הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחוז הפציעות בmma לעומת כדורגל

• פותח/ת השרשור GiladK
  • פורסם בתאריך

GiladK

משתמש מתחיל
143
13
נק' מוניטין:
69
143
13
חד"כ מצפה עדי
אני מנסה להוכיח לאבא שלי משהו בקשר לפציעות שיש בmma, ומישהו אמר לי שאחוז הפציעות לא שונה במיוחד משל כדורגל. יש למישהו אולי איזה מאמר שמראה את זה, אם קיים כזה?
תודה בכל מקרה

אתה באמת משווה MMA לכדורגל?
ספורט של יחיד לעומת רבים
יעוד שונה - במיוחד שMMA זה קרבות?

• פותח/ת השרשור
אני מנסה להוכיח לאבא שלי משהו בקשר לפציעות שיש בmma, ומישהו אמר לי שאחוז הפציעות לא שונה במיוחד משל כדורגל. יש למישהו אולי איזה מאמר שמראה את זה, אם קיים כזה?
תודה בכל מקרה
99% מהפציעות בכדורגל זה מתיחה של שרירים אל תנסה לעבוד על עצמך ש-mma זה בטוח יותר מכדורגל, אם לזה אתה חותר

כדורגל וMMA בדר"כ במקום ה4-6 (כל שנה זה משתנה בהתאם לאחוז הפציעות)
בעוד שפוטבול וכדורסל מתחרים על המקום הראשון

מסקנה:תעבור לשח-מט

• פותח/ת השרשור
כדורגל וMMA בדר"כ במקום ה4-6 (כל שנה זה משתנה בהתאם לאחוז הפציעות)
בעוד שפוטבול וכדורסל מתחרים על המקום הראשון

מסקנה:תעבור לשח-מט
חחחח תאמין לי הפציעות פחות משנות לי, זה יותר בשביל אבא שלי..
דרך אגב אני מתחיל יום שני לשחק פוטבול אמריקאי בחיפה, אם אתה יכול לתת לי קצת טיפים אני ישמח 😃

קודם כל אלה שתי סוגי ספורט שונים עם תכלית שונה אבל לא שונה תכף אסביר את עצמי.
המטרה המשותפת היא לנצח,אך המטרה השנייה של כדורגל היא גולים ולא לפצוע אנשים ולנצח מה שאומר שלMMA יש מטרה של לנצח וזה הולך לכיוון הקרבות
בכדורגל יש קטטות אחד בין השני ועוד כמה נפילות או שברים ונקעים אבל ב MMA באים למטרה אחת לנצח ולהפיל את היריב

אני מתאמן ב-MMA

כמעט קרעתי תימינסקוס

אבל שברתי תאף לכמה אנשים בקרבות וכאלה שמע זה אחוזי פציעות מטורפים .. גם שוברים אצבעות לפעמים שזה בקטנה

תלוי מה אתה מחשיב "פציעה" זה א. וב. כמעט כל קרב בMMA שנמשך את הזמן המלא שלו (3\5 סיבובים של 5 דקות) ה"שיקום" מקרב כזה לפי מה שנאמר הוא בערך שבועיים עד חודש. הגוף באדרינלין מטורף שרק יום יומיים אחריי אתה מתחיל להרגיש את הכאבים והמכות ואז לוקח זמן עד שהגוף מתאושש. בכדורגל הזמן התאוששות ממשחק הוא יותר קטן , שחקנים מקצוענים יכולים לשחק ב2-3 מפעלים לשחק מס' מטורף של משחקים בשנה בעוד וקרב אתה יכול לעשות רק 2-3 בשנה (במיוחד שאתה אלוף ואז כל קרב הוא בדר"כ לא קל) קיצר יש פה המון משתנים ועדיין בMMA נפצעים לדעתי הרבה יותר. ג'ון ג'ונס לא מזמן ניצח- ושבר אצבע ברגל בלי שהרגיש בכלל.

תלוי מה אתה מחשיב "פציעה" זה א. וב. כמעט כל קרב בMMA שנמשך את הזמן המלא שלו (3\5 סיבובים של 5 דקות) ה"שיקום" מקרב כזה לפי מה שנאמר הוא בערך שבועיים עד חודש. הגוף באדרינלין מטורף שרק יום יומיים אחריי אתה מתחיל להרגיש את הכאבים והמכות ואז לוקח זמן עד שהגוף מתאושש. בכדורגל הזמן התאוששות ממשחק הוא יותר קטן , שחקנים מקצוענים יכולים לשחק ב2-3 מפעלים לשחק מס' מטורף של משחקים בשנה בעוד וקרב אתה יכול לעשות רק 2-3 בשנה (במיוחד שאתה אלוף ואז כל קרב הוא בדר"כ לא קל) קיצר יש פה המון משתנים ועדיין בMMA נפצעים לדעתי הרבה יותר. ג'ון ג'ונס לא מזמן ניצח- ושבר אצבע ברגל בלי שהרגיש בכלל.
וסילבה? שלפני שנה שבר את הרגל בצורה מחרידה

רק מי שמתחרה יודע איך מרגישים הכאבים של היום אחרי הקרב.
כל הידיים שלך והצוואר שלך תפוס, כאבי ראש, שריטות על הגוף.
אלו כאבים כיפיים שאי אפשר להסביר אותם.

אם MMA זה משהו שאתה רוצה ללמוד ולהתאמן אתה היית יושב על הווריד של ההורים שלך.
אני לא מאמין שההורים שלך יכולים לעצור אותך.
כנראה שאתה לא רוצה ממש להתאמן אז אתה מוותר.
מה שאבא שלך כנראה גם לא מבין זה שאתה לא חייב לצאת לתחרויות ולהתחרות.
תסביר לו שאתה רוצה ללמוד את זה בשבילך או בשביל הכיף.

רק מי שמתחרה יודע איך מרגישים הכאבים של היום אחרי הקרב.
כל הידיים שלך והצוואר שלך תפוס, כאבי ראש, שריטות על הגוף.
אלו כאבים כיפיים שאי אפשר להסביר אותם.

אם MMA זה משהו שאתה רוצה ללמוד ולהתאמן אתה היית יושב על הווריד של ההורים שלך.
אני לא מאמין שההורים שלך יכולים לעצור אותך.
כנראה שאתה לא רוצה ממש להתאמן אז אתה מוותר.
מה שאבא שלך כנראה גם לא מבין זה שאתה לא חייב לצאת לתחרויות ולהתחרות.
תסביר לו שאתה רוצה ללמוד את זה בשבילך או בשביל הכיף.
חחחחחחחח מילה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית