עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כרס ענקית ציצי נפל ידיים שמנות בלי שריר..אבל רובם לא שמנים דרך אגב
רק הshw תעבור קצת ביוטיוב
נ״ב מה זה שמן להגדרתך? הבילדרים הפנאטים מאוד מגזימים בזה
תודה רבה , מכבד את זה.חברים אם אתם רוצים שהדיון הזה ישאר פתוח , תשאירו אותו כדיון "כללי" , בלי ירידה לפסים אישיים ברגע שזה ייגלוש הוא יינעל.
תהנו
למה אתה הורס לי אבל בכל דיון?:<
אצל מי בדיוק ראית את זה ?כרס ענקית ציצי נפל ידיים שמנות בלי שריר..
אצל כמה מהילדים פה בפורום .. אני לא אציין שמות כי זה מעליב .לעומתך.![]()
אצל מי בדיוק ראית את זה ?
אני לא זילזלתי באף בילדר אם לא שמת לבמה הקשר ל-MMA עכשיו ? שוב , אתה גבר גדול מאחורי המסך מזלזל באנשים . אין לי מה להגיד לך ..
תמשיך להתחנף.
ארדוף אותך לקבר ☠️🖕למה אתה הורס לי אבל בכל דיון?:<
אני לא זילזלתי באף בילדר אם לא שמת לב
ארדוף אותך לקבר ☠️🖕
כי אתה מכליל, יש לי דיעה בדיון והוא משעשע אותי.ולא רק ילדים .. אצל המון ליפטרים ראיתי את זה.
זאת דעתי .. כמו שדעתכם שבילדינג זה כוסיות
אז צא לי מהאשכול , הדיון לא בשבילך . , מלכתחילה הדיון הזה היה בשביל האלה שמזלזלים , אם כך למה אתה מגיב לי ?
אתה לא צריך להדחף.
זה משפט הומוריסטי, לא ראית את הסרטון?ועוד משהוא. אתה מזלזל בקרוספיט. רק לפי החתימה רואים את זה.
אפשר להבין עליך שכל מה שאתה חושב זה שליפטינג זה הדבר היחידי
אני לא מעליב אף אחד.אצל כמה מהילדים פה בפורום .. אני לא אציין שמות כי זה מעליב .לעומתך.
לכל החברה פה , אני אישית אומר את האמת בפרצוף בצורה הכי פחות פוגעת שיש . אני לא מסתיר כלום , ומשתדל כמה שפחות לזלזל בסוגי ספורט אחרים.זה משפט הומוריסטי, לא ראית את הסרטון?
אג"ב למי התחנפתי?
הוא כבר מזמן לא מדבר על זה, זה הפך לעוד דיון סטייל SS עושה אותך שמן.פרופסור כאוס, אתה מפספס נקודה נורא חשובה.
בליפטינג(אולימפי או פוואר)התוצאות לא נתונות לויכוח. 200 ק"ג תמיד יהיה כבד יותר מ150.
בבילידינג זה פוליטי וזה סובייקטיבי.
בבילדינג לא אפכת לנו כמה אנחנו מרימים , אכפת לנו או לי אישית להיות חטוב , כמו שאומרים "גזור"פרופסור כאוס, אתה מפספס נקודה נורא חשובה.
בליפטינג(אולימפי או פוואר)התוצאות לא נתונות לויכוח. 200 ק"ג תמיד יהיה כבד יותר מ150.
בבילידינג זה פוליטי וזה סובייקטיבי.
תפרט. ותוכיח.לכל החברה פה , אני אישית אומר את האמת בפרצוף בצורה הכי פחות פוגעת שיש . אני לא מסתיר כלום , ומשתדל כמה שפחות לזלזל בסוגי ספורט אחרים.
כרס ענקית ציצי נפל ידיים שמנות בלי שריר..
אני מדבר על זה. אתה פשוט הורס לי את האשכול.הוא כבר מזמן לא מדבר על זה, זה הפך לעוד דיון סטייל SS עושה אותך שמן.
זה לא הצחיק אותי , לעשות לינץ בילד בן 14 בפורום למרות שהוא עושה יותר מידי רעש.דיי להעליב את גרין סלשר
סיקרנת אותי..איזה ספורט?ומהם הישגיך?אני גם מתחרה ברמות גבוהות בספורט מסוים ככה שליפטינג לא מתאים לי
כמו שגרין סלאשר אמר,אני מדבר על זה. אתה פשוט הורס לי את האשכול.