרוצים לבדוק את המקסימום שלהם, לא יעשו את זה באחוז שומן נמוך מאוד

• פותח/ת השרשור
אנשים שרוצים לבדוק את המקסימום שלהם,
אני לא אמרתי שרוני רוצה לבדוק את המקסימום של עצמו.. אמרתי שהוא רוצה לבחון את עצמו.. וככה בשביל שתרגיש טוב עם עצמך יאלה נגיד שהוא עשה את זה בשביל הפוזה.. אני העלתי פה סרטון נחמד של רוני עושה סקוואט במשקל גדול. יש בסרטון גם הומור גם טכניקה יפה וגם רואים את האיש והאגדה.. אז במקום להתנגח איתי תהנו מהסרטון זה ותפסיקו לחפש מלחמות.. אני מיציתי את הדיון תודה.!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית