עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה בן 12 אז אני לא מצפה ממך להבין. אבל, אל תיהיה מגוחך, בשוואה כזו היא בלתי אפשרית. אתב לא יכול לקחת ליפטר ובילדר שהתאמנו שנה ולהשוות למי יש יותר שריר על סמך זה. למה? כי גנטיקה, תזונה, שעות שינה, כמה הם השקיעו באימון ועוד פרמטרים גם משחקים תפקיד. אל תהיה מגוחך.מה הקשר וואו ברור שאם הם אותו מ.ג וגובה וא''ש אז מסת השריר תהיה זהה אני דיברתי בכלל על כמה שריר אפשר לקבל בוא תשווה ליפטר שנה ובילדר שנה ונראה למי יש יותר שריר על זה דיברתי
חה בוא נצחק על הגיל אני צוחק עלייך כי אתה זקן 😛 סתם אני בן 14 חאלס אבל עם השטויות אני מדבר פרמטרים זהים.אתה בן 12 אז אני לא מצפה ממך להבין. אבל, אל תיהיה מגוחך, בשוואה כזו היא בלתי אפשרית. אתב לא יכול לקחת ליפטר ובילדר שהתאמנו שנה ולהשוות למי יש יותר שריר על סמך זה. למה? כי גנטיקה, תזונה, שעות שינה, כמה הם השקיעו באימון ועוד פרמטרים גם משחקים תפקיד. אל תהיה מגוחך.
חה בוא נצחק על הגיל אני צוחק עלייך כי אתה זקן 😛 סתם אני בן 14 חאלס אבל עם השטויות אני מדבר פרמטרים זהים.
הרי 1-5 זה כח ו6-12 זה היפרטרופיה לא ? או שאכלתי הרבה שקרים
היפרטרופיה לא מסתכמת רק בטווח חזרות.חה בוא נצחק על הגיל אני צוחק עלייך כי אתה זקן 😛 סתם אני בן 14 חאלס אבל עם השטויות אני מדבר פרמטרים זהים.
לא מבין למה קיבלתי אזהרה אני שומר על השפה שלי לא ''בירכתי'' אף אחדחולקו אזהרות ונערכו ההודעות של הכוכבים שלמרות ההודעה שלי לא יכולים לדבר בלי שלל "ברכות"
בפעם הבאה זו תהיה השעיה מהפורום וההודעה תנעל, זכותכם לדבר, דיבור נגוע לא יהיה כאן.
בקשר להשוואות בין בילדר לליפטר ברמה תחרותית הן מגוחכות כי המטרות שלהם(וכן הסטרואידים, אימונים וכו') שונים בתכלית, כמו שלא משווים בין וטרינר לבין מהנדס אווירונאוטיקה בשאלה "מי יותר מקצועי"(אין קשר הא?) אין מקום להשוואה הזו.
תאמינו לי שפיל הית' לא מתווכח עם דן גרין מי יותר גבר
חה בוא נצחק על הגיל אני צוחק עלייך כי אתה זקן 😛 סתם אני בן 14 חאלס אבל עם השטויות אני מדבר פרמטרים זהים.
לא מה הקשר כמו נגיד שבטקסס יש יום נפח אבל תעמיד ליפטר ממוצע שמתאמן שנה ותעמיד בילדר ממוצע שמתאמן שנה ולבילדר יהיה יותר שריר ואל תתווכח כי זאת המציאות. באמת שאין לי כבר עוד מה להגיד אני מיציתי,אם בא לך לתת הסבר אני אשמח לקרוא.אני לא חושב שאתה מבין בתכניות ליפטינג..אתה מציין רק את SS וטקסס..וגם עכשיו אתה מוציא מהפה את הדבר הזה..יש הרבה תכניות ליפטינג עם שלבי נפח שבהם גם לעיתים עושים הרבה חזרות.אתה ברצינות חושב שליפטרים עושים כל הזמן 1-5?(בלי קשר שמה שאמרת לא נכון)
מה זה אל תתווכח?זו לא המציאות.כמו שאמרו לך יש הרבה פקטורים כמו כמה הבנאדם מתאמן ברצינות תזונה גנטיקה גובה משקל וכו' אז אי אפשר לקבוע דבר כזה.מה שיכול לגרום לך לחשוב את זה אולי כי בילדרים עושים תרגילי בידוד לידיים למיניהם ולא כל ליפטר משקיע בהם אבל אני באמת לא יודע מאיפה אתה מביא את העובדה הזו?לא מה הקשר כמו נגיד שבטקסס יש יום נפח אבל תעמיד ליפטר ממוצע שמתאמן שנה ותעמיד בילדר ממוצע שמתאמן שנה ולבילדר יהיה יותר שריר ואל תתווכח כי זאת המציאות. באמת שאין לי כבר עוד מה להגיד אני מיציתי,אם בא לך לתת הסבר אני אשמח לקרוא.
