הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון רוני קולמן עושה סקוואט מטורף!!

• פותח/ת השרשור Gifted
  • פורסם בתאריך
סתם לצורך השוואה כדי שתבין כמה ההרמה הזאת לא מטורפת, שיאן עולם עד 67.5 קילו עשה יותר משקל ממנו עם חליפה ורצועות.
שיאן עולם עד 83 קילו עם בדיקות סמים (IPF) וסינגל פליי עשה כמעט את המשקל הזה (355).

המשקל הזה לא גבוה בשום סטנדרטים.

סתם לצורך השוואה כדי שתבין כמה ההרמה הזאת לא מטורפת, שיאן עולם עד 67.5 קילו עשה יותר משקל ממנו עם חליפה ורצועות.
שיאן עולם עד 83 קילו עם בדיקות סמים (IPF) וסינגל פליי עשה כמעט את המשקל הזה (355).

המשקל הזה לא גבוה בשום סטנדרטים.
ברט גיבס 😛

רק כדי לחזק את מה שאופיר(MasterSplitter)אמר, הנה בחור ששוקל 30 ק''ג בערך פחות ממנו, ועשה 430ק''ג סקוואט:

לד בן20 שהיום הוא בן 23/4 לא סגור על זה..עושה ATG ללא ציוד..והם שוקלים אותו דבר פחות או יותר ואותו משקל.

רק כדי לחזק את מה שאופיר(MasterSplitter)אמר, הנה בחור ששוקל 30 ק''ג בערך פחות ממנו, ועשה 430ק''ג סקוואט:

איזה כיף לערבב בשר וחלב. בבילדינג מקבלים יותר שריר כאילו אתה שוקל יותר כי יש לך יותר שריר ומצד שני אתה מתקדם פחות במשקלי עבודה אל תשווה בילדר לליפטר כמו שאתה לא משווה את פויול למסי או פסטה לטלויזיה 60 אינץ

הנה וידאו בהקשר השרשור אשר עלה בתחילת יולי האחרון בו קולמן מדבר כיצד הוא עבד ב- 3 מקומות עבודה שונים יחדיו וגם התאמן. "כולם רוצים להיות Bodybuilders אבל אף אחד לא רוצה להרים משקל גבוה". הוא מציין גם את ה- SQ וה- DD הכבדים.

איזה כיף לערבב בשר וחלב. בבילדינג מקבלים יותר שריר כאילו אתה שוקל יותר כי יש לך יותר שריר ומצד שני אתה מתקדם פחות במשקלי עבודה אל תשווה בילדר לליפטר כמו שאתה לא משווה את פויול למסי או פסטה לטלויזיה 60 אינץ
תראה את הגוף של הבחור שפרסמתי, חטוב מאוד.

ההודעה הזאת כלכך מטומטמת אני אפילו לא יודע מה להגיד על זה.

אני מבקש לא להפוך את הפוסט הזה ל"ליפטרים VS בילדרים" בליווי שלל שמות גנאי וזו האזהרה היחידה והאחרונה לפני שימחקו הודעות/יחולקו אזהרות.
תודה

ההודעה הזאת כלכך מטומטמת אני אפילו לא יודע מה להגיד על זה.
למה מטומטמת ? תסלח לי אבל בתוכניות היפרטרופיה מקבלים יותר שריר מבתוכניות כח אני מקווה שאני לא מחדש לך משהו בוא ניקח להשוואה את דן גרין ואת קולמן דן גרין הוא גדול ומאסיבי אבל אם אתה משווה אותו לקולמן סך הכל קולמן הרבה יותר.

למה מטומטמת ? תסלח לי אבל בתוכניות היפרטרופיה מקבלים יותר שריר מבתוכניות כח אני מקווה שאני לא מחדש לך משהו בוא ניקח להשוואה את דן גרין ואת קולמן דן גרין הוא גדול ומאסיבי אבל אם אתה משווה אותו לקולמן סך הכל קולמן הרבה יותר.
עזוב, איבדתי תקווה.

