עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ניסיתי, לא מצאתי את האחוז של הmmaגוגל ניסית?
אפילו שזה קרבות, אין שם הרבה פציעות רציניות, לפחות בmma לנועראתה באמת משווה MMA לכדורגל?
ספורט של יחיד לעומת רבים
יעוד שונה - במיוחד שMMA זה קרבות?
שבירת אף? פציעה שלדעתי הכי נפוצהניסיתי, לא מצאתי את האחוז של הmma
אפילו שזה קרבות, אין שם הרבה פציעות רציניות, לפחות בmma לנוער
99% מהפציעות בכדורגל זה מתיחה של שרירים אל תנסה לעבוד על עצמך ש-mma זה בטוח יותר מכדורגל, אם לזה אתה חותראני מנסה להוכיח לאבא שלי משהו בקשר לפציעות שיש בmma, ומישהו אמר לי שאחוז הפציעות לא שונה במיוחד משל כדורגל. יש למישהו אולי איזה מאמר שמראה את זה, אם קיים כזה?
תודה בכל מקרה
תוכיח ש-MMA פחות בטוח מכדורגל99% מהפציעות בכדורגל זה מתיחה של שרירים אל תנסה לעבוד על עצמך ש-mma זה בטוח יותר מכדורגל, אם לזה אתה חותר
כמה פעמים בקרבות MMA הקרב נגמר כי המתמודד לא יכול עוד לעמוד ומאבד את ההכרה?תוכיח ש-MMA פחות בטוח מכדורגל
חחחח תאמין לי הפציעות פחות משנות לי, זה יותר בשביל אבא שלי..כדורגל וMMA בדר"כ במקום ה4-6 (כל שנה זה משתנה בהתאם לאחוז הפציעות)
בעוד שפוטבול וכדורסל מתחרים על המקום הראשון
מסקנה:תעבור לשח-מט
שים טייפ על האצבעות לפני כל משחק/אימוןאם אתה יכול לתת לי קצת טיפים אני ישמח
וסילבה? שלפני שנה שבר את הרגל בצורה מחרידהתלוי מה אתה מחשיב "פציעה" זה א. וב. כמעט כל קרב בMMA שנמשך את הזמן המלא שלו (3\5 סיבובים של 5 דקות) ה"שיקום" מקרב כזה לפי מה שנאמר הוא בערך שבועיים עד חודש. הגוף באדרינלין מטורף שרק יום יומיים אחריי אתה מתחיל להרגיש את הכאבים והמכות ואז לוקח זמן עד שהגוף מתאושש. בכדורגל הזמן התאוששות ממשחק הוא יותר קטן , שחקנים מקצוענים יכולים לשחק ב2-3 מפעלים לשחק מס' מטורף של משחקים בשנה בעוד וקרב אתה יכול לעשות רק 2-3 בשנה (במיוחד שאתה אלוף ואז כל קרב הוא בדר"כ לא קל) קיצר יש פה המון משתנים ועדיין בMMA נפצעים לדעתי הרבה יותר. ג'ון ג'ונס לא מזמן ניצח- ושבר אצבע ברגל בלי שהרגיש בכלל.
חחחחחחחח מילהרק מי שמתחרה יודע איך מרגישים הכאבים של היום אחרי הקרב.
כל הידיים שלך והצוואר שלך תפוס, כאבי ראש, שריטות על הגוף.
אלו כאבים כיפיים שאי אפשר להסביר אותם.
אם MMA זה משהו שאתה רוצה ללמוד ולהתאמן אתה היית יושב על הווריד של ההורים שלך.
אני לא מאמין שההורים שלך יכולים לעצור אותך.
כנראה שאתה לא רוצה ממש להתאמן אז אתה מוותר.
מה שאבא שלך כנראה גם לא מבין זה שאתה לא חייב לצאת לתחרויות ולהתחרות.
תסביר לו שאתה רוצה ללמוד את זה בשבילך או בשביל הכיף.