התכוונתי אל תתווכח כי אני לא עומד להתווכח כבר אמרתי כל מה שאני אישית יודע בנושא מה שאני יודע זה שכשאני רואה בילדר שמתאמן שנה הוא מאסיבי לעומת ליפטרים לדוגמא בפורום פה שראיתי אני סתם אומר ולא מציין שמות. חוץ מזה אשמח לתמונה של ליפטר בגודל של קולמןמה זה אל תתווכח?זו לא המציאות.כמו שאמרו לך יש הרבה פקטורים כמו כמה הבנאדם מתאמן ברצינות תזונה גנטיקה גובה משקל וכו' אז אי אפשר לקבוע דבר כזה.מה שיכול לגרום לך לחשוב את זה אולי כי בילדרים עושים תרגילי בידוד לידיים למיניהם ולא כל ליפטר משקיע בהם אבל אני באמת לא יודע מאיפה אתה מביא את העובדה הזו?
אני לא יודע על מה אתה מדבר כי יש הרבה 'בילדרים' בפורום השני שמתאמנים שנה ויותר ונראים כאילו היו חודש במכון.אפשר להביא דוגמאות לפה ולפה אמרתי לך זה תלוי בהרבה פקטורים.התכוונתי אל תתווכח כי אני לא עומד להתווכח כבר אמרתי כל מה שאני אישית יודע בנושא מה שאני יודע זה שכשאני רואה בילדר שמתאמן שנה הוא מאסיבי לעומת ליפטרים לדוגמא בפורום פה שראיתי אני סתם אומר ולא מציין שמות. חוץ מזה אשמח לתמונה של ליפטר בגודל של קולמן
נו אז מה אם הם שונים אמרתי שהם זהים ? עדיין קולמן יותר גדול מכל ליפטר שתביא. חוץ מזה 75% מהפורום השני ליצנים בוא תשווה ליפטר מפה לבילדר מפה אני מבטיח לך שלפחות במראה הבילדר יראה יותר מאסיבי שמע אין ספק זה בגלל שבילדרים יותר מחטבים אז יותר רואים אבל בכל זאת.אני לא יודע על מה אתה מדבר כי יש הרבה 'בילדרים' בפורום השני שמתאמנים שנה ויותר ונראים כאילו היו חודש במכון.אפשר להביא דוגמאות לפה ולפה אמרתי לך זה תלוי בהרבה פקטורים.
ובקשר לקולמן נצטט את SmokingSnake "בקשר להשוואות בין בילדר לליפטר ברמה תחרותית הן מגוחכות כי המטרות שלהם(וכן הסטרואידים, אימונים וכו') שונים בתכלית"
זו הפואנטה שאני מנסה להסביר לך.דובר פה על עלייה במסת שריר.לא מי נראה יותר טוב. מבחינת מסת שריר תהיה עלייה זהה בין אם אתה ליפטר/בילדר וכבר הסברתי למה בילדר יכול להיראות לך יותר שרירי.בכ"מ אם תסביר לי למה אתה חושב שתכנית ליפטינג תביא לעלייה נמוכה יותר במסת שריר מאשר 'תכנית בילדינג'נו אז מה אם הם שונים אמרתי שהם זהים ? עדיין קולמן יותר גדול מכל ליפטר שתביא. חוץ מזה 75% מהפורום השני ליצנים בוא תשווה ליפטר מפה לבילדר מפה אני מבטיח לך שלפחות במראה הבילדר יראה יותר מאסיבי שמע אין ספק זה בגלל שבילדרים יותר מחטבים אז יותר רואים אבל בכל זאת.