הזהרתי הרי לפני שניה לא להיגרר לדיון הזה עם שלל "ברכות" לא?
לא הקשבתי לSS אז זה צונזר

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מה זה תכנית האיפטרופיה?האם אתה רומז שבתכנית 'כח' לא מתרחש היפרטרופיה?

הזהרתי הרי לפני שניה לא להיגרר לדיון הזה עם שלל "ברכות" לא?
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לא הקשבתי לSS אז זה צונזר
איך זה קשור ? בוא תשווה ליפטר שמתאמן שנה נגיד ניקח ליפטר שמתאמן שנה לצורך הדוגמא,יש עליו שריר,כן וגם לא קצת אבל כשאני רואה בילדר שמתאמן שנה תסלח לי אני רואה יותר שריר עם כל ההערכה שלי לליפטינג ואני גם רוצה להיות ליפטר לבילדרים יש יותר נפח.
עזוב, איבדתי תקווה.
תאבד. תישאר בדעה שלך ואני אשאר בשלי אל תתכחש לעובדות בילדרים הם יותר גדולים מליפטרים
לא הקשבתי לSS אז זה צונזר,
אני חייב לומר שלא ידעתי את המשקל של דן גרין. זה אני לוקח בחזרה.
מה זה תכנית האיפטרופיה?האם אתה רומז שבתכנית 'כח' לא מתרחש היפרטרופיה?
ממש לא. כשאני אומר תוכנית היפרטרופיה אני מדבר על FBW ופיצולים למיניהם,לעומת תוכנית כח נגיד SS או טקסס,יש היפרטרופיה בתוכנית כח אבל לא כמו בתוכנית נפח

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
איך זה קשור ? בוא תשווה ליפטר שמתאמן שנה נגיד ניקח ליפטר שמתאמן שנה לצורך הדוגמא,יש עליו שריר,כן וגם לא קצת אבל כשאני רואה בילדר שמתאמן שנה תסלח לי אני רואה יותר שריר עם כל ההערכה שלי לליפטינג ואני גם רוצה להיות ליפטר לבילדרים יש יותר נפח.

תאבד. תישאר בדעה שלך ואני אשאר בשלי אל תתכחש לעובדות בילדרים הם יותר גדולים מליפטרים

אני חייב לומר שלא ידעתי את המשקל של דן גרין. זה אני לוקח בחזרה.

ממש לא. כשאני אומר תוכנית היפרטרופיה אני מדבר על FBW ופיצולים למיניהם,לעומת תוכנית כח נגיד SS או טקסס,יש היפרטרופיה בתוכנית כח אבל לא כמו בתוכנית נפח
קח ליפטר טבעי ובילדר טבעי על אותו משקל גוף, מסת השריר הולכת להיות זהה אם לא גדולה אצל הליפטר. צא מהסרט שהאכילו אותך בו.

קח ליפטר טבעי ובילדר טבעי על אותו משקל גוף, מסת השריר הולכת להיות זהה אם לא גדולה אצל הליפטר. צא מהסרט שהאכילו אותך בו.
מה הקשר וואו ברור שאם הם אותו מ.ג וגובה וא''ש אז מסת השריר תהיה זהה אני דיברתי בכלל על כמה שריר אפשר לקבל בוא תשווה ליפטר שנה ובילדר שנה ונראה למי יש יותר שריר על זה דיברתי

מה הקשר וואו ברור שאם הם אותו מ.ג וגובה וא''ש אז מסת השריר תהיה זהה אני דיברתי בכלל על כמה שריר אפשר לקבל בוא תשווה ליפטר שנה ובילדר שנה ונראה למי יש יותר שריר על זה דיברתי
כמות שריר שכל אחד יעלה, בהנחה שמדובר בתנאים אופטימליים, תהיה זהה..
דוריאן ייטס..ובכלל בילדרים מתקופת האולד סקול עבדו בתכניות דומות לטקסס וזה עבד יופי בשבילם.
אלא אם מדובר בפריקים גנטיים(בצורה חיובית או שלילית כמובן), אין שום סיבה שיהיה איזשהו הבדל מהותי..

מה שכן, ה'בילדרים' כנראה ירכזו את כל מסת השריר בחלק הגוף העליון שלהם ואז זה יראה כאילו הם פיתחו יותר מסה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית