הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ יתכן " OVER TRANING " רק בחלק מהשרירים ?

• פותח/ת השרשור Alph4
  • פורסם בתאריך

Alph4

משתמש מתחיל
39
3
נק' מוניטין:
3
39
3
לאחר תקופה של 3 חודש שכל שבוע המשקלים שלי עלו כ 2.5-5 ק''ג לשבוע והגעתי למשקלים די גבוהיים בסקואט ובנצ'.

פתאום במשך החודשים האחרונים חל ירידה דרסטית בסקוואט שהמשקלים יורדים כ 20-30 קג כל שבוע והגעתי למצב שאפילו סקואט עם 60 קג נהיה כבד. ( אני מדבר על 180 קג ל 3 חזרות בתקופה ההיא.)

יכול להיות מצב של "עומס יתר" רק על פלג גוף תחתון? ( אין דומס או עייפות שריר או הרגשה כזו. )

כי בפלג גוף העליון אמנם המשקלים נעצרו ואני מרגיש עייפות, אבל המשקלים עדיין יציבים ולא ירדו.

לאחר תקופה של 3 חודש שכל שבוע המשקלים שלי עלו כ 2.5-5 ק''ג לשבוע והגעתי למשקלים די גבוהיים בסקואט ובנצ'.
פתאום במשך החודשים האחרונים חל ירידה דרסטית בסקוואט שהמשקלים יורדים כ 20-30 קג כל שבוע והגעתי למצב שאפילו סקואט עם 60 קג נהיה כבד. ( אני מדבר על 180 קג ל 3 חזרות בתקופה ההיא.)
תקן אותי אם אני טועה איפשהו.
הגעת ל180,
זה לקח 12 שבועות,
נגיד שהתקדמת 5 ק"ג כל שבוע,
זה אומר שהתקדמת 60 ק"ג,
כלומר התחלת מ-120.
נכון לעכשיו, מספר חודשים אחרי שהצלחת 180 ק"ג ל-3 חזרות, 60 ק"ג כבדים לך.

אין שום דרך שבה התרחיש הזה יכול להתקיים (בהנחה שכל הסקוואטים מספיק עמוקים ולא מדובר על רבע סקוואט עם 180 מול סקוואט מלא עם 120) בלי שתהיה פריק גנטי שהתחיל מאוד חזק - הרבה יותר מאחרים, ושמו אותו במצב קיצון של 200 חזרות סקוואט ביום \ ריצה ארוכה כל יום \ בלי להתאמן בכלל, עם תזונה בערך כמו שהייתה באושוויץ.

בקיצור,
אני לא מאמין שכל זה התרחש, פשוט כי זה מאוד לא סביר.

אם טעיתי במשהו, אשמח שתתקן אותי, כי כרגע בלי טיעון מאוד טוב - אין אפשרות להאמין לך.

• פותח/ת השרשור
תקן אותי אם אני טועה איפשהו.
הגעת ל180,
זה לקח 12 שבועות,
נגיד שהתקדמת 5 ק"ג כל שבוע,
זה אומר שהתקדמת 60 ק"ג,
כלומר התחלת מ-120.
נכון לעכשיו, מספר חודשים אחרי שהצלחת 180 ק"ג ל-3 חזרות, 60 ק"ג כבדים לך.

אין שום דרך שבה התרחיש הזה יכול להתקיים (בהנחה שכל הסקוואטים מספיק עמוקים ולא מדובר על רבע סקוואט עם 180 מול סקוואט מלא עם 120) בלי שתהיה פריק גנטי שהתחיל מאוד חזק - הרבה יותר מאחרים, ושמו אותו במצב קיצון של 200 חזרות סקוואט ביום \ ריצה ארוכה כל יום \ בלי להתאמן בכלל, עם תזונה בערך כמו שהייתה באושוויץ.

בקיצור,
אני לא מאמין שכל זה התרחש, פשוט כי זה מאוד לא סביר.

אם טעיתי במשהו, אשמח שתתקן אותי, כי כרגע בלי טיעון מאוד טוב - אין אפשרות להאמין לך.
הסקוואט היה 140 ל5 לפניי וכיום 180 ל3...ומלאים.

ומה זה משנה מאמין או לא ? אל תאמין. ואל תכנס לוויכוח הזה..

פתחתי פה דיון לדעת אם זה הגיוני OVER TRANING רק באיזור מסויים של הגוף ולא כללי של הגוף.

זה לא יתכן.

Over training מתייחס לעייפות עצבית וזה קשור לcns
לכן זה אמור להשפיע על כל התרגילים.
ממה שאתה מתאר נשמע שמנוחה של שבוע לאזורים הספציפיים תפתור את העניין..

בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית