הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט 142.5X5 בנץ' 115X5

yujinius

משתמש על
17,465
16,827
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
43,460
17,465
16,827
אז קודם כל אני מתלהב מעצמי שהגעתי לפלטה שלישית בסקוואט ול-115 בנץ'. אני יודע כמובן שזה לא משקלים מטורפים בכלל, אבל בהתחשב בזה שלפני כחצי שנה היה לי סקוואט 80-85 ובנץ' 90 לחמישיה, וזה היה אחרי פז"מ לא קטן בכלל במכון, אז אני מרוצה מההתקדמות ורציתי לשתף...

בקשר לבנץ', זה פעם ראשונה שצילמתי את עצמי. בסטים של חימום אני חושב על להכניס מרפקים ועושה את זה, בסטים כבדים כפי שרואים אני לא עושה את זה. כמה זה נורא? ואיך לגרום לעצמי כן להכניס מרפקים גם בסטים כבדים? כי אני לא מצליח לחשוב על כלום באותו זמן.

אם יש עוד הערות ועצות על הבנץ' אשמח לדעת, בסקוואט אני מרגיש יותר בטוח אבל אם יש משהו גם תגידו 😃

נראה אחלה, רק בבנץ אם אתה מתכוון להתחרות תצמיד תחת לספה..
ולא יודע אם זה נכון תחת למעלה בבנץ יכול להוביל לפציעות ( לא בטוח בזה לא להרוג אותי )

וואו איזה רחב אתה לוחץ.. בהצלחה בהמשך סחתיין על ההתקדמות אחלה בנץ' אמנם גבוה מידי ביחס לסקוואט

• פותח/ת השרשור
וואו איזה רחב אתה לוחץ.. בהצלחה בהמשך סחתיין על ההתקדמות אחלה בנץ' אמנם גבוה מידי ביחס לסקוואט
תודה... כמו שכתבתי למעלה, לפני חצי שנה הבנץ' היה בכלל יותר גבוה מהסקוואט... אבל אם הבנץ' "גבוה" מדי זה לא בעיה, ככה שיותר נכון אם היית כותב שהסקוואט נמוך מדי יחסית לבנץ 😁, אבל בסדר, מתקדמים 😃

הבנץ מרשים מאוד , אני לוחץ יותר באחיזה צרה /: באסה ... יותר טווח תנועה.

הסקוואט נראה טוב מאוד העומק על הגבול (?)

אהבתי.

• פותח/ת השרשור
הבנץ מרשים מאוד , אני לוחץ יותר באחיזה צרה /: באסה ... יותר טווח תנועה.

הסקוואט נראה טוב מאוד העומק על הגבול (?)

אהבתי.
א. תודה על הפירגון
ב. הסקוואט לא ממש עמוק כמובן כפי שרואים, אבל שובר מקביל
ג. התכוונת שאתה לוחץ באחיזה יותר צרה או שאתה לוחץ יותר משקל באחיזה צרה? אפשר להבין את מה שכתבת בשתי הדרכים...

א. תודה על הפירגון
ב. הסקוואט לא ממש עמוק כמובן כפי שרואים, אבל שובר מקביל
ג. התכוונת שאתה לוחץ באחיזה יותר צרה או שאתה לוחץ יותר משקל באחיזה צרה? אפשר להבין את מה שכתבת בשתי הדרכים...
אני מצליח להרים יותר באחיזה צרה מאשר באחיזה רחבה

וזה מבאס אותי כי באחיזה צרה יש לי יותר טווח תנועה

• פותח/ת השרשור
אני מצליח להרים יותר באחיזה צרה מאשר באחיזה רחבה

וזה מבאס אותי כי באחיזה צרה יש לי יותר טווח תנועה
אה הבנתי... טוב לדעתי תמשיך באחיזה שאתה הכי חזק איתה, פחות טווח תנועה לא תמיד אומר יותר משקל... אני בטוח שאם אני אלחץ באחיזה יותר רחבה, לאחוז הכי רחב ליד הפלטות, אני אלחץ פחות...